مقایسه عملکرد استانها در ارائه تسهیلات بنگاههای زودبازده
در اجرای آییننامه گسترش بنگاههای کوچک اقتصادی زودبازده و کارآفرین بهترین و بدترین استانها از نظر معرفی طرحها به نظام بانکی، تایید طرحها در نظام بانکی، مجموع اعتبارات بانکی در سالهای ۸۴ و ۸۵، طرحهای بهرهبرداری شده و تعداد اشتغال ایجاد شده مشخص شدند. به گزارش خبرگزاری فارس متقاضیان تسهیلات طرحهای زودبازده فارس با معرفی ۳۸هزار و ۲۷۴ طرح به نظام بانکی بیشترین تعداد طرح را به نظام بانکی معرفی کردهاند و متقاضیان تسهیلات بنگاههای کارآفرین خراسان شمالی با معرفی ۹هزار و ۶۲۹ طرح کمترین تعداد طرح را به نظام بانکی کشور معرفی کردهاند. بنابراین گزارش از میان طرحهای معرفی شده به نظام بانکی کشور، با تایید ۳۸هزار و ۹۳۵ طرح بیشترین تعداد طرح در آذربایجان غربی در نظام بانکی رسیده است و با تایید هزار و ۸۴۵ طرح، کمترین تعداد طرح به تایید بانکهای سمنان رسیده است.
بانکهای خوزستان با مجموع ۲۴هزار و ۰۲/۷۶میلیارد ریال بیشترین میزان مجموع اعتبارات بانکی در سالهای ۸۴ و ۸۵ را داشته است و خراسان شمالی با ۲هزار و ۱۰/۸۸۰میلیاردریال کمترین میزان مجموع اعتبارات بانکی در سالهای ۸۴ و ۸۵ را داشته است.
همچنین تهران با پرداخت ۸هزار و ۶۰/ ۶۰۱میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان بیشترین میزان تسهیلات را به متقاضیان تسهیلات بنگاههای زودبازده پرداخت کرده است و ایلام با پرداخت تنها ۳۴/۸۰۵میلیارد ریال تسهیلات کمترین میزان تسهیلات را به متقاضیان تسهیلات کارآفرنی پرداخت کرده است.
به گزارش فارس با بهرهبرداری ۲۰هزار و ۱۶۱ طرح بیشترین تعداد طرح در آذربایجان غربی به بهرهبرداری رسیده است و استان سمنان با بهرهبرداری از ۳۳۹ طرح کمترین طرحهای بهرهبرداری شده را داشته است.
بنابراین گزارش خراسان رضوی با ۳۹هزار و ۴۷۱ فرصت شغلی بیشترین میزان اشتغال و سمنان با ایجاد ۹۰۷ فرصت شغلی کمترین اشتغال را در اجرای آییننامه گسترش بنگاههای کوچک اقتصادی زودبازده و کارآفرین ایجاد کرده است.
ارسال نظر