تابلوی بانک سینا تا پایان سال بالا میرود
موسسه مالی و اعتباری سینا روز گذشته مجوز تبدیل به بانک سینا را از بانک مرکزی دریافت کرد تا شمار بانکهای خصوصی فعال در کشور به عدد هفت برسد.
لیلا اکبرپور
موسسه مالی و اعتباری سینا روز گذشته مجوز تبدیل به بانک سینا را از بانک مرکزی دریافت کرد تا شمار بانکهای خصوصی فعال در کشور به عدد هفت برسد. بانک سینا با سرمایه ۲هزار میلیارد ریال و بیش از دو میلیون حساب دارای ۲۶۰ شعبه در سراسر کشور است که بزرگترین شبکه بانکهای خصوصی کشور بوده و این تعداد شعبه امتیاز ویژهای برای این بانک محسوب میشود.
دکتر عبدالناصر همتی، مدیرعامل بانک سینا روز گذشته درحالی که برای دریافت مجوز در بانک مرکزی حضور داشت، تلفن خبرنگار دنیای اقتصاد را پاسخ داد و گفت: موسسه مالی و اعتباری سینا از این به بعد با نام بانک سینا فعالیت خود را ادامه میدهد و تابلوی بانک سینا بر سردر شعب موسسه نصب خواهد شد.
بانک سینا، بیشتر راه را برای ادامه فعالیت به صورت یک بانک خصوصی رفته است. کل مانده تسهیلات اعطایی موسسه مالی و اعتباری سینا (بانک سینا) در پایان ۹ ماهه امسال بالغ بر ۲۳هزار و ۵۰۰میلیارد ریال است که مانده تسهیلات عقود مبادلهای در پایان آذر ۸۷ مبلغ ۹هزار و ۶۸۳میلیارد ریال و مانده تسهیلات عقود مشارکتی در پایان آذر ۸۷ بالغ بر ۱۴هزار میلیارد ریال میباشد. مانده سپرده مشتریان در پایان آذر ماه بالغ بر ۲۴هزار و ۲۰۰میلیارد ریال که سرانه جذب سپردهها به ازای هر شعبه ۹۸میلیارد ریال، شاخص سرانه جذب منابع به ازای هر کارمند ۱۳میلیارد ریال و تعداد حسابهای فعال موسسه بیش از ۲میلیون نفر حساب است.یادآور میشود: از روزی که موسسه مالی و اعتباری بنیاد با هدف تاسیس بانک نام خود را به موسسه مالی و اعتباری سینا تغییر داد، گمان میرفت که این موسسه قدیمی دستخوش تحولات گسترده فیزیکی و ساختاری شود.افزایش سرمایه، بهینهسازی شعب موسسه، تجهیز شعب به آخرین دستاوردهای نظام بانکداری الکترونیک نظیر سیستم یکپارچه و پیوستن به شتاب، اصلاح ساختاری مالی، آموزش و بهینهسازی ترکیب نیروی انسانی از اقدامات همتی در جهت دریافت مجوز بانک از بانک مرکزی بود.موسسه مالی اعتباری سینا به موازات آمادگی برای دریافت مجوز بانک توانست سهم بازار خود را حفظ کند و در پایان ۸ ماهه اول امسال ۷۵درصد پیشبینی سود هر سهم سال جاری را تامین نماید.
برای دریافت این مجوز ۵سال زمان صرف شد و اقدامات گستردهای مانند آمادهسازی مقدمات ورود به بورس و عرضه بخشی از سهام موسسه در بورس اوراق بهادار تهران، سهامی عام شدن موسسه، کفایت سرمایه، تودیع تمام سپرده قانونی نزد بانک مرکزی، افزایش سرمایه به مبلغ یکهزار و ۵۰۰میلیارد ریال و اقدام برای افزایش سرمایه به مبلغ ۲هزار میلیارد ریال جهت دریافت مجوز بانک سینا انجام شد.
مدیران سینا که خوب میدانستند با توجه به رقابت شدیدی که در سالهای اخیر در عرصه بانکی کشور آغاز شده پیاده سازی بانکداری الکترونیک و پروژه بزرگ core banking یک ضرورت است درصدد اجرای آن برآمدند و زمینه برای ورود موسسه به شبکه شتاب فراهم شد.همچنین پیادهسازی سامانه یکپارچه بانکی و الکترونیک (core banking) در راستای دسترسی سریع مشتریان به حسابهای خود در هر یک از شعب موسسه به عنوان یکی از راهبردهای اساسی در دستور کار قرار گرفت که در کمترین زمان ممکن و حداقل خطا در انتقال اطلاعات به سامانه جدید به مرحله اجرا رسید. اکنون مشتریان این موسسه قادرند بدون مراجعه به شعبه محل افتتاح حساب (مبدا) از وضعیت حساب خود آگاهی پیدا کرده و نسبت به انجام سایر عملیات مورد نیاز بانکی اقدام کنند.
اکنون شعب بانک سینا به دستگاههای خودپرداز و پایانه فروش تجهیز هستند و توسعه خدمات کارت موسسه پس از پیوستن به شبکه بانکی شتاب دنبال شد.
سینا کارت از جمله خدماتی است که این موسسه پیش از بانک شدن ارائه کرد و دارندگان سیناکارت علاوه بر دریافت سود روزشمار، امکان استفاده از خدمات شبکه شتاب نظیر پرداخت قبوض، انتقال وجه و نظایر آن را دارند.
کارت هدیه سینا، بن کارت و کارتهای اعتباری، اینترنت بانک، تلفنبانک، موبایل بانک و sms بانکی نیز از دیگر خدمات الکترونیکی است که در حال حاضر در برخی موارد به ویژه اینترنت بانک و تلفنبانک، اقدامات نهایی صورت گرفته و به مرحله اجرا رسیده است.
ارسال نظر