مدیرعامل بیمه البرز درمراسم تجلیل از نمایندگان برتر این شرکت عنوان کرد
پایبند به اصول فنی و حرفهای بیمهگری هستیم
گروه بازار پول- مراسم معرفی و تجلیل از نمایندگان برتر بیمه البرز در سال ۱۳۸۷، با حضور مدیرعامل و اعضای هیاتمدیره، مشاور وزیر اقتصاد، رییس سندیکای بیمهگران ایران و معاونان بیمه مرکزی جمهوری اسلامیایران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما در این مراسم که در محل سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد، ۱۰ نماینده برتر نشان طلا، ۱۱ نماینده برتر نشان نقره، چهار نماینده برتر استانها و سه کارگزار برتر استانها لوح سکه و ۳۷ نماینده برتر شهرستانها لوح تقدیر دریافت کردند.
در عین حال در این مراسم از عباس لولویی، رییس هیاتمدیره و مدیرعامل شرکت خدمات بیمهای توسعه بهشهر به پاس ۶ سال کسب عنوان نماینده ممتاز بیمه البرز قدردانی شد.
مدیرعامل بیمه البرز در این مراسم با قدردانی از نمایندگان و تبریک اعیاد قربان و غدیر به آنان اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد از پرتفوی این شرکت از سوی نمایندگان بازاریابی میشود و با سیاستی که شرکت به صورت جدی پیگیر آن است، این نمایندگان در آینده ۱۰۰ درصد حق بیمه را تولید خواهند کرد و کارکنان شرکت به ارائه خدمات خسارت و پشتیبانی از شبکه فروش و انجام اقدامات فنی مدیریت ریسک، اکتفا خواهند کرد.
محمد ابراهیم امین دوره کنونی را دوره حساس و خطری برای صنعت بیمه خواند و افزود: صنعت بیمه دوران خصوصیسازی و آزادسازی تعرفهها را سپری میکند که این دوره در همه جای دنیا با تحولات بسیار بزرگ در اقتصاد و جامعه همراه بوده است.
به گفته وی، این تحولات در جاهایی که به درستی برنامهریزی و مدیریت شده، رفاه، پیشرفت و توسعه را به همراه داشته؛ ولی در جاهایی که برنامهریزی وجود نداشته، به همریختگی و عدم توسعه اقتصادی را در پی داشته است.
مدیرعامل بیمه البرز با اشاره به این نکته که بیمه مرکزی کنار گذاشتن نظام تعرفهای و آزادسازی تعرفهها را به صورت تدریجی از برخی رشتهها آغاز کرده است، گفت: هماکنون و با وجود ۲۰ شرکت بیمه، رقابت در ابعاد مختلف در صنعت بیمه شدت یافته است.
وی با بیان این نکته که بیمه البرز بعد از ۵۰ سال فعالیت که دورهای را خصوصی و ۳۰ سال را دولتی بوده، خصوصی شده است، ادامه داد: هم اکنون ۸۰ درصد از سهام این شرکت (۴۰ درصد بابت رد دیون دولت به آستان قدس رضوی، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بازنشستگی کشوری و سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح، ۳۵ درصد عرضه در بورس و پنج درصد عرضه سهام ترجیحی به کارکنان شرکت) عرضه شده و ۲۰ درصد هم در اختیار دولت باقی مانده است.
امین، عرضه ۳۵ درصد سهام بیمه البرز در بورس را در میان شرکتهای دولتی بینظیر و استثنایی خواند و اظهار داشت: تاکنون هیچ شرکتی این مقدار از سهام خود را به صورت مستقیم در بورس به فروش نرسانده است.
وی تاکید کرد: در این دوره گذار که صنعت بیمه به دلیل آزادسازی و خصوصیسازی با تلاطم رو به رو است و بازار دچار التهاب است و شرکتهای بیمه در حال توسعه شبکه نمایندگی خود هستند، دامنه رقابت تنگتر و حساسیت کار مضاعف شده است.
مدیرعامل بیمه البرز اضافه کرد: اگر بازار تکافوی این فعالیتها را نداشته باشد، رقابتها از حالت حرفهای و فنی خارج و وارد حوزههای غیرفنی و بعضا دلالی میشود که در آن زمان، دیگر مبنای ارائه نرخها محاسبات فنی نخواهد بود.
به گفته وی در این فضا، تنها شرکتهایی که به اصول فنی و حرفهای بیمهگری پایبند باشند باقی خواهند ماند.
امین با تاکید بر این نکته که نمیتوان نرخی را داد که حق بیمه دریافتی معادل خسارت یا حتی کمتر از آن باشد، تصریح کرد: بازیهای کاهش نرخ بدون مبنای محاسباتی و فنی، آینده شرکتها را به خطر میاندازد. وی بر لزوم جمعآوری اطلاعات برای ادامه حضور در رقابتهای ارائه نرخهای منطقی تاکید کرد و گفت: ما برای همه رشتهها برای تعیین نرخ، چارچوب تدوین خواهیم کرد تا براساس آن، پرتفویهایی جذب شرکت شوند که سود و مانده داشته باشند.
مدیرعامل بیمه البرز با اشاره به این نکته که این شرکت در سال جاری سعی کرده است که پرتفوی زیان ده نپذیرد، یادآور شد: اگر نرخها به صورت منطقی و فنی ارائه شود، هیچ پرتفویی زیان ده نخواهد بود. وی با تاکید بر مدیریت هزینهها برای افزایش قدرت مانور در ارائه نرخها اظهار کرد: بیمه البرز قصدی برای کاهش پرداختی به کارکنان یا کم کردن کارمزد نمایندگان ندارد، بنابراین باید سرانه پرتفوی کارکنان خود را افزایش دهد، هزینههای غیرضروری را کاهش دهد و از امکانات و منابع به نحو بهتری استفاده کند.
امین، واقعیت این رقابت را ارتقای کارآیی، بهبود مدیریت و افزایش تلاش شرکتهای بیمه عنوان کرد و گفت: با توجه به موفقیتهای بیمه البرز در سالهای اخیر، اقبال مردم و جامعه به این شرکت خوب و مطلوب است.
امین، جلوگیری از پرداخت خسارتهای غیرمنطقی و غیرواقعی، جلوگیری از بروز تخلفات، جلب اعتماد بیمهگذاران، مردم و سهامداران را از راههای موفقیت در عرصه رقابت خواند و اضافه کرد: جز درستکاری، خلاقیت و نوآوری، شفافیت و رعایت حقوق مشتریان، راهی برای ماندن در این عرصه وجود ندارد.
وی دلبستگی و وفاداری به شرکت در میان کارکنان، ناچیز بودن تخلفات و بهرهمندی از بدنه جوان و فعال و شبکه نمایندگی تحصیلکرده را از ویژگیهای بارز بیمه البرز ذکر کرد و گفت: بازسازی شبکه شعب و نمایندگیهای شرکت در دستور کار قرار دارد و هم اکنون بستر کار و تلاش در این شرکت کاملا آماده است و نمایندگان میتوانند به پشتوانه جایگاه بیمه البرز در اقتصاد ملی و دستاوردها و موفقیتهای آن، بازاریابی کنند.
وی ادامه داد: رییس کل بیمه مرکزی همه جا از بیمه البرز به عنوان یک شرکت موفق یاد میکند و وزیر اقتصاد هم آن را موفقترین شرکت بیمه میداند، اینها دستمایه ما برای حضور موفق تر در بازار است. وی شفافیت، پاسخگویی و اعمال روشهای درست را از خصوصیات بیمه البرز خواند و تاکید کرد: با خصوصیسازی، ساختار و تشکیلات این شرکت متناسب با نیازها و با توجیه منطقی اصلاح شده است.
امین با اشاره به مکانیزه کردن فعالیتها در بیمه البرز، اضافه کرد: با تکمیل و تعمیق این سیستم، به طور خودکار جلوی هرگونه تخلف گرفته خواهد شد گرچه هماکنون میزان تخلفات صورت گرفته در این شرکت بسیار ناچیز و کمتر از شرکتهای دیگر است.
رحیم مصدق، معاون نظارت بیمه مرکزی هم در سخنانی با تاکید بر این نکته که بیمه البرز تاکنون آمارهای خوبی داشته است، اظهار داشت: بیمه البرز از نظر سودآوری در میان شرکتهای بیمه و بیمه مرکزی در سال ۱۳۸۷، بالاترین نرخ بازدهی را داشته است که جای تشکر و قدردانی دارد.
وی افزود: با وجود اینکه در سالهای گذشته دور، اختلافاتی بین نمایندگان بیمه البرز با این شرکت وجود داشته است، اما اکنون از افتخارات شرکت این است که در هیات حل اختلاف، هیچ موردی از اختلاف مربوط به بیمه البرز نبوده است. مصدق تاکید کرد: این موضوع نشان میدهد که بیمه البرز تعامل خوبی با نمایندگان خود دارد و اگر اختلافی هم وجود دارد این اختلاف در داخل شرکت حل و فصل میشود و بیمه البرز در این زمینه، سرآمد شرکتهای بیمه است.
وی با اشاره به بحث آزادسازی تعرفهها، اظهار داشت: در این زمینه نگرانیهایی وجود دارد که برخی از آنها بجا و درست است و برخی هم ممکن است در حدی که مطرح میشود نباشد، البته بیمه مرکزی برای رفع این نگرانیها اقداماتی را انجام داده است.
معاون نظارت بیمه مرکزی، افزود: مهمترین بحث در آزادسازی تعرفهها، تدریجی بودن این فرآیند است به همین دلیل آزادسازی از رشتههایی شروع شده که سودآوری بالایی داشته است.
وی اضافه کرد: ما به جای کنترل نرخها از این پس، به کنترل صلاحیتهای فنی خواهیم پرداخت که این کار را با همکاری سندیکای بیمهگران ایران انجام خواهیم داد.
وی اظهار امیدواری کرد، سودآوری خوبی که بیمه البرز داشته است با ارائه خدمات مناسب به بیمهگذاران در آینده هم ادامه داشته باشد.
مصدق با بیان این نکته که تلاش برای کاهش خسارتها نباید با سختگیری و تضییع حقوق بیمهگذاران همراه باشد، ادامه داد: خوشبختانه بیمه البرز از لحاظ رعایت حقوق مشتریان، جزو شرکتهای پیشگام و موفق بوده است.
رهنما، رییس انجمن شرکتهای خدمات بیمهای بیمه البرز هم گفت: نمایندگان بیمه البرز حاضر به نرخشکنی نیستند چون به تواناییهای خود واقفند و با سلاح امکانات و خدماتدهی و تسهیلاتدهی میتوانند بیمهگذاران خود را حفظ کند.
وی با بیان این نکته که در شرایط کاهش نرخ، تنها راه جبران، کاهش هزینهها است، ادامه داد: پتانسیل بیمه البرز خیلی بالاتر از این است.
به گفته وی، با وجود این تعداد نمایندگی و شرکتهای بیمه خصوصی در بازار، شرکت که بتواند پرتفوی خود را نگه دارد کار بزرگی انجام داده و چنانچه شرکتی بیمهای حجم پرتفوی خود را رشد دهد، کار بسیار سخت و بزرگتری را صورت داده است.
طبائیان، رییس انجمن صنفی نمایندگان بیمه البرز هم اقدامات این انجمن در راستای ایجاد امکانات رفاهی برای نمایندگان را تشریح کرد و گفت: اخذ موافقت هیات مدیره برای انعقاد قرارداد گروهی بیمه بدنه اتومبیل با ۲۰ درصد تخفیف، پیگیری ایجاد کارگزاری تامین اجتماعی در انجمن برای تحت پوشش قرار دادن اعضا، خرید و راهاندازی سامانه پیام کوتاه برای ارتقای توان اطلاعرسانی و ارتباط بهنگام با اعضا و کسب موافقت هیات مدیره برای استفاده نمایندگان حقیقی برتر از تخفیف ۴۰ درصدی برای دو بدنه خودرو از جمله فعالیتهای این انجمن است.
ارسال نظر