در مراسم افتتاح هشتاد و پنجمین شعبه این بانک اعلام شد: بعد از عراق
بانک اقتصاد نوین در اندونزی و قرقیزستان بانک میخرد
لیلا اکبرپور- هشتاد و پنجمین شعبه بانک اقتصاد نوین با حضور دکتر رسولاف، مدیر عامل، مهندس یحیی فیوضی معمار و شهرساز و مدیران ارشد این بانک پنجشنبه گذشته در خیابان دولت تهران افتتاح شد. دکتر رسولاف در مراسم افتتاح شعبه خیابان دولت با اعلام اینکه تعداد شعب بانک اقتصاد نوین تا عید غدیر به ۱۱۰ خواهد رسید، گفت: اولین شعبه بانک اقتصاد نوین ۵سال پیش در عید غدیر افتتاح شد.
رسولاف در این مراسم گفت: شمار شعب بانک اقتصاد نوین تا عید غدیر امسال به ۱۱۰میرسد و تا پایان امسال به ۱۵۰شعبه خواهد رسید.
او با بیان اینکه طبق برنامه تعداد شعب این بانک در پایان سال ۸۷ به ۳۰۰شعبه میرسد، گفت: البته برنامه اصلی این بانک برای خدماترسانی به مشتریان ارائه بانکداری الکترونیک است که طی یک سال اخیر رشد قابل توجهی داشته است.
مدیر عامل بانک اقتصاد نوین گفت: این بانک در سال ۸۴ تنها ۱۶دستگاه خودپرداز داشت و در عین حال هیچ پایانه فروشی نصب نشده بود، اما امروز ۱۲۰دستگاه ATM و ۲۰هزار POS نصب شده دارد که تا پایان امسال به ۵۰هزار دستگاه خواهد رسید.
رسولاف خاطر نشان کرد: بانک اقتصاد نوین در سال ۸۴ معادل ۴هزار کارت بانکی صادر کرده بود که اکنون بالغ بر ۴۵۰هزار کارت نزد مشتریان خود دارد و این تعداد تا پایان امسال به بیش از یکمیلیون کارت نقدی میرسد.
او همچنین از ارائه کارتهای اعتباری در دهه فجر خبر داد و گفت: بانک اقتصاد نوین در راستای بانکداری بدون ربا برای نخستینبار در بین بانکهای خصوصی ، اقدام به برگزاری اولین دوره قرعهکشی حسابهای قرضالحسنه کشور کرد.
مدیر عامل بانک اقتصاد نوین اعلام کرد: مشتریان میتوانند تا ۱۴ اسفندماه امسال، (روز احسان و نیکوکاری) اقدام به افتتاح حساب قرضالحسنه کنند و این حسابها در دهه سوم فروردین ۸۶ قرعهکشی میشود.
مدیرعامل بانک اقتصاد نوین از اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان و کارآفرینان خبر داد و گفت: بانک اقتصاد نوین در ۹ماه اول امسال معادل ۲۰هزار میلیارد ریال تسهیلات داده است که پیشبینی میشود این رقم تا پایان سال به ۳۰هزار میلیارد ریال برسد.
به گفته رسولاف رشد سپرده در بانک اقتصاد نوین طی ۹ماه اول امسال ۱۴هزار میلیارد ریال بود که حجم سپردههای این بانک را به ۲۵هزار میلیارد ریال رساند.
او همچنین اعلام کرد در ۹ماه اول سالجاری معادل ۵۰۰میلیون دلار گشایش اعتبار در بانک اقتصاد نوین شده که عمدتا در زمینه کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم و واحدهای تولیدی بوده است. رسولاف از افتتاح یک بانک مستقل با نام «بانک همکاریهای توسعه و سرمایهگذاریهای منطقهای» در کشور عراق خبر داد و گفت: اولین شعبه این بانک در آغاز سال میلادی در بغداد راهاندازی میشود و طی یکسال آینده ۱۰شعبه دیگر در شهرهای مختلف عراق افتتاح خواهد شد.
به گفته رسولاف ۵۳درصد از سهام این بانک متعلق به اقتصاد نوین، ۲۰درصد بانک کشاورزی و ۲۷درصد مابقی آن متعلق به اشخاص حقیقی و حقوقی عراق است، او همچنین از خریداری بانکهای دیگر در کشورهای اندونزی و قرقیزستان خبر داد.
مدیرعامل بانک اقتصاد نوین در خصوص انتشار گواهی سپرده این بانک گفت: تاکنون ۳مرحله اوراق با نرخ ۱۶درصد منتشر شده که تا پایان امسال ۲مرحله دیگر به مبلغ یکهزار میلیارد ریال گواهی سپرده منتشر خواهد شد.
رسولاف اعلام کرد: شرکت تجاری و سرمایهگذاری بانک اقتصاد نوین در دبی ایجاد شده و به زودی صرافی این بانک هم در دبی راهاندازی خواهد شد. مدیرعامل بانک اقتصاد نوین همچنین از رتبهبندی این شرکت توسط موسسات معتبر در سطح آسیا و خاورمیانه خبر داد و گفت: تا چند ماه دیگر بانک اقتصاد نوین رتبهبندی رسمی خود را دریافت میکند.
رسولاف در خصوص محصولات جدید این بانک گفت: مشتریان میتوانند با سپردهگذاری خرید مسکن در مدتهای ۶ ، ۹ماهه ، یک و ۲ساله با نرخ ۵/۱۵درصد وام خرید مسکن دریافت کنند، نرخ سود تسهیلات این حسابها ۵/۱درصد کمتر از نرخ ۱۷درصد اعلام شده توسط شورای پول و اعتبار است.
رسولاف ادامه داد: حسابهای سپردهگذاری ۶، ۹ماهه و یکساله دیگری در بانک اقتصاد نوین وجود دارد که میتوان با استفاده از آن ۲ تا ۳برابر موجودی حساب را وام خرید کالاهای ضروری دریافت کرد. به گفته او، افتتاح حسابهای مذکور از اول آبانماه در شعب بانک اقتصاد نوین اجرا میشود. مدیرعامل بانک اقتصاد نوین با یادآوری اینکه این بانک در سال گذشته ۲۸۰میلیارد ریال سود داشت، اعلام کرد: پیشبینی میشود این سود امسال به ۷۰۰میلیارد ریال برسد و سرمایه این بانک در ۳سال آینده به ۵هزار میلیارد ریال خواهد رسید. به گفته او، اکنون سرمایه بانک اقتصاد نوین ۲هزار و ۵۰۰میلیارد ریال معادل ۲۷۰میلیون دلار است.
مدیرعامل بانک اقتصاد نوین در خصوص نصب POS توسط این بانک در سازمان میادین و ترهبار کشور گفت: دارندگان «سامیتکارت» میتوانند از پایانههای فروش بانک اقتصاد نوین در میادین استفاده کنند که خرید را برای مشتریان بسیار آسان میکند، چرا که پایانههای فروش با اتصال به ترازو، وزن و قیمت کالای خریداری شده را تعیین میکند. رسولاف یادآور شد: به غیر از سامیتکارت، کارتهای عضو طرح شتاب نیز در میادین ترهبار قابل استفاده است، چرا کهPOS و ATMهای بانک اقتصاد نوین در این مراکز نصب و راهاندازی شده است.
به گفته او، شهرداری مشهد و شیراز نیز با بانک اقتصاد نوین برای نصب POSها در میادین ترهبار قرارداد منعقد کردهاند.
رسولاف در پایان از ارائه خدمات به کارکنان آموزش و پرورش خبر داد و گفت: یکمیلیون و ۱۰۰هزار کارت با هماهنگی آموزش و پرورش برای کلیه معلمان و کارکنان آنها صادر میشود و ۲۰۰دستگاه ATM در مناطقی که خواست آموزش و پرورش است، نصب خواهد شد.
یحیی فیوضی، معمار و شهرساز که سالها در پروژههای بزرگ و ملی حضور داشته در این مراسم به عنوان میهمان ویژه بانک
اقتصاد نوین حضور داشت و شعبه دولت با دستان او گشایش یافت.
فیوضی ۱۸سال در خارج از کشور (آمریکا و فرانسه) فعالیت داشته و ۹سال است که به ایران بازگشته است، از کارهایی که او قبل از انقلاب انجام داده میتوان به ساخت تالار فارابی، دانشگاه امامصادق، استادیوم آزادی، دانشگاه بوعلیسینا، پارک انرژی و موزه هنرهای معاصر اشاره کرد و از کارهایی که او بعد از ورودش به ایران انجام داده است، سالن اجلاس سران است که از افتخارات ایران بوده و از آنجا که ظرف ۶ماه ساخته شده است رکورد جهانی دارد.
فیوضی اکنون در حال طراحی ساختمان مرکزی بانک اقتصاد نوین است، خود او در این مورد گفت: ساختمان مرکزی بانک اقتصاد نوین دارای ۱۳طبقه است که برای استفاده بانکی ساخته شده است و اکنون در حال طراحی طبقات آن براساس استانداردهای بینالمللی یک بانک هستیم.
وی افزود: ظرف ۳ماه آینده این ساختمان تکمیل شده و به بهرهبرداری خواهد رسید.
فیوضی در خصوص ویژگیهای شعب بانکها و مقایسه این شعب در بانکداری سنتی و مدرن گفت: بانکها از نظر مدیریت و ارتباط مردمی توسعه فوقالعادهای در یک دهه گذشته داشتند و امروز استفاده از اینترنت و کامپیوتر این ارتباط را متحول کرده است.
این معمار و شهرساز بینالمللی افزود: ساختمان بانکها باید دارای انعطاف باشند تا بتوانند خود را با تحولات در هر زمان و مکانی از نظر فضای داخلی و جانمایی هماهنگ کنند. فیوضی یادآور شد: روزی بانکها باید اطلاعات و پروندههای زیادی را آرشیو میکردند و امروز این اطلاعات بر روی CDها و فلاپیهای کوچک نگهداری میشود که بایگانی را در سیستم بانکی متحول کرده است. او خاطرنشان کرد: تعداد مشتریان بانکها رشد قابل توجهی داشته و بانکها باید از نظر سرویسهای اداری به مشتریان، خود را با تغییر و تحولات همگام سازند.
ارسال نظر