بانک سپه ۴میلیون سفر کارت ملی توزیع میکند
در جهت سیاستهای دولت نهم برای اجرای سفرهای ارزان قیمت اقشار کمدرآمد جامعه قراردادی میان سازمان گردشگری و میراث فرهنگی با بانک سپه منعقد شد.
لیلا اکبرپور
در جهت سیاستهای دولت نهم برای اجرای سفرهای ارزان قیمت اقشار کمدرآمد جامعه قراردادی میان سازمان گردشگری و میراث فرهنگی با بانک سپه منعقد شد. بدین ترتیب قشر متوسط جامعه نیز میتواند از مزایای اماکن مذهبی و گردشگری داخل کشورمان استفاده کند، استفاده از سفرکارت ملی تنها از طریق POS امکانپذیر است و از طریق ATM نمیتوان پول نقد دریافت کرد.
حیدرآبادیپور، عضو هیاتمدیره بانک سپه ضمن بیان مطلب فوق روز گذشته در یک نشست مطبوعاتی به تشریح جزئیات این قرارداد پرداخت. او با یادآوری اینکه سازمان گردشگری، متولی این امر بود، گفت: بانک سپه به عنوان تنها بانک عامل مسوول تهیه و توزیع سفرکارت ملی است.
حیدرآبادیپور افزود: دارندگان سفرکارت ملی بانک سپه میتوانند با مراجعه به اماکن گردشگری، زیارتی و اقامتی از تخفیفات ۱۰ تا ۶۰درصدی برخوردار شوند.
عضو هیاتمدیره بانک سپه ادامه داد: در فاز اول سفر کارت ملی بانک سپه با انعقاد تفاهمنامهای میان سازمان ایرانگردی و گردشگری با وزارتخانهها و سازمانهای دولتی در اختیار کارمندان دولت قرار میگیرد.
به گفته او طبق تفاهمنامه سازمان ایرانگردی و گردشگری با بانک سپه ۴میلیون سفر کارت ملی به این سازمان تحویل داده میشود.
حیدرآبادیپور در این خصوص گفت: مقرر شده تا پایان بهمنماه امسال و ایام دهه فجر ۲میلیون کارت و تا پایان سالجاری ۲میلیون کارت دیگر به سازمان ایرانگردی و گردشگری ارائه شود که اکنون ۲۵درصد کارتها تولید و آماده عرضه است و روزانه ۴۰ تا ۵۰هزار کارت تولید میشود.
او در پاسخ به سوال دنیای اقتصاد مبنی بر اینکه آیا «سفرکارت ملی» جنبه اعتباری دارد، توضیح داد: در مرحله اول اجرای طرح تنها اعتبار «سفرکارت ملی» تخفیفاتی است که دارندگان در مراجعه به امکان اقامتی، پذیرایی و گردشگری در اقصینقاط کشور از آن برخوردار میشوند. اما در مراحل بعدی امکان ایجاد اعتبار و پرداخت اقساط برای دارندگان آن وجود خواهد داشت.
به گفته حیدرآبادیپور سفر کارت ملی در مرحله اول بنا به درخواست سازمانها و وزارتخانههای دولتی شارژ و موجودی آن تعیین میشود.
عضو هیاتمدیره بانک سپه همچنین در خصوص پروتکل بانک سپه با شرکت کارگزاری سهام عدالت گفت: یکهزار و ۶۰۰ شعبه بانک سپه مشغول ارائه خدمات به ۵میلیون نفر دارنده برگ سهام عدالت است که از ۱۲ آبانماه شروع شده است.
حیدرآبادیپور افزود: وجوه پرداختی ۴۰ تا ۲۰۰هزار تومان به حساب دارندگان سهام عدالت واریز شده و تاکنون ۶۰درصد آنان وجوه خود را از بانک سپه دریافت کردهاند.
او همچنین ضمن یادآوری مزایای بانکداری مدرن و اجرای آن طی ۴ مرحله در نظام بانکی کشور گفت: ارائه خدمات الکترونیکی و اخذ مناسب کارمزد میتواند ضمن کاهش هزینهها موجب افزایش درآمد بانکها باشد.
حیدرآبادیپور در بخش دیگری از صحبتهای خود به سوالات خبرنگاران پاسخ داد، او به سوال دنیای اقتصاد مبنی بر آثار تحریمها بر فعالیت بانک سپه گفت: بانک سپه در میان بانکهای تجاری از لحاظ گشایش اعتبارات اسنادی همواره در جایگاه اول یا دوم قرار داشته و روابط بانکداری بینالمللی سهم عمدهای از پرتفوی بانک سپه را به خود اختصاص داده بود.
او ادامه داد: با تحریمهای صورت گرفته امکان گشایش اعتبار اسنادی در آتی وجود نداشت و برخی از مشتریان ناگزیر به انتقال برخی از حسابها و استفاده از خدمات بانکهای دیگر شدند.
حیدرآبادیپور افزود: بانک سپه همچنان در اعطای تسهیلات به بخشهای اقتصادی به ویژه صنعت و معدن فعالیت چشمگیری دارد و بیش از ۷۰درصد پرتفوی بانک به بخشهای مولد اختصاص دارد.
به گفته او بانک سپه حضور پررنگی در سرمایهگذاریهای مستقیم از طریق عقد مشارکت با شرکتهای چادرملو، گلگهر، سیمانیها و فولادیها دارد و بیش از ۷۰درصد تسهیلات به این بخش اختصاص یافته است.
حیدرآبادیپور گفت: بانک سپه تا یک ماه پیش در طرح واحدهای تولیدی زودبازده تسهیلات تمام پروژههای بررسی و تصویب شده را پرداخت کرد.
عضو هیاتمدیره بانک سپه در خصوص سرویسدهی به دارندگان سفر کارت ملی نیز گفت: بانک سپه تاکنون ۱۰هزار پایانه فروش (POS) را برای اجرای سفرکارت ملی در مراکز معرفی شده توسط سازمان ایرانگردی و گردشگری نصب کرده است.
ارسال نظر