تقویت دلار در آستانه اعلام درآمدهای بانکهای آمریکایی
بانک جیپی مورگان (JP Morgan) در گزارشی از عملکرد سه ماه دوم سال جاری، اعلام کرد به سوددهی رسیده و میزان سود برای هر سهم، بیشتر از پیشبینیها (۵ سنت برای هر سهم) به ۲۸ سنت در ازای یک سهم افزایش یافت، این در حالی است که نگرانیهایی در هنگام انتشار این گزارش نسبت به احتمال کسب ضرر این بانک تا پایان سال ۲۰۱۰ به وجود آمده است.
به گزارش بینا یکی از اخبار جالب توجه کاهش میزان تعداد مدعیان بیکاری هفته گذشته در آمریکا بود که از رقم پیشبینیهای بازار کمتر اعلام شد و در نتیجه اعلام این خبر، تقاضا برای خرید داراییهای پربازده افزایش یافت؛ تعداد مدعیان اولیه بیکاری از رقم K۵۶۵ ماه گذشته به ۵۲۲ K کاهش یافت.
همچنین، به دنبال اعلام افزایش درآمد شرکتها در سه ماه دوم، بازارهای سهام آمریکا به میزان یک درصد تقویت شدند. با این حال، پس از اینکه یکی از بانکهای بزرگ با اعلام هشدار در خصوص چشمانداز وضعیت وامهای مصرفکننده، موجب شد خبر افزایش بیش از حد انتظار میزان درآمدهایش تحت تاثیر قرار گیرد، شاخصهای سهام بخش مالی، در روندی خنثی قرار گرفتند. خبر مهم دیگری که منتشر شد، افزایش بیش از حد انتظار، درآمد شرکتهای گوگل (رشد سود از ۰۸/۵دلار به ۳۰/۵دلار برای هر سهم) و شرکت آیبیام (رشد سود سهام از ۰۱/۲دلار به ۳۱/۲دلار/ سهم) بود و با توجه به تجدید نظر مثبت این شرکتها در خصوص چشمانداز سالجاری، وضعیت سلامت بخش مالی مورد توجه بازار قرار گرفت.
ارزهای پربازده و پرریسک در طی معاملات شب گذشته تقویت شدند، اما از شدت حرکت صعودی آنها به تدریج کاسته شد. این هفته در حالی به پایان میرسد که حجم معاملات رو به پایین است و بازارها با بی قراری در انتظار انتشار گزارش عملکرد سه ماه دوم بانکهای Citigroup و Bank of America هستند. (روز دوشنبه بازارهای ژاپن در تعطیلات باقی خواهند ماند و در نتیجه میتوان فرض کرد که بازارهای آسیا در شروع هفته جدید به آرامی حرکت کنند). نگرانیهای فوق به همراه اعلام وقوع و انفجار بزرگ در جاکارتا، یکبار دیگر شرایط ریسکگریزی را به بازارهای مالی بازگرداند؛ بدین ترتیب، ارزهای پربازده بخشی از حرکت صعودی خود را که پیشتر به دست آورده بودند، از دست دادند: EurUsd با سقوط به نرخ ۴۱۰۰/۱ بازگشتند، AudUsd به زیر سطح ۸۰۰۰/۰ رسیدند و GbpUsd تا سطح ۶۳۵۰/۱ سقوط کردند.
ین ژاپن نیز تقویت شد و ارزهای UsdJpy و EurJpy به ترتیب به سطوح ۵۰/۹۳ و ۰۰/۱۳۲ فرود آمدند. دلار کانادا که طی این هفته به واسطه تقویت شرایط ریسکپذیری، حرکت صعودی شدیدی را پیش برده بود، از ادامه این حرکت بازماند.
ارسال نظر