صعود طلا و سکه متوقف شد
جدول تغییرات هفتگی بازار طلا
دنیای اقتصاد- کاهش تقریبا ۱۸دلاری بهای طلا در بازارهای جهانی تاثیر قابلتوجهی بر قیمت انواع سکه بهار آزادی نگذاشت، اما روند صعودی قیمتها را متوقف کرد. روز گذشته بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۱۸دلار کاهش از سطح ۹۲۶دلار به ۹۰۸دلار افت کرد و بازار داخلی با وجود انتظار فعالان بازار، تنها بین ۵۰۰تومان تا ۲هزار تومان کاهش قیمت را تجربه کرد.
طرح «سکه» به جای «عیدی» برای کارمندان
جدول تغییرات هفتگی بازار طلا
دنیای اقتصاد- کاهش تقریبا ۱۸دلاری بهای طلا در بازارهای جهانی تاثیر قابلتوجهی بر قیمت انواع سکه بهار آزادی نگذاشت، اما روند صعودی قیمتها را متوقف کرد. روز گذشته بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۱۸دلار کاهش از سطح ۹۲۶دلار به ۹۰۸دلار افت کرد و بازار داخلی با وجود انتظار فعالان بازار، تنها بین ۵۰۰تومان تا ۲هزار تومان کاهش قیمت را تجربه کرد. افت ۱۸ دلاری بهای طلا در بازارهای جهانی
گروه بازارپول- کاهش تقریبا ۱۸دلاری بهای طلا در بازارهای جهانی تاثیر قابلتوجهی بر قیمت انواع سکه بهار آزادی نگذاشت.
روز گذشته بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۹/۱۷دلار کاهش از سطح ۶۰/۹۲۶دلار به ۷۰/۹۰۸دلار افت کرد و بازار داخلی با وجود انتظار فعالان بازار، تنها بین ۵۰۰تومان تا ۲هزار تومان کاهش قیمت را تجربه کرد. روز گذشته بهای سکه بهار آزادی، سکه طرح قدیم، نیمسکه و ربع سکه به ترتیب با قیمتهای ۲۱۴هزار تومان، ۲۳۳هزار تومان، ۱۱۰هزار تومان و ۶۱هزار تومان در تابلوی فروش عرضهکنندگان سکه ثبت شد.
افت تقریبا ۱۸دلاری بهای طلا به دلیل انتشار گزارش غیرمنتظره تولید در ماه ژانویه در آمریکا بوده است. بهای طلا که پس از افت ۵/۰درصدی دیگر در روز ۳۰ ژانویه امسال در یک نوسان موقتی تا حد ۲۰/۹۴۲دلار نیز اوج گرفته بود، طی روزهای اخیر از هر خبر مثبتی در مورد اقتصاد آمریکا تاثیر منفی میپذیرد. اگرچه به گفته کارشناسان، نرخ بهره دلار تا ۵/۲درصد هم ظرفیت کاهش دارد، با این حال هر خبر مثبتی در حوزه اقتصاد این کشور فضا را برای کاهش بیشتر نرخ بهره توسط فدرال رزرو سنگینتر خواهد کرد. ارزش طلا برای تحویل در ماه آوریل نیز با ۵۰/۱۴دلار کاهش در بازار نیویورک به حد ۵۰/۹۱۳دلار نیز رسید.
ارزش دلار پس از انتشار این خبر در مقابل یورو تقویت شد. برابری یورو به دلار با ۰۰۵۶/۰واحد کاهش به سطح ۴۷۹۷/۱ رسید.
بنابر گزارش بلومبرگ، عدد شاخص مدیریت تولید از حد ۴/۴۸ در ماه دسامبر (۲۰۰۷) به عدد ۷/۵۰ در ماه ژانویه رسید. عدد ۵۰ در این شاخص به معنی تعادل بین سیاست انقباضی و انبساطی در تولید است.
ارسال نظر