جدیت مدیرعامل بانک سپه برای دریافت مطالبات معوق
تعارف نداریم!
مدیر عامل بانک سپه بر جدیت در وصول مطالبات معوق این بانک تاکید کرد و گفت در این زمینه با هیچ کس تعارف نداریم.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، قنبری در همایش مدیران ارشد بانک اظهار داشت: بانک به دلیل مسائل خاصی که طی یکی دو سال گذشته پشت سرگذاشت شرایط ویژهای را تجربه میکند.
وی ضمن تشریح عوامل تأثیرگذار بیرونی و درونی بر عملکرد بانک افزود: در شرایط کنونی باید با هم فکری و تلاش مضاعف اهداف تعریف شده برای اعتلای بانک را محقق کنیم.
قنبری در ادامه با اشاره به ترکیب پرسنل بانک و تغییرات صورت گرفته در این ترکیب طی ماههای گذشته اظهار داشت: با تدابیری که در جهت جذب نیروهای جدید صورت گرفته بالغ بر ۲۴درصد نیروهای موجود و مشغول در بانک دارای مدارک تحصیلی لیسانس و بالاتر هستند.
وی افزود: با کنار هم قرارگرفتن نیروهای با تجربه و تحصیل کرده ترکیب مناسبی برای تحقق اهداف کلان بانک فراهم آمده که باید از آن نهایت استفاده را برد.
قنبری بانک سپه را در سرانه خودپردازها نسبت به شعب در بین بانکهای تجاری دارای رتبه اول عنوان کرد و اظهار داشت: ۷۱درصد شعب بانک مجهز به خودپرداز شدند که موفقیت چشمگیر و درخور توجهی است. وی تعداد کارتهای عابر بانک صادر شده به ازای هر شعبه را بهطور متوسط ۳۶۰۰ کارت عنوان کرد و گفت: این تعداد کارت در بین بانکهای دولتی بینظیر است.
قنبری در ادامه به بیان اهداف آتی بانک پرداخت و اظهار داشت: رشد ۶/۱۲درصدی پیشبینی شده در سپردههای موثر برای سالجاری باعث خواهد شد تا بانک بتواند تا حدودی از شرایط کنونی رهایی پیدا کند. وی رشد ۶/۱۲درصدی پیشبینی شده را کف رشد مورد نظر برای بهبود شرایط کنونی عنوان کرد و گفت: باید همکاران تمام تلاش و تواناییهای خود را بهکارگیرند تا از رشد پیشبینی شده فراتر رفته و امکان رسیدن به شرایط بهتر را مهیا کنیم.
مدیر عامل بانک با اشاره به رشد مطالبات معوق افزود: تمام سعی بانک باید وصول مطالبات معوق باشد. در وصول این مطالبات با هیچ شخصی تعارف نداریم و تعارف و کوتاهی در وصول مطالبات معوق یعنی پرداخت جریمه ۳۴درصدی به بانک مرکزی.
وی اصلاح نسبت منابع به مصارف را از دیگر اهداف مهم و حیاتی بانک طی ماههای آینده عنوان کرد و اظهار داشت: روند کنونی باید اصلاح شود. نسبت منابع به مصارف بانک باید با یک روند معقول و منطقی شکل گیرد تا مجبور به اضافهبرداشت از بانک مرکزی نشویم.
قنبری مدیریت منابع را در شرایط کنونی بسیار حیاتی و مهم عنوان کرد و گفت: روسای شعب و مدیران مناطق ما باید نسبت به برنامهریزی جهت استفاده بهینه از منابع اقدام عاجل و موثری داشته باشند.
وی افزود: بلوکه کردن منابع بانک در شعب بدون استفاده هزینه هنگفتی به بانک تحمیل میکند که میتوان با برنامهریزی دقیق از تحمیل این هزینهها به بانک جلوگیری کرد.
مدیر عامل بانک در ادامه توجه و برنامهریزی برای جذب منابع جدید را از برنامههای جدی بانک عنوان کرد و اظهار داشت: باید با رفتن به سمت عقود مشارکتی زمینه کسب درآمد و سود مناسب را برای بانک فراهم کنیم. ادارات مرتبط با این موضوع (پرداخت عقود مشارکتی) باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا زمینه افزایش هرچه بیشتر این عقود در بانک فراهم آید.
وی توجه و دقت در راستای اعتبارسنجی مشتری بهمنظور کاهش ریسک اینگونه عقود را خواستار شد و گفت: باید منابع درآمدی بانک را متنوعتر و باثباتتر از گذشته کنیم.
قنبری توجه به بازاریابی و جذب مشتریان جدید را از جمله دیگر اهداف مهم بانک نام برد و اظهار داشت: بخشهای مختلف بانک از جمله مناطق باید با همکاری نزدیک با واحد بازاریابی زمینه حفظ و جذب مشتریان جدید را بیشتر از گذشته فراهم کنند.
وی افزود: مشتریمداری و مشتری محوری را باید سرلوحه تمام فعالیتها و برنامهریزیهای خود قرار بدهیم و مشتری را ولینعمت خود بدانیم.
قنبری اصلاح و تغییر ساختار درآمدی بانک را خواستار شد و اظهار داشت: تاکنون محور و منبع اصلی درآمد بانک از محل اعطای تسهیلات بوده است که این روند باید تغییر کند و منابع درآمدی بانک باید به سمت ارائه خدمات متنوع و دریافت کارمزد از آنها سوق پیدا کند.
وی با اشاره به دستورالعمل جدید بانک مرکزی مبنی بر دریافت کارمزد رقابتی از خدمات ارائه شده توسط بانکها گفت: مجموعه بانک در حال بررسی کارمزدهای جدید با توجه به فضای رقابتی موجود است.
ارسال نظر