بیمه آسیا به ازای هر سهم ۱۷۵ ریال سود تقسیم کرد
سود بیمه آسیا به ۱۱۷ میلیارد ریال رسید
گروه بازار پول- مجمع عمومی عادی سالانه شرکت بیمه آسیا با حضور ۹۹ درصد صاحبان سهام شنبه گذشته در هتل اسپیناس تهران برگزارشد و صورتهای مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال ۸۸ به تصویب مجمع رسید.
عکس: آکوسالمی
گروه بازار پول- مجمع عمومی عادی سالانه شرکت بیمه آسیا با حضور ۹۹ درصد صاحبان سهام شنبه گذشته در هتل اسپیناس تهران برگزارشد و صورتهای مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال ۸۸ به تصویب مجمع رسید. اصغر ابوالحسنی، معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در امور بانک، بیمه و شرکتهای دولتی ریاست مجمع بیمه آسیا را بر عهده داشت و نمایندگان سازمان تامین اجتماعی، بانک ملت، شرکت پرشیا ایکونیتی فاند، تحسیری معاون مالی اداری بیمه آسیا او را در برگزاری مجمع یاری دادند.
گزارش هیات مدیره توسط محمد علی پوریزدی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا قرائت شد.
براساس صورتهای مالی سال ۸۸، سود خالص بیمه آسیا در سال گذشته معادل ۱۱۷ میلیارد و ۲۳۱میلیون ریال بود که به ازای هر سهم ۲۵۸ریال است.
مجمع عمومی صاحبان سهام بیمه آسیا تصویب کرد، از سود قابل تخصیص به ازای هر سهم ۱۷۵ریال سود تقسیم شود.
سازمان حسابرسی و روزنامه اطلاعات به عنوان بازرس قانونی و روزنامه رسمی انتخاب شدند.
علی پوریزدی، مدیرعامل بیمه آسیا حق بیمه تولیدی این شرکت درسال ۸۸ را مبلغ ۶ هزار میلیارد ریال بابت صدور ۶میلیون فقره بیمه نامه اعلام کرد و گفت: سهم رشته شخص ثالث در پرتفوی بیمه آسیا همواره بیش از ۷۸ درصد بود که طی دو سال گذشته بهرغم تمام سختیها این سهم در سال ۸۸ نسبت به سال ۸۷ به زیر ۶۰درصد کاهش یافت.
علیپور با بیان اینکه آزادسازی تعرفهها در سال گذشته موجب شد تا بازار بیمه کشور از لحاظ بیمههای غیر اتومبیل رشد قابل توجهی نداشته باشد، ادامه داد: اما بیمه آسیا توانست با تمرکز بر توسعه بیمههای غیر اتومبیل در این بخش ۲۳درصد رشد داشته باشد.
او ابراز امیدواری کرد: با ادامه روند توسعه سایر رشتههای بیمهای پرتفوی بیمه آسیا به ترکیب متعادلی برسد.
مدیرعامل بیمه آسیا گفت: این شرکت با ایفای نقشی مطلوب و اثرگذار در عرصه اجتماعی کشور در سال ۸۸ با پرداخت ۴ هزار و ۴۴۹ میلیارد ریال بابت جبران ۳۵۴ هزار پرونده، خسارت پرداخت کرد.
او با اشاره به ضریب خسارت ۷۵ درصدی بیمه آسیا در سال ۸۸ ادامه داد: ضریب خسارت در شرکت بیمه آسیا از روند نزولی برخوردار است، به طوری که این ضریب از ۹۵ درصد در سال ۸۵ به ۸۷درصد در سال ۸۶ و به ۸۱درصد در سال ۸۷ کاهش یافت.
علیپور در خصوص سهم بیمه آسیا از بازار کشور گفت: بیمه آسیا دومین شرکت بزرگ بیمهای کشور است که در حال حاضر ۱۳ درصد از کل بازار را در اختیار دارد. وی ادامه داد: پس از آنکه سهام شرکت بیمه آسیا در راستای سیاستهای کلی اصل ۴۴ به بخش خصوصی واگذارشد، بیمه آسیا ۲۷درصد از بازار بیمههای خصوصی را در انحصار دارد.
مدیرعامل بیمه آسیا در خصوص سرمایهگذاریهای این شرکت گفت: بهرهگیری موثر از منابع مالی برای سرمایهگذاری، یکی از اصول اساسی شرکتهای بیمه است. بیمه آسیا نیز با سرمایهگذاری در سهام شرکتهای بورسی، غیربورسی، خرید اوراق مشارکت و سپردههای بلندمدت و کوتاه مدت بانکی سعی در حفظ منافع سهامداران و بنیه شرکت برای پرداخت خسارات و ایفای تعهدات دارد.
به گفته علی پور بیمه آسیا دارای ۸۱ شعبه، ۸۰ نماینده حقوقی (شرکت خدمات بیمهای) و ۱۴۴۵نماینده حقیقی در اقصی نقاط کشور است که ۷۷ درصد از حق بیمه شرکت توسط شبکه فروش به طور غیر مستقیم تولید می شود.
مدیرعامل بیمه آسیا در خصوص برنامههای آتی این شرکت گفت: براساس پیشبینیهای برنامه جامع سال ۸۹ و با اعمال کنترلها و اصلاحات مورد نیاز بر کنترل و کاهش ضریب خسارت تاکید شده است تا تولید حق بیمه رشتههای زندگی و غیرزندگی در راستای حفظ رتبه در بازار و کسب حداکثر سود تحقق یابد.
او سود سال مالی ۸۹ را حداقل ۸/۱۱۲ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: تحقق این سود با گستردگی شبکه فروش و توان فنی بیمه کارکنان آسیا امکانپذیر خواهد بود.
ارسال نظر