تصویب صورتهای مالی دو بانک دولتی
صورتهای مالی بانک تجارت به تصویب رسید. مجمع عمومیبانکها صورتهای مالی بانک تجارت در سال ۱۳۸۶ را به تصویب رساند. به گزارش روابط عمومیبانک تجارت در جلسه مجمع عمومیبانکها که روز سهشنبه مورخ ۲۳ مهر ماه با حضور دکتر پورمحمدی معاون وزیر اقتصاد و دارایی، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک تجارت و نمایندگان سازمانها و وزارتخانههای ذیمدخل برگزار شد، پس از بررسی صورتهای مالی این بانک و ارائه گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی، دکتر
پور محمدی معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی در امور بانکها، بیمهها و شرکتهای دولتی با قدردانی از تلاش و عملکرد هیات مدیره و کارکنان بانک تجارت طی سال گذشته گفت: ارائه صورتهای مالی سال ۸۶ بانک تجارت بدون هیچگونه بند حسابرسی و کسب نظر مساعد اعضای مجمع بسیار ارزشمند است و تاثیر مطلوبی بر عرضه سهام این بانک در بورس خواهد داشت.
معاون وزیر اقتصاد از ظرفیتهای بالقوه بانک تجارت یاد کرد و افزود: رویکرد بانک تجارت در حمایت از بخشهای مولد اقتصاد کشور قابل تقدیر است و اختصاص ۲۶درصد از تسهیلات این بانک به بخش کشاورزی نشان از توجه بیش از پیش مدیران بانک در حمایت از بخش کشاورزی است.
دکتر پور محمدی به اقدامات مطلوب بانک تجارت در زمینه شفاف سازی حسابها در آستانه عرضه سهام این بانک در بورس اشاره و خاطرنشان کرد: اقدامات مثبت بانک تجارت در زمینه حمایت از بنگاههای زودبازده نیز از نکات حایز اهمیت در عملکرد این بانک محسوب میشود.
در ادامه جلسه مجمع عمومی بانکها دکتر داوری مدیرعامل بانک تجارت با ارائه گزارشی از عملکرد این بانک در بخش تجهیز و تخصیص منابع گفت: خوشبختانه بانک تجارت در سال ۸۶ بهرغم تحریمهای موجود توانست ضمن همراهی با سیاستهای دولت خدمتگزار در توسعه مهرورزی و همسویی با سیاستهای اصل ۴۴ به دستاوردهای ارزشمندی دست یابد.
دکتر داوری افزود: در سال ۸۶ بانک تجارت سهم خود را در بازار منابع بانکهای تجاری با یک رتبه ارتقا از ۴/۱۵درصد به ۱۶درصد افزایش داد. مانده سپردههای بانک تجارت در پایان سال ۸۶ با ۶/۲۸درصد رشد نسبت به سال قبل به ۱۸۸هزار میلیارد ریال رسید. این در حالی است که سوددهی بانک نیز با ۱۸۵درصد رشد نسبت به سال پیش از آن همراه بود که سود هر سهم بانک را به ۳۰۲ ریال افزایش داد. نکته حایز اهمیت این که ۳۴درصد از کل منابع بانک تجارت در سال ۸۶ را سپردههای ارزان قیمت تشکیل میداد که از این حیث رتبه اول در سیستم بانکی را از آن خود کردهایم.
مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به عملکرد این بانک در تخصیص منابع گفت: مانده خالص تسهیلات بانک تجارت در پایان سال ۸۶ به ۱۵۸هزار میلیارد ریال بالغ شد که نسبت به سال ۸۵ از ۲۸درصد رشد برخوردار بود. از مجموع تسهیلات یاد شده ۵۴هزار میلیارد ریال در بخش صنعت، ۲۵هزار میلیارد ریال در بخش کشاورزی، ۲۵هزار میلیارد ریال در بخش مسکن و ساختمان، ۲۲هزار میلیارد ریال در بخش بازرگانی، ۱۹هزار میلیارد ریال در بخش خدمات و ۵هزار میلیارد ریال در بخش صادرات بوده است.
دکتر داوری خاطرنشان کرد: در پایان سال ۸۶ بانک تجارت تنها بانکی بود که تراز خود را نزد بانک مرکزی مثبت کرد. در بخش ضمانتنامهها همچون سنوات قبل با ۸/۲۵درصد رشد نسبت به سال ۸۵ در رتبه نخست بانکهای کشور قرار داشتیم. در زمینه میزان رضایتمندی ارباب رجوع از دستگاههای اجرایی نیز رتبه دوم کشوری را کسب کردیم.
مدیرعامل بانک تجارت از افتتاح شعبه این بانک در کشور بلاروس طی روزهای آینده خبر داد و گفت: شعبه بلاروس بانک تجارت اولین شعبه بانکهای ایرانی است که پس از انقلاب در خارج کشور افتتاح میشود. وی همچنین راهاندازی سامانه حسابهای رایانهای (سحر)، توسعه بانکداری الکترونیک، تجهیز کلیه شعب بانک به سیستم ONLINE، تعطیلی شعب غیرضرور و ادغام آن در شعب دیگر، اجرای طرح سیستم ثبت تعهدی درآمدها، افزایش صدور کارتهای بانکی و افزایش تعداد دستگاههای خودپرداز، POS و مشارکت در طرحهای بزرگ و زیربنایی کشور را از جمله مهمترین توفیقات این بانک در سال گذشته عنوان کرد.
صورتهای مالی سال ۸۶ بانک سپه تصویب شد
صورتهای مالی (ترازنامه، سود و زیان ) سال ۸۶ بانک سپه در مجمع عمومی بانکها با حضور معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی، نماینده بانک مرکزی و سایر اعضای مجمع بررسی و مورد تصویب قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی بانک سپه، در مجمع عمومی سالانه این بانک، حمید پورمحمدی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در بانک سپه به منظور خنثی کردن تلاشهای بیگانگان برای تحریم بانک و ایجاد خلل در سیستم پولی کشور اظهار داشت: اقدامات بانک سپه در این خصوص ستودنی و قابل تقدیر است.وی افزود: هر بانکی اگر تنها ۱۰درصد از موانع و مشکلاتی را که بیگانگان برای بانک سپه به وجود آوردند تجربه میکرد، از هم میپاشید و شاکله و نظم خود را از دست میداد اما بانک سپه با قدرت و به واسطه مجاهدت تمام همکارانش توانست تمام تلاش بدخواهان و بیگانگان را خنثی و آنها را ناامید کند.پورمحمدی اظهار داشت: با برنامهریزی دقیق و حرفهای بانک سپه تمام مطالبات ایرانیان و مهمتر از آن مشتریان خارجی به بهترین نحو ممکن بدون آنکه کوچکترین نارضایتی ایجاد کند، پرداخت شد.
معاون بیمه و بانک و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه این افتخار بزرگی برای بانک سپه به شمار میرود، گفت: بانک سپه در مواجهه با تهدیدها و بحران آفرینی بیگانگان و آمریکا اعجاب کرد.
وی گفت: با درایت بانک سپه وجوه بلوکه شده ایران در خارج از کشور مدیریت شد.
پورمحمدی افزود: بانک سپه بیرقدار سیستم بانکی و باعث افتخار ملی در جریان بحران آفرینی بیگانگان در نظام پولی کشور است.
معاون بیمه و بانک و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: بانک سپه یکبار در ۸۳ سال پیش با تولد و شروع به کار خود باعث شد ایران بانکداری را خود تجربه کند و طی سال گذشته با برنامهریزی و مجاهدت همکاران خود موجب شد تا مجددا کشور و سیستم بانکی به فعالیت بانکی خود ببالد و شاهد به سنگ خوردن تیر بدخواهان و بیگانگانی باشد که به بحران رسیدن نظام پولی کشور را به انتظار نشسته بودند.
قنبری، مدیرعامل بانک سپه نیز در این مراسم با اشاره به تلاشهای صورت گرفته توسط مجموعه بانک سپه در جهت تحقق اهداف کلان اقتصادی دولت اظهار داشت: مشارکت فعال و همگامی با سیاستهای دولت و اقدامات قابل توجهی در خصوص صدور سفرکارت ملی، پرداخت سود سهام عدالت و پرداخت تسهیلات به بنگاههای زود بازده و مشارکت در تامین مالی و پروژههای عظیم مولد همچون سیمان، فولاد و صنایع غذایی تنها گوشهای از تلاشهای صورت گرفته در این مجموعه خدوم است.
مدیرعامل بانک سپه افزود: طی سال گذشته با بسیج امکانات بانک بالغ بر ۴میلیون و ۵۲۹هزار نفر از دارندگان سهام عدالت از بانک سپه سود دریافت کردند.وی گفت: به منظور تسهیل انجام این وظیفه عظیم و کمک به تحقق یکی از مهمترین اهداف و برنامههای عدالتخواهانه دولت یعنی پرداخت سهام عدالت بانک سپه اقدام به برنامهریزی دقیق و بهکارگیری تمام امکانات خود کرد و موفق شد در کوتاهترین زمان ممکن سود این سهام را پرداخت کند. قنبری در ادامه با اشاره به اجرای پروژه بزرگ سفرکارت ملی اظهار داشت: از جمله دیگر برنامههای عظیم دولت در جهت تحقق هدف عدالت گستری که از محوریترین اهداف دولت تعریف شده پروژه سفر کارت ملی است.
وی افزود: بانک سپه فعالانه در این پروژه عظیم مشارکت کرد و طی مدت زمان کوتاهی بالغ بر ۲میلیون و ۴۰۰هزار سفر کارت ملی برای دارندگان آن یعنی کارکنان دولت صادر کرد.
مدیر عامل بانک سپه در ادامه با اشاره به اجرای طرح نظام آراستگی در بانک سپه اظهار داشت: این طرح به منظور فراهم کردن شرایط لازم برای ارائه خدمات بهتر و شایستهتر به مشتریان به مرحله اجرا گذاشته شد. وی افزود: با اجرای این طرح شعب بانک به لحاظ امکانات فیزیکی و سختافزاری مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت.
وی گفت: طی سال گذشته بانک سپه با پرداخت بیش از ۹هزارمیلیارد ریال تسهیلات به بخشهای مختلف اقتصادی بالغ بر ۱۰هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرد. مدیرعامل بانک سپه در ادامه به برنامههای آتی بانک سپه اشاره کرد و گفت: با برنامهریزیهای صورت گرفته در بانک امکان دسترسی آنلاین و لحظهای مشتریان به حسابهای بانکی خود بیشتر و گستردهتر از گذشته در حال انجام است.
وی افزود: بیش از ۱۵۰۴ شعبه از شعب بانک سپه تا سال گذشته مجهز به سیستم آنلاین شد.
قنبری گفت: بالغ بر ۱۲۳۲ شعبه بانک سپه مجهز به خودپرداز شد که در میان بانکهای تجاری رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل بانک تعداد کارتخوانهای نصب شده در فروشگاهها و شعب بانک را بالغ بر ۳۳۴۲ دستگاه عنوان کرد و اظهار داشت: تمام تلاش بانک کمک به اجرای هر چه گستردهتر بانکداری الکترونیک و راحتی دسترسی مشتریان به حسابها و فعالیتهای بانکی خود است.
ارسال نظر