خبر
پاشایی فام: صکوک برای اولین بار عملیاتی میشود
به گزارش خبرنگار مهر، رامین پاشاییفام دیروز در مراسم امضای تفاهم نامه با وزارت نیرو گفت: بانک سپه با توجه به اصل ۴۴ قانون اساسی به همراه بانک ملی دولتی بوده و دولتی باقی خواهد ماند و حتی یک درصد از سهام این دو بانک واگذار نخواهد شد.
مدیرعامل بانک سپه با اعلام اینکه ابزار مالی جدید صکوک برای اولین بار عملیاتی میشود، گفت: بانکهای سپه و ملی دو بانک دولتی هستند و دولتی باقی خواهند ماند.
به گزارش خبرنگار مهر، رامین پاشاییفام دیروز در مراسم امضای تفاهم نامه با وزارت نیرو گفت: بانک سپه با توجه به اصل ۴۴ قانون اساسی به همراه بانک ملی دولتی بوده و دولتی باقی خواهد ماند و حتی یک درصد از سهام این دو بانک واگذار نخواهد شد. مدیرعامل بانک سپه افزود: سیاست کلان بانک سپه نقش آفرینی در توسعه اقتصادی کشور است و بر این اساس، اعلام آمادگی میکند که تامین مالی پروژههای صنعت آب و برق را انجام دهد. در این راستا اگرچه امروز (دیروز) تفاهمنامه امضا شد، اما از روزها قبل کار تامین مالی پروژههای صنعت آب و برق را آغاز کردهایم. وی تصریح کرد: تلاش ما این است که معضل کمبود منابع مالی وزارت نیرو را مرتفع کنیم، این درحالی است که منابع سرشار بانکی باید به سمت تولید سوق یابد و در پروژههای صنعت آب و برق که باعث شکوفایی صنعت خواهد شد، سرمایهگذاری شود. به گفته پاشایی فام، بانک سپه در حوزه تامین السی داخلی و پرداخت پیمانکاران با معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رییسجمهور مذاکره کرده است تا به کمک تخصیصها بیاید. وی گفت: صکوک برای اولین بار از سوی بانک سپه در حوزه عملیات بانکی کشور عملیاتی خواهد شد، این درحالی است که بانکداری اسلامی روشهای متنوع تامین مالی را در اختیار بانکها قرار داده است که دامنه آن از صکوک، اوراق مشارکت، گواهی سپرده و سپرده تجمیع شده و عاملیت صندوق توسعه ملی و عاملیت حساب ذخیره ارزی کشیده شده است. به گزارش مهر، با توجه به اهمیت و جایگاه انرژی به ویژه برق در تعاملات اقتصادی و فرآیندهای صنعتی و ضرورت سرمایهگذاری روزافزون جهت احداث تاسیسات تولید و تبدیل انرژی و بهسازی شبکههای توزیع و انتقال برق و لزوم توجه به بهرهگیری از فناوریهای نوین صنعت برق این تفاهمنامه میان وزارت نیرو و بانک سپه به امضا رسید. احداث نیروگاههای حرارتی اعم از بخاری، گازی و سیکل ترکیبی به ظرفیت ۴ هزار مگاوات، ظرفیت سازی برای تولید حداقل هزار مگاوات برق از طریق ایجاد مولدهای تولید پراکنده دیجی یا مولدهای تولید همزمان برق و حرارت سی اچ پی، احداث و بهسازی شبکههای توزیع و خطوط انتقال برق با هدف کاهش میزان تلفات در شبکه برق کشور و نیز سرمایهگذاری در زمینه احداث شبکههای هوشمند به ویژه طرح تعویض کنتورهای مکانیکی و تبدیل آن به کنتورهای هوشمند و همکاری در زمینه خرید، تهیه و تامین کالاها و تجهیزات مورد نیاز صنعت برق کشور و فروش آنها به پیمانکاران و شرکتهای مجری پروژه با ارائه تسهیلات مالی مناسب از جمله موضوعات این تفاهمنامه است.
ارسال نظر