در سالروز تاسیس اولین شعبه این بانک اعلام شد
بانک پاسارگاد ۱۰۰میلیارد تومان اوراق سپرده با نرخ ۱۷درصد منتشر میکند
فعالیت بیمه پاسارگاد به زودی آغاز میشود عکس: سامان دزیانیان
لیلا اکبرپور- در سالروز تاسیس اولین شعبه بانک پاسارگاد، روز گذشته دکتر مجید قاسمی، مدیرعامل و تنی چند از اعضای هیاتمدیره این بانک با خبرنگاران مطبوعات اقتصادی به گفتوگو نشستند.
مجید قاسمی در این نشست ضمن قدردانی از سپردهگذاران بانک پاسارگاد به خاطر اعتمادی که به این بانک داشتند، گفت: حجم سپردههای بانک پاسارگاد در یکسال گذشته به ۱۱هزار میلیارد ریال رسید.
او افزود: جمعآوری این حجم منابع در مدت کوتاه یکساله به طور میانگین توسط ۲۵شعبه صورت گرفته است که رکورد بیسابقهای در سیستم بانکی محسوب میشود.
مدیرعامل بانک پاسارگاد با اعلام اینکه ۸۳درصد تسهیلات اعطایی در بخش تولید اعطا شده است، خاطرنشان کرد: بانک پاسارگاد در مدت مذکور معادل ۷هزار میلیارد ریال تسهیلات اعطا کرده است که بخشی از آن به منظور افزایش تولید فولاد در کشور به کارخانههای فولادی پرداخت شده است.
قاسمی درخصوص اجرای بانکداری بدون ربا یادآور شد: اجرای بانکداری بدون ربا در بانک پاسارگاد به خاطر وجود مقررات، اعتقادات و بحث ماهوی آن است، چرا که در بانکداری اسلامی پول پدیدهای است برای تحولات اقتصادی و به هیچوجه نقش مخرب ندارد.
مدیرعامل بانک پاسارگاد تعداد پرسنل این بانک را ۹۰۰نفر اعلام کرد و گفت: از میان این نفرات ۳۰۰نفر کادر مدیریت شعب و ستادی و مابقی بانکداران جوان و آموزشدیدهای هستند که در شعب بانک مشغول فعالیت میباشند.
قاسمی تاکید کرد: استخدام افراد شایسته به در بانک پاسارگاد به سهولت انجام میگیرد و ورود افراد غیرشایسته به این بانک غیرممکن است.
به گفته قاسمی، در بانک پاسارگاد کارکنان ۱۲۳هزار ساعت آموزش دیدهاند.مدیرعامل بانک پاسارگاد در خصوص سرمایه این بانک گفت: پاسارگاد فعالیت خود را با سرمایه ۳هزار و ۵۰۰میلیارد ریال آغاز کرد و در مجمع عمومی فوقالعاده مجوز افزایش سرمایه تا ۷هزار میلیارد ریال را اخذ کرد.
قاسمی ادامه داد: طی یک برنامه زمانبندی شده و در ۲مرحله، این افزایش سرمایه صورت میگیرد.
به گفته او، فاز اول افزایش سرمایه بانک پاسارگاد در بهمنماه امسال یا اردیبهشت سال آینده اجرا خواهد شد.
قاسمی در خصوص تاسیس شعب بانک پاسارگاد گفت: اکنون این بانک دارای ۶۲شعبه عملیاتی و ۸شعبه در حال آزمایش است که تا پایان ماهجاری به جمع دیگر شعب میپیوندد.
وی اعلام کرد: تا پایان سال ۸۶ تعداد شعب این بانک به ۱۰۰شعبه عملیاتی و ۷۰شعبه در دست آمادهسازی میرسد و کندی روند تاسیس شعب را ناشی از محدودیتهای قانونی بانک مرکزی برای خریدهای اموال غیرمنقول دانست.
به گفته قاسمی، ۵۰درصد شعب در تهران و ۵۰درصد آن در شهرستانها راهاندازی شده است.
مدیرعامل بانک پاسارگاد در خصوص ارائه خدمات بانکداری مدرن گفت: اکنون از ۷۰شعبه این بانک ۳۸ شعبه آن مجهز به دستگاه خودپرداز هستند و خدمات تلفنبانک، اینترنت بانک، SMS بانک، صدور کارتهای اعتباری، خرید، هدیه و بنکارت به مشتریان ارائه میشود.
قاسمی با بیان اینکه طبق برنامه پیشبینی شده ۳میلیون کارت در اختیار مشتریان قرار میگیرد، گفت: براساس انعقاد قرارداد با فروشگاههای اتکا و شهروند مشتریان میتوانند از خدمات پایانههای فروش بانک پاسارگاد در این مرکز بهرهمند شوند.
او هدف ابداع سپردههای ۹ ماهه بانک پاسارگاد را حمایت از سپردهگذاران اعلام کرد که زودتر از موعد یک ساله میخواهند پول خود را از بانک دریافت کنند.
وی گفت: بیرون کشیدن سپرده زودتر از موعد مقرر موجب جریمه شدن سپردهگذاران میشود که بانک پاسارگاد به نفع سپردهگذاران خود از این سود صرفنظر کرده و حسابهای سپرده ۹ ماهه را برای مشتریان خود افتتاح میکند.
او از گرفتن مجوز سه مرحلهای عملیات ارزی از بانک مرکزی خبر داد و گفت: بانک پاسارگاد اکنون به شبکه سوئیفت متصل شده و توان انجام کلیه خدمات ارزی به مشتریان را دارد.
او خاطرنشان کرد: به زودی در امر گشایش اعتبارات و وامهای خارجی بانک پاسارگاد ابزارهای جدیدی را ارائه میکند که تاکنون در بانکداری ایران سابقه نداشته است.
قاسمی با بیان اینکه گروه مالی پاسارگاد اکنون دارای ۱۴ شرکت اقماری است، گفت: پذیرهنویسی بیمه پاسارگاد به خوبی انجام گرفت و اکنون این شرکت در حال اخذ مجوز نهایی عملیاتی خود از بیمه مرکزی است و به زودی فعالیت خود را آغاز میکند.
او ادامه داد: شرکت فتاپ، سرمایهگذاری، لیزینگ، پرداخت الکترونیک، سرمایهگذاری ساختمان و شهرسازی پاسارگاد از شرکتهای وابسته بانک پاسارگاد است که شرکت سرمایهگذاری ساختمان و شهرسازی به موجب انعقاد قراردادی با شهرداری مشهد پروژه بازسازی ۸۰ هکتاری بافت فرسوده اطراف حرمامامرضا(ع) را اجرا میکند.
او همچنین از تاسیس شرکت مبنای خاورمیانه با هدف معدن به جای نفت ایران با سرمایه ۳۰۰میلیارد ریال خبر داد و گفت: ۳۰درصد این شرکت متعلق به گروه پاسارگاد خواهد بود.
مدیرعامل بانک پاسارگاد از انتشار اوراق سپرده سرمایهگذاری عام به میزان یکهزار میلیارد ریال و با نرخ سود ۱۷درصد خبر داد و گفت: این بانک در امر اعطای تسهیلات با بررسی موقعیت مشتریان عملکرد قابل قبولی داشته و مطالبات لاوصول این بانک صفر است.
او همچنین با یادآوری اینکه بانک پاسارگاد در مجمع عمومی سالانه خود EPS را ۲۰تومان اعلام کرد و گفت: طبق قولی که به سهامداران داده بودیم اکنون ۵۰درصد این رقم محقق شده و ۵۰درصد مابقی آن در ماههای آینده تامین خواهد شد.
به گفته مدیرعامل بانک پاسارگاد درآمد بانکها در ماههای پایانی سال افزایش مییابد.
او ارزش هر سهم بانک پاسارگاد را به صورت خردهفروشی ۱۱۲تومان اعلام کرد و یادآور شد: هفته گذشته ۲درصد سهام این بانک در مرحله جابهجایی بود که به دلیل عدم توافق بر سر قیمت هر سهم، ۲۰۰ تومان معامله انجام نگرفت. وی ارزش ذاتی سهام بانک پاسارگاد را بیش از این رقم اعلام کرد.
قاسمی از راهاندازی بازار معاملات خرد سهام (OTC) در ساختمان مرکزی بانک پاسارگاد خبر داد و گفت: سهامدارانی که قصد فروش سهام خود را داشته باشند میتوانند به ساختمان مرکزی بانک مراجعه کنند.
قاسمی تعداد سهامداران بانک پاسارگاد را به صورت مستقیم و غیرمستقیم یکمیلیون و ۵۰۰هزار نفر اعلام کرد و گفت: ۶۵درصد سپردههای این بانک سهم سپردههای کوتاهمدت و ۳۵درصد سهم سپردههای بلندمدت است.
او ۳۰درصد تسهیلات اعطایی را براساس عقود مبادلهای و ۷۰درصد مابقی را براساس عقود مشارکتی اعلام کرد و گفت: بانک پاسارگاد براساس فرمول جدید نرخ سود تسهیلات را محاسبه میکند.
او در خاتمه از اقدام بانک پاسارگاد در جهت اخذ رتبهبندی اعتباری این بانک در بازار بینالمللی خبر داد و گفت: بانک پاسارگاد با توجه به سرمایه بالا، دارای نسبت کفایت سرمایه مطلوبی است و مذاکرات اولیه و مقدماتی برای رتبهبندی صورت گرفته است که بانکهای خارجی پس از بررسی صورتهای مالی ۳ماهه بانک پاسارگاد از روابط کارگزاری با این بانک استقبال خوبی کردند.
ارسال نظر