گروه بازار پول- مدیرعامل بانک صادرات در دیدار با جمعی از مدیران صنایع غذایی برای تاسیس هلدینگ مشترک با کانون صنایع غذایی برای تامین نیاز مالی کارخانجات صنایع غذایی اعلام آمادگی کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی‌ایران، دکترمحمد جهرمی‌، مدیرعامل بانک صادرات در دیدار با مدیران صنایع غذایی با اشاره به پتانسیل‌های موجود در بخش صنایع غذایی و کشاورزی خاطرنشان کرد: طی سال‌های گذشته

سرمایه گذاری مناسبی در صنایع غذایی انجام شده و می‌توان با تاسیس شرکت هلدینگ با همکاری و مشارکت دست‌اندرکاران صنعت غذا بخش مهمی از نیازهای مالی کارخانجات را برطرف کرد. وی اعتبارسنجی دقیق و کارشناسی را مهم‌ترین عامل برای شناخت توانمندی‌ها و ارائه راهکارهای اجرایی برای پرداخت تسهیلات مناسب و استفاده بهینه از منابع موجود دانست و گفت: می‌توان با تشکیل کمیته‌ای مشترک میان بانک صادرات و کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی‌ایران و تکمیل اعتبارسنجی‌های موجود،نیازهای مالی صنعتگران را شناسایی و برای تامین نیازها برنامه‌ریزی مناسب کرد.

جهرمی افزود: اگربتوان اعتبارسنجی درستی از مشتریان بانک داشت می‌توان خط اعتباری ارزی و ریالی مورد نظر تولیدکنندگان را در مدت زمان کوتاه به آنان اختصاص داد.

مدیرعامل بانک صادرات وجود ۲۱شعبه خارجی در کشورهای آلمان، انگلستان، یونان و بسیاری از کشورهای حاشیه خلیج فارس را فرصت مغتنمی برای تامین نیازهای شرکت‌های صنایع غذایی دانست که می‌توان از‌این طریق ارز مورد نیاز صنعتی را به راحتی در اختیار آنان قرار داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رکود و بحران اقتصادی بین‌المللی یادآور شد: به رغم کاهش ۱۵‌درصدی صادرات غیرنفتی،صادرات صنایع غذایی ۵۰‌درصد افزایش یافته است.

جهرمی یکی دیگر از مشکلات تولیدکنندگان را بالا بودن هزینه پول در کشور عنوان کرد و گفت: با کمک سیستم بانکی و رونق فروش نقدی محصولات به شرکت‌های پخش و همچنین رواج دوباره برات علاوه بر کاهش چشمگیر هزینه پول، مشکل نبودنقدینگی تولیدکنندگان را نیز مرتفع می‌کند.

مدیرعامل بانک صادرات توانمندسازی۱۵۰‌هزار توزیع‌کننده در سطح کشور را یکی دیگر از راهکارهای تامین نقدینگی تولیدکنندگان دانست و گفت: افزایش قدرت خرید مصرف کنندگان و فروش نقدی محصولات به شرکت‌های پخش به عنوان دو راهکار اساسی نقدینگی مورد نیاز صنعت را تامین می‌کند.

وی با اشاره به روند خصوصی‌سازی بانک صادرات گفت: ۳۸‌درصد از سهام بانک در‌ آینده واگذار خواهد شد وصنعت غذا می‌تواند با خرید سهام بانک صادرات و حضور نماینده‌این صنعت در هیات مدیره بانک نقش پررنگ تری در تصمیم‌گیری‌های بانکی و جهت‌دهی مناسب به روند ارائه تسهیلات داشته باشند.

وی همچنین پیشنهاد کرد با تشکیل کمیته‌ای مشترک میان بانک صادرات و کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی راه‌های همکاری به صورت دقیق و کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد.

در ابتدای‌این جلسه مهندس ابوالحسن خلیلی، دبیرکل کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی‌ایران نیز طی سخنانی حمایت دولت از صنعت غذا را حمایت از تولید غذای سالم عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در بخش صنایع‌غذایی برای تولید غذای سالم گامی مهم برای پویایی و تامین سلامت جامعه است که می‌تواند نقش مهمی را در کاهش هزینه‌های درمانی دولت داشته باشد.

وی تقویت کارخانجات موجود و افزایش بهره وری و استفاده از توانمندی‌های موجود را عامل ‌ایجاد کارخانجات جدید دانست وگفت: ایجاد خط اعتباری برای صنایع از مهم‌ترین نیازهای صنعت غذا است.