گروه بازار پول- مانده تسهیلات بانک سپه در بخش کشاورزی و آب در پایان دی ماه سال جاری نسبت به پایان سال گذشته ۴۹درصد رشد داشت. به گزارش روابط‌عمومی بانک سپه، علیرضا حیدر‌آبادی‌پور، ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: در راستای اجرای سیاست‌های توسعه اقتصادی دولت نهم و به منظور خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی و فراهم کردن زمینه‌های اشتغال مفید و سازنده در بخش کشاورزی،‌ بانک سپه قرار دارد عاملیت اعطای تسهیلات با وزارت جهاد کشاورزی منعقد کرده است.

وی افزود: موضوع این قرار داد اعطای تسهیلات سرمایه‌کذاری و سرمایه در گردش به اشخاص حقیقی و حقوقی در بخش‌های غیر دولتی متقاضی سرمایه‌گذاری در طرح‌های ایجاد و تکمیل گلخانه‌های سبزی،‌صیفی، گل و گیاه زینتی، انواع قارچ‌های خوراکی ،‌گیاهان دارویی و سایر محصولات گلخانه‌ای و همچنین طرح‌های توسعه اصلاح و بهبود باغات قدیمی و سنتی و احداث نهالستان‌ها است.

عضو هیات مدیره بانک سپه با تاکید بر ارائه تسهیلات در صورت معرفی سازمان جهاد کشاورزی گفت: همه متقاضیان واجد شرایط و فعالان بخش‌های مختلف کشاورزی که مایل به استفاده از تسهیلات پیش‌بینی شده در این بخش هستند با ارائه معرفی‌نامه از سازمان جهاد کشاورزی استان خود می‌توانند به واحد‌های تابعه این بانک در سراسر کشور مراجعه و پس از تایید بانک تسهیلات خود را دریافت کنند.

وی افزود: مجموع این تسهیلات ۲هزارو ۶۷۳میلیارد ریال است که ۹۰۰میلیارد آن سهم دولت بوده و در اختیار بانک سپه قرار می‌گیرد و یک‌هزارو ۷۷۳میلیارد ریال آن را بانک سپه پرداخت خواهد کرد.

عضو ناظر بر امور اعتباری و سرمایه‌گذاری بانک سپه گفت: میزان تسهیلات منوط به طرح ارائه شده از سوی متقاضیان، متفاوت است و سقف آن از سوی کارشناسی بانک تعیین می‌شود و نرخ سود آن معادل مصوبه شورای پول و اعتبار برای سال‌جاری یعنی ۱۴درصد است که ۵/۱۱درصد آن سود تسهیلات و ۵/۲درصد کارمزد پرداخت تسهیلات است.

وی افزود: توزیع استانی این تسهیلات بر عهده معاونت امور باغبانی سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها است و طرح‌های پیشنهادی متقاضیان به مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها پس از بررسی و تایید فنی و اقتصادی، به بانک معرفی می‌شود و بانک پس از بررسی کارشناسی هر طرح، ظرف مدت ۲۰روز نتیجه را به دستگاه معرفی‌کننده اعلام می‌کند.