۳۰ آبان آغاز پذیرهنویسی بانک دی
گروه بازار پول- ۳۰ آبان پذیرهنویسی بانک دی در تمامی شعب بانک کشاورزی در سراسر ایران آغاز خواهد شد. مهندس یزدخواستی، قائممقام مجری طرح راهاندازی بانک دی در گفتوگویی با روابط عمومی بانک در آستانه تاسیس بانک دی، با اعلام این خبر گفت: در پی موافقت و صدور مجوزهای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار و اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری، پذیرهنویسی بانک دی از ۳۰ آبانماه سال جاری به مدت یازده روز در تمامی شعب بانک کشاورزی، در سراسر ایران آغاز خواهد شد. یزدخواستی، خاطرنشان کرد: حداقل سهام قابل پذیرهنویسی توسط افراد حقیقی، پنجهزار سهم معادل پنج میلیون ریال و حداکثر ۲۰۰هزار سهم معادل ۲۰۰میلیون ریال تعیین شده است. اشخاص حقوقی نیز میتوانند با حداقل ۱۰۰هزار سهم معادل مبلغ ۱۰۰میلیون ریال و حداکثر ۴۰میلیون سهم معادل مبلغ ۴۰میلیارد ریال در این پذیرهنویسی شرکت نمایند. وی اشاره کرد: چنانچه سهامداران حقیقی یا حقوقی مایل به خرید بیش از سقفهای تعیین شده مذکور باشند، میتوانند ضمن هماهنگی و اخذ موافقت موسسین بانک دی، به این امر مبادرت نمایند.
قائممقام مجری طرح راهاندازی بانک دی با اشاره به سه محور استراتژیک که نشانگر عزم، تفکر و افق نگاه این بانک میباشد، گفت: ارزشآفرینی برای همه مردم ایران، کارآفرینی در سطح ملی و نوآوری (نوآفرینی) در تراز جهانی، سرلوحه کارمان خواهد بود تا یک بانک خصوصی تمام عیار با مزیت رقابتی پایدار، قدرت پاسخگویی به موقع به مردم و بهرهمند از فنون نوین بازاریابی در گستره بینالمللی تقدیم مردم عزیز کشورمان نماییم.
او تاکید کرد: براساس محور کارآفرینی در سطح ملی برآنیم تا بانک دی در قامت یک موسسه مالی چندمنظوره علاوه بر خدمات عمومی بانکی، خدمات بانکداری اختصاصی (private banking) و خدمات بانکداری بنگاهی (corporate banking) برای حل مشکل مالی، سرمایهای و پولی مردم در آینده و سایر خدمات نظیر لیزینگ، صرافی، خدمات بیمهای و سایر خدمات مالی و بانکی نیز ارائه دهد که در فرصتهای آتی جزئیات آن اعلام خواهد شد. وی بانک دی را یک بانک ارزشآفرین خواند و گفت: همه تلاش ما این خواهد بود تا آنچنان که مردم فهیم کشور انتظار دارند بانک دی یک بانک اخلاقمدار باشد و در زمینه تعهد به مقررات بانکداری بدون ربا و پایبند به اخلاق حرفهای بانکی، به رتبهای در حد الگو برسد.
یزدخواستی در آستانه پذیرهنویسی بانک دی اظهار داشت: بانک دی بر آن خواهد بود با خلق انگیزههای نوظهور سرمایهگذاری و تضمین سودآوری در بازار ایران، انگیزه لازم برای جذب سرمایههای داخلی و خارجی و هدایت آن به بخش تولید را ایجاد و از فرصتهای نهفته در فضای بحران اقتصادی جهانی، حداکثر بهرهبرداری را به نفع اقتصاد ملی و نظام بانکی و مردم عزیزمان بنماید. وی در پایان، ضمن معرفی ۱۲ سهامدار حقوقی بانکی دی شامل شرکت سرمایهگذاری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، شرکت توسعه مدیریت سرمایهگذاری خوارزمی، شرکت کشتیرانی جنوب- خط ایران، شرکت خدمات دریایی مهندسی کشتیرانی، صندوق بازنشستگی، وظیفه و از کارافتادگی و پسانداز کارکنان بانکها، موسسه همیاری غدیر، شرکت کارت ایران، شرکت پاکاندیشان امین، شرکت بیمه دی، شرکت سرمایهگذاری بینالمللی سعدی کیش، شرکت صنعتی معدنی و تجاری کاونده و اشخاص حقیقی گفت: تلاش همهجانبه مجریان بانک دی این خواهد بود تا بانکی در خور شان مردم عزیز کشور و به عنوان الگو در تراز جهانی ایجاد نماید و اطلاعات تکمیلی در خصوص سرمایه، ترکیب و میزان سهام موسسان و میزان سهام ارائه شده در مرحله پذیرهنویسی، در رسانهها و مطبوعات کشور به اطلاع عموم خواهد رسید.
بهمن یزدخواستی، گروه اجرایی و مدیریتی بانک را، افراد کارآمد و دارای دانش، سوابق ارزنده و موفق در نظام بانکی و مالی معرفی نمود و اظهار امیدواری کرد که بانک دی با داشتن موسسین خوشنام و معتبر در حوزههای مختلف اقتصادی مدیران و نیروی انسانی مجرب خود بتوانند با جذب سهامداران جدید که یکی از سرمایههای اصلی بانک محسوب میگردند، زودتر از زمان تعیین شده در برنامه ۳ ساله استراتژیک خود در بازار بانکی، موقعیتسازی نموده و زمینه ارزشآفرینی واقعی برای کلیه ذینفعان بانک را فراهم نماید.
ضمنا مراکز ارتباط تلفنی بانک دی (در شرف تاسیس) به شماره تلفنهای ۸۸۵۵۳۹۳۵-۸۸۵۵۳۹۳۶ (۰۲۱) پاسخگوی علاقهمندان محترم به پذیرهنویسی این بانک میباشد.
ارسال نظر