مدیر بیمههای خودرو بیمه ایران اعلام کرد:
بیمه دیه کامل راننده خودرو با ۲۴ هزار تومان
سیاووش سعیدیانراد معاون فنی بیمه ایران سیاستهای این شرکت در راستای اجرای برنامههای تحول در صنعت بیمه را تشریح کرد.
لیلا اکبرپور
سیاووش سعیدیانراد معاون فنی بیمه ایران سیاستهای این شرکت در راستای اجرای برنامههای تحول در صنعت بیمه را تشریح کرد. او روز گذشته در یک نشست مطبوعاتی برررسی راههای توسعه بیمه، ارتقای فرهنگ بیمه و طراحی بیمهنامههای متناسب با نیازهای آحاد جامعه را رویکرد جدید بیمه ایران عنوان کرد و گفت: بیمهنامههای جدیدی برای پوشش ریسک های بازار سرمایه، تسهیلات بانکی، واحدهای مسکونی، تجاری و تولیدی و بیمههای درمانی در قالب رشتههای اموال و اشخاص در بیمه ایران طراحی و بهزودی به بازار عرضه میشود.
معاون فنی بیمه ایران گفت: ارائه طرحهای بیمه ایران به بازار موجب خواهد شد تا اثرات و مزایای بیمه در زندگی برای مردم ملموس باشد. سعیدیان همچنین سرمایههای انسانی و خطراتی را که آنها را تهدید میکند مقوله با اهمیتی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: ارائه بیمههای اشخاص در قالب طرحهای نوین موجب افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور و ترغیب بیمهگذاران در استفاده از سایر مزایای بیمهای خواهد شد.
عرضه بیمهنامه شخص ثالث در شعب بیمه ایران
علی شعبانی مدیر بیمههای اتومبیل بیمه ایران نیز در ادامه جلسه با یادآوری این که مهلت مقرر بخشودگی جرایم فاقدین سوابق بیمهای ۳۰ دیماه سال جاری پایان میپذیرد، گفت: این مهلت قابل تمدید نیست و دارندگان خودرو و موتور سیکلتهایی که تاکنون برای وسایل نقلیه خود بیمهنامه شخص ثالث خریداری نکردهاند، میتوانند با مراجعه به شعب بیمه ایران در تهران و سایر استانهای کشور این بیمهنامه را بدون احتساب جرایم خریداری کنند.
به گفته وی دارندگان موتورسیکلت نیز میتوانند بر اساس مصوبه هیات دولت از تخفیف ۴۰درصدی برای خرید بیمهنامه شخص ثالث بهرهمند شوند.شعبانی با اشاره به این که در قانون جدید بیمه اجباری شخص ثالث تمامی اشخاص در حوادث رانندگی به استثنای راننده خودرو مقصر، ثالث تلقی میشوند، گفت: بیمه ایران از هم اینک بیمهنامه حوادث سرنشین رانندگان را که خطرات جرح، فوت و نقص عضو دائم و موقت را تحت پوشش قرار میدهد، صادر میکند.
مدیر بیمههای اتومبیل بیمه ایران ادامه داد: رانندگان خودرو میتوانند با پرداخت ۲۴هزار تومان حق بیمه ادیه کامل یک مرد مسلمان را خریداری کنند.او همچنین خاطرنشان کرد: خسارات بهویژه خسارات جانی پس از تشکیل و تکمیل پرونده در بیمه ایران ظرف ۴۸ ساعت رسیدگی و پرداخت میشود.
شعبانی با بیان این که بیمه ایران خسارات مالی ثالث تا سقف ۳۰۰هزار تومان را بدون گزارش مقامات انتظامی پرداخت میکند، یادآور شد: پرداخت خسارات بدون کروکی مشروط بر دارا بودن بیمهنامه شخص ثالث هر دو اتومبیل مقصر و زیان دیده، توافق حاصله بین طرفین حادثه و حضور هر دو خودرو در واحدهای رسیدگی به خسارات است.
به گفته وی چنانچه هر یک از این شرایط موجود نبود یا یکی از طرفین دارای ماشین سنگین بود، برای دریافت خسارت، ارائه کروکی پلیس الزامی است.
شعبانی در خصوص واحدهای سیار پرداخت خسارت بیمه ایران گفت: پس از اعلام تصادف، این واحدها در محل حاضر و چک خسارت تا زیر ۳۰۰هزار تومان را بدون کروکی و تا سقف ۵۰۰هزار تومان را با کروکی پلیس تحویل مشتری میدهند.
او گفت: هرچند واحدهای پرداخت خسارت سیار در سطح شهر فعال هستند، اما شعب پرداخت خسارت نیز در زمان مراجعه مشتریان موظف به پذیرش هستند.
ارائه طرحهای نو آتشسوزی
محمد رضایی مدیر بیمههای آتشسوزی بیمه ایران نیز در این نشست، خبر از ارائه ۱۰ طرح جدید بیمه ایران به بازار داد و گفت: بیمه ایران به منظور بسط و گسترش فرهنگ بیمه در سطح کشور، ایجاد تعامل و همکاری در اقشار مختلف جامعه، حفظ اموال و سرمایههای ملی و کاهش بار مالی دولت در جبران خسارات وارده بیمهنامههای جدیدی را برای واحدهای مسکونی، تجاری و تولیدی به بازار عرضه کرده است.او افزود: در طرح همگانی منازل مسکونی بیمهگذاران میتوانند با پرداخت حداقل ۵ و حداکثر ۵۰هزار تومان منازل خود را در مقابل خطرات آتشسوزی، انفجار، ساعقه، سیل و زلزله از سقف ۵ تا ۵۰میلیون تومان تحت پوشش قرار میگیرد.
او همچنین از ارائه طرحهای نو آتشسوزی برای واحدهای صنعتی خبر داد و گفت: در این بیمهنامه ضمن تحت پوشش قرار گرفتن خسارات مستقیم (فیزیکی)، خسارات غیرمستقیم (وقفه در تولید) نیز تحت پوشش قرار میگیرند. به گفته او واحدهای صنعتی میتوانند با ارائه ترازنامه مالی ۳ سال گذشته خود در هنگام خرید بیمهنامه آتشسوزی، بیمهنامه عدمالنفع نیز خریداری کنند تا در زمان بروز حوادث خسارات غیرمستقیم ناشی از سانحه نیز تحت پوشش بوده و شرکت بیمه خسارت آنان را نیز جبران نماید.به گفته او سال گذشته ۱۳ هزار مورد آتشسوزی در تهران به وقوع پیوست که تقریبا روزانه ۲۵ مورد بوده است.مدیر بیمههای آتشسوزی بیمه ایران یادآور شد: از ۱۳هزار مورد آتشسوزی تنها ۸۶۰ واحد مسکونی و صنعتی موارد ایمنی را رعایت کرده بودند که رقم مناسبی نیست و صنعت بیمه و سازمان آتشنشانی باید تدابیری برای راههای کنترل حریق و ایجاد موارد ایمنی در محل اتخاذ کنند.
رضایی از پرداخت خسارت ۱۲میلیارد تومانی کارخانه شیرین عسل توسط بیمه ایران به عنوان بزرگترین خسارت آتشسوزی خبر داد و گفت: پرداخت سریع خسارات به ویژه پرداختهای علیالحساب به مشتریان تا پایان مراحل کار کارشناسی موجب شد تا ضریب خسارت آتشسوزی در بیمه ایران در ۷ ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳ برابر شود.
ارسال نظر