دنیای اقتصاد- به دنبال افزایش شاخص سهام در بازارهای آسیا و رشد و رونق نسبی اقتصاد جهانی و کاهش تقاضا برای دلار، ارزش این ارز بین‌المللی دیروز در برابر ۱۱ ارز معتبر بین‌المللی کاهش یافت؛ هر یورو دیروز در برابر ۵/۱دلار دادوستد شد که این رقم از اوت ۲۰۰۸ تاکنون بی‌سابقه است. کاهش ارزش دلار در بازارهای بین‌المللی

به دنبال افزایش شاخص سهام در بازارهای آسیا و رشد و رونق نسبی اقتصاد جهانی و کاهش تقاضا برای دلار ، ارزش این ارز بین‌المللی روزگذشته کاهش یافت و به پایین‌ترین حد طی ۱۴ ماه اخیر رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، ارزش دلار آمریکا در برابر ۱۱ ارز معتبر بین‌المللی کاهش یافت. ارزش وون کره‌جنوبی نیز به دنبال افزایش رشد اقتصادی این کشور افزایش داشته است. رشد اقتصادی کره‌جنوبی طی سه ماه گذشته به بالاترین حد خود طی هفت سال اخیر رسیده است. ارزش ین و یورو نیز در برابر دلار افزایش یافت. هر یورو دیروز در برابر ۵۰۳۶/۱دلار دادوستد شد که این رقم از اوت ۲۰۰۸ تاکنون بی‌سابقه است. هر دلار در برابر ۸۵/۹۱ ین ژاپن مبادله شده است. هر یورو نیز در برابر ۱۲/۱۳۸ ین ژاپن دادوستد شد. شاخص ام اس سی آی در بازار آسیا پاسیفیک نیز با ۴/۰درصد افزایش روبه‌رو شد و شاخص نیکی ۲۲۵ ژاپن نیز ۸/۰درصد افزایش یافته است. شاخص اعتماد مصرف کننده در اقتصاد فرانسه نیز از منفی ۳۹ در ماه سپتامبر به منفی ۳۵ در ماه اکتبر افزایش داشته است. شاخص اعتماد مصرفی در اقتصاد آمریکا نیز از ۱/۵۳ واحد در ماه سپتامبر به بیش از ۵/۵۳ واحد در ماه اکتبر رسیده است. بانک مرکزی چین نیز اعلام کرد که ذخایر یورو و ین خود را در ذخایر ارزی خارجی افزایش خواهد داد. میزان ذخایر ارزی خارجی چین طی ماه گذشته با ۱۴۱میلیارد دلار افزایش به بیش از ۲۷۳/۲ تریلیون دلار رسیده است. رشد اقتصادی کره‌جنوبی نیز طی سه ماه سوم ۲۰۰۹ بیش از ۹/۲درصد افزایش داشته است که این رقم از سه ماه نخست ۲۰۰۲ بی‌سابقه است. فدرال رزرو آمریکا نیز قرار است در نشست روزهای سوم و چهارم نوامبر در خصوص نرخ بهره بانکی جدید این کشور تصمیم گیری کند. به اعتقاد کارشناسان اقتصادی، فدرال رزرو آمریکا تا سه ماه دوم ۲۰۱۰ نرخ بهره بانکی را به ۵/۰درصد افزایش خواهد داد.