اعضای هیاتمدیره جدید بانک پارسیان مشخص شدند
کاهش تسلط ایران خودرو درمدیریت بانک پارسیان
با برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده بانک پارسیان و با حضور ۲۱/۹۴درصد از صاحبان سهام، هفت عضو حقوقی هیات مدیره این بانک برای دو سال انتخاب شدند. این مجمع به ریاست مهری به نمایندگی از ایران خودرو و نظارت رفیعی نماینده سرمایهگذاری تدبیر و کریمی نماینده صندوق سرمایهگذاری بازنشستگی کارکنان وزارت نفت و منشی گری نعیمیان معاون مالی بانک پارسیان برگزار شد. در این مجمع شرکتهای طراحی مهندسی خودرو قشم، تولیدی قالبهای صنعتی پیشرفته ایران، قالبهای صنعتی ایران خودرو، سرمایهگذاری تدبیر، صندوق رفاه و تامین آتیه امید، توسعه اقتصاد آینده سازان و صندوق سرمایهگذاری بازنشستگی کارکنان وزارت نفت و سرمایهگذاری سایپا به عنوان کاندیدای هیات مدیره معرفی شدند که سرمایهگذاری سایپا نتوانست رای لازم را کسب کند.به این ترتیب هفت عضو حقوقی هیات مدیره انتخاب شدند.
هیات مدیره بانک در سالهای گذشته شامل علی شیخی رییس هیاتمدیره ،مهدی کرباسیان، محمد فطانت فرد،غلامرضا سلیمانی امیری، سیدحسام شمس عالم ،جمشید ایمانی وعلی سلیمانی شایسته به عنوان اعضای هیاتمدیره بود که دوره انتصابشان پس از سه سال وهشت ماه به اتمام رسید.در مدت مذکور علی سلیمانی شایسته به عنوان مدیرعامل منصوب شده بود. با ترکیب جدید، سه عضو از سوی شرکت ایران خودرو وسه عضو از سوی سرمایهگذاری تدبیر در هیات مدیره وجود دارد .به این ترتیب رای صندوق بازنشستگی نفت پس از این در تصمیمات هیات مدیره بانک پارسیان تعیین کننده خواهد بود.
قانون ذینفع واحدعطف به ماسبق نمیشود
رییس جلسه در ادامه جلسه اعلام کرد:با توجه به سهم 77درصدی سهامداران عمده، هفت عضو به عنوان اعضای هیاتمدیره پیشنهاد میشوند.پس از اعلام اسامی هفت عضو حقوقی هیاتمدیره، یکی از سهامداران نسبت به نبود عضوی از سهامداران حقیقی اعتراض کرد.
در ادامه نماینده سرمایهگذاری سایپا با تاکید براینکه از سال 86 که بخشنامه ذی نفع واحد به بانکها ابلاغ شده تا به حال، بانک پارسیان 47 درصد افزایش سرمایه داده، تصریح کرد:با توجه به این موضوع باید بخشنامه رعایت وترکیب هیات مدیره تغییر کند.در پی اعتراض این سهامدار،دکتر نعیمیان معاون مالی بانک پارسیان تصریح کرد:در حال حاضر حکمی از مرجع قضایی مبنی بر ابطال مجمع وجود ندارد.در عین اینکه بخشنامه ذینفع واحد مشکل اکثر بانکهای خصوصی کشور است وهیچ کدام از آنها نتوانستند آن را اجرا کنند.وی ادامه داد: دارندگان سهام قبل از سال 86 حقشان محفوظ وحقوق مکتسبه شان محترم است. از آن به بعد نیاز به احکام قضایی است.در پایان نام شرکت سرمایهگذاری سایپا به عنوان یکی از گزینههای پیشنهادی اعلام شد که رای لازم را به دست نیاورد.
عملکرد بانک پارسیان
در این مجمع سلیمانی شایسته با بیان آماری از عملکرد بانک ومقایسه آن با سایر بانکهای کشور، سهم بانکهای خصوصی از بازار جذب سپردهها را در 9 ماه ابتدایی سال 25 درصد اعلام کرد وگفت:بانک پارسیان 9 درصد از سهم بازار را در اختیار دارد.
به گفته وی، مانده کل سپردههای ریالی بانک پارسیان از ۱۸۸هزار و۴۶۸میلیارد ریال در پایان سال ۸۸به ۲۰۵ هزار و۷۰۸میلیارد ریال در پایان آذر ماه سال ۸۹ رسیده است.وی ادامه داد:مانده کل سپردههای ارزی از ۴هزار و۵۶ میلیارد ریال در پایان سال گذشته به ۱۳ هزار و۷۹۳میلیارد ریال در پایان ۹ ماه ابتدایی امسال رسیده است.مدیرعامل بانک پارسیان با بیان اینکه مانده تسهیلات اعطایی بانکهای خصوصی با رشدی ۹/۴۷درصدی در ۹ ماه امسال به رقم ۴۸۸هزار و۶۴۲میلیارد ریال رسیده افزود:مانده تسهیلات اعطایی بانک پارسیان در پایان آذر ماه امسال به ۱۷۷هزار و۳۶۴میلیارد ریال رسید که نسبت به پایان سال گذشته با رقم ۱۵۷ هزار و۲۷۴ میلیارد ریال، ۸/۱۲درصد رشد را نشان میدهد.
به گفته وی ،بانک پارسیان در جذب سپرده واعطای تسهیلات نسبت به بانکهای خصوصی دیگر مقام نخست را داراست و این بانک 38 درصد از بازار تسهیلات اعطایی را در میان این بانکها دارا است.سلیمانی شایسته با تاکید براینکه بیشترین سهامداران حقیقی متعلق به بانک پارسیان است، اعلام کرد:تعداد سهامداران حقیقی بانک 73 هزار و300 و سهامداران حقوقی 279 شخص است.
به گفته وی، سرمایه بانک پارسیان در حال حاضر یک هزار ویکصدمیلیارد تومان است. به گفته مدیرعامل بانک پارسیان، جمع داراییهای این بانک به ۲۴۹ هزار میلیارد ریال رسیده است.
وی از افزایش جمع درآمدهای بانک پارسیان به 26 هزار و 900 میلیارد ریال خبرداد.
وی افزود: نسبت کفایت سرمایه بانک در حال حاضر به ۲۲/۱۰درصد رسیده است.
ارسال نظر