صدور «ویزا کارت» برای صادرکنندگان
عضو هیاتمدیره بانک توسعه صادرات ایران در همایش معرفی فعالیتها و حمایتهای بانک توسعه صادرات ایران گفت: این بانک هیچ محدودیتی برای ارائه تسهیلات به صادرکنندگان ندارد و از طرحهای توسعه صادراتی حمایت میکنیم. مجتبی هراتی نیک افزود: تسهیلات ارائه شده برای صادرکنندگان بر مبنای رتبهبندی و طرحهای صادراتی است.
هراتینیک از تسهیلات ویژه برای صادرکنندگان به عراق خبر داد و گفت: این بانک تسهیلات خود را براساس معرفی افراد متقاضی از سوی اتاق بازرگانی اصفهان از طریق اعتبارسنجی ارائه میکند. وی سرمایه این بانک در سال ۸۹ را ۲ میلیارد دلار با اشتغال یک هزار و ۱۵۰ نیروی انسانی اعلام کرد و گفت: بانک توسعه صادرات در کل کشور ۳۵ شعبه دارد که ۵ شعبه آن در تهران و در هر استان یک شعبه و در کیش، آستارا، چابهار و قشم یک شعبه دایر شده است. وی تصریح کرد: مشتریان بر اساس معیارهای فنی طبقهبندی میشوند و براساس رتبه تسهیلات دریافت میکنند.
وی از صدور «ویزا کارت» به عنوان یکی دیگر از خدمات این بانک برای صادرکنندگان خبر داد و گفت: با وجود صدور این کارت در کشور آمریکا، از طریق کارگزاریها توانستهایم برای صادرکنندگان این کارت را تهیه کنیم. هراتی نیک همچنین از همکاری نزدیک این بانک با بانک ملی برای نقد کردن چکهای تا سقف یک میلیارد ریال در هر شعبه خبر داد و گفت: همکاری با بانک صادرات و صنعت و معدن و اجرای عملیات مشترک بین بانکی از دیگر برنامههای پیش روی بانک توسعه صادرات است. وی افزود: در سال ۸۸، ۳۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی در اختیار مشتریان این بانک قرار گرفته و معادل ۱۹ درصد صادرات غیرنفتی را تامین مالی کرده است.
وی از افزایش سرمایه بانک در پایان برنامه پنجم به ۱۲میلیارددلار خبر داد و گفت: در هیچ استانی محدودیتی برای ارائه تسهیلات به صادرکنندگان نداریم و سقف منابع برای آنان تعریف نشده است. وی در بخش دیگری از سخنان خود به تحریمهای بانکی علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: نگران تحریمها هستیم، ولی نه به آن میزانی که غرب روی آن تبلیغات میکند و با وجود مشکلات نقل و انتقال، راهبردهایی با وجود افزایش هزینهها از سوی این بانک اندیشیده شده است که جای نگرانی برای صادرکنندگان نیست. وی اضافه کرد: با وجود تحریم بانکی، بانکهای ایرانی هماکنون با ۷۰۰ بانک خارجی ارتباط کارگزاری دارند؛ هر چند که با بانکهای درجه یک خارجی ارتباط و تعامل نداریم.
ارسال نظر