نایب‌رییس سازمان اقتصاد اسلامی گفت: اگر بانک مرکزی با ایجاد بانک قرض‌الحسنه کاملا خصوصی مورد درخواست این سازمان موافقت کند، ارائه وام بدون بهره و کارمزد توسعه یافته و صندوق‌های قرض‌الحسنه نیز مرکزیت خواهند یافت. علاء میر محمد صادقی، در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر با بیان اینکه این سازمان بیش از ۶ ماه است که درخواست خود را برای ایجاد بانک قرض‌الحسنه خصوصی به بانک مرکزی ارائه داده است، افزود: بانک مرکزی هنوز در مورد اینکه آیا موافق تاسیس بانک قرض‌الحسنه غیر دولتی است یا خیر، نظر خود را اعلام نکرده است. نایب‌رییس سازمان اقتصاد اسلامی با بیان اینکه در هر صورت مجوز تاسیس بانک قرض‌الحسنه ۱۰۰‌درصد خصوصی درخواستی این سازمان هنوز صادر نشده است، افزود: قرار بود که سازمان اقتصاد اسلامی مرکزی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه و در اصل بانک قرض‌الحسنه باشد.وی ادامه داد: برای این منظور مسوولان به سازمان اقتصادی اسلامی اظهار داشتند که اساسنامه‌ای را تنظیم و به آنها ارائه دهیم، به همین منظور سازمان اساسنامه را تقدیم مسوولان مربوطه کرد.به گفته میر محمد صادقی بعد از مدتی مسوولان خود تصمیم گرفتند که بانک قرض‌الحسنه‌ دیگری را تاسیس نمایند، کما اینکه بانک قرض‌الحسنه دولتی نیز تاسیس شد.

وی گفت: البته هنوز سازمان اقتصاد اسلامی اصرار دارد که مسوولان با ایجاد بانک قرض‌الحسنه بخش خصوصی که ۱۰۰‌درصد هدف آن ارائه وام قرض‌الحسنه باشد و سرو سامانی نیز به صندوق‌های قرض‌الحسنه تحت پوشش خود بدهد، موافقت کنند.

وی با بیان اینکه با این وجود هنوز پاسخ مثبتی از سوی مسوولان دریافت نکرده‌ایم، تصریح کرد: اگر این امر محقق شود، ارائه وام بدون بهره و کارمزد توسعه یافته و صندوق‌های قرض‌الحسنه نیز مرکزیت خواهند یافت تا بدین وسیله مسائل خود را در آن مرکز و با هماهنگی آن مرکز منعکس کنند.