سهم بیمه توسعه از کنسرسیوم ریسکهای ساختمان ۱۷درصد است
مدیرعامل، اعضای هیاتمدیره و تنی چند از مدیران اجرایی بیمه توسعه روز گذشته در نشستی مشترک با خبرنگاران حوزه بیمه، آخرین دستاوردهای این شرکت را تشریح کردند.
لیلا اکبرپور
مدیرعامل، اعضای هیاتمدیره و تنی چند از مدیران اجرایی بیمه توسعه روز گذشته در نشستی مشترک با خبرنگاران حوزه بیمه، آخرین دستاوردهای این شرکت را تشریح کردند.
قدرتا... اسدی که بهتازگی حکم مدیریت عاملی خود را پس از طی سمت سرپرستی این شرکت دریافت کرده بود، ضمن تشکر از تیم فنی سابق گفت: شرکت بیمه توسعه با بازنگری اساسی با تیم جدید مدیریتی و فنی در جهت سازماندهی این شرکت قدم برداشته است.
او با بیان صدور انواع بیمهنامهها در محیط الکترونیکی و شبکه یکپارچه نمایندگان با مرکز یادآور شد: در هر منطقهای از کشور که امکان انتقال خطوط اینترنتی باشد، بیمه توسعه آماده ارائه خدمات و صدور انواع بیمهنامهها است.
او به طرح بیمه کیفیت ساختمان اشاره کرد و یادآور شد: بیمه توسعه با تحمل هزینه تحقیق و ارزیابی بازارهای داخلی و خارجی بیمه کیفیت ساختمان را طراحی و امروز با داشتن سهامداران عمده فعال در عرصه ساختوساز آمادگی لازم برای ارائه پوششهای مورد نیاز را دارد.
او با بیان اینکه بیمه توسعه طرح اولیه این بیمهنامه را به بیمه مرکزی ارائه کرد، افزود: بیمه کیفیت ساختمان از طریق کنسرسیومی متشکل از بیمه ایران، توسعه، کارآفرین، سینا و نوین بهصورت بیمه مشترک صادر میشود که سهم بیمه توسعه از این کنسرسیوم ۱۷درصد است.
او طرح بیمه کیفیت ساختمان بیمه توسعه را دارای مزایای بیشتری نسبت به سایر طرحها عنوان کرد و گفت: این بیمهنامه برای ۱۰ سال از اولین مرحله تخریب و فونداسیون اولیه ساختمان با همکاری سازندگان و مهندسناظر معتمد شرکت صادر میکند.
بهگفته او، بیمهگذار طرح کیفیت ساختمان انبوهسازان هستند که گواهی کیفیت ساختمان را به استفادهکنندگان از واحدهای مسکونی هنگام خرید عرضه میکنند.
همچنین پیمانکار و مهندسان ناظر نیز میتوانند بیمهنامه مسوولیت خود را خریداری کنند تا هنگام بروز حوادث و عیوب پنهان ساختمان، توان پاسخگویی را داشته باشند.
مدیرعامل بیمه توسعه تولید حق بیمه در این شرکت را طی سال ۸۶ معادل ۷۶ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این رقم در مقایسه با سال ۸۵ از رشد ۲۰۶درصدی برخوردار است.
او خسارت پرداختی در سال ۸۶ را ۱۰میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این رقم نیز از رشد ۵۵ درصدی برخوردار بوده و حجم عمده آن مربوط به خسارات شخص ثالث است.
او با ارائه طرح کیفیت بیمه ساختمان پیشبینی کرد که حق بیمه تولیدی این شرکت تا پایان امسال به ۵۰۰ میلیارد ریال افزایش یابد و سود هر سهم برای سال مالی ۸۷ را معادل ۲۰ تومان ذکر کرد.
اسدی از نرخشکنی مرسوم در بازار بیمه کشور گلایه کرد و خواستار رفتار حرفهای در بازار شد.
سلوکی، معاون فنی بیمه توسعه درخصوص طرح بیمه کیفیت ساختمان گفت: مالکان واحدهای مسکونی میتوانند پس از مشاهده خسارات به بیمهگر مراجعه و به ارزش سرمایه تعیین شده در بیمهنامه بدون در نظر گرفتن ماده ۱۰ خسارت خود را دریافت کنند و باتوجه به رشد نرخ تورم درصدد ارتقای سرمایه خریداری شده ملک خود برآیند.
او همچنین خاطرنشان کرد: در صدور بیمهنامه کیفیت ساختمان بحث نرخشکنی نداریم؛ چرا که هر یک از شرکتهای بیمه عضو کنسرسیوم با ارائه نرخ و شرایط متناسب با سایر اعضا هماهنگ بوده و دارای صدای واحدی در ارائه نرخ و شرایط بیمهنامه هستند.
او به مناقصههای برگزار شده برای خرید بیمهنامه کیفیت ساختمان اشاره کرد و گفت: بیمهگر عضوی که در مناقصه برنده شود به اندازه سهم خود قبول و مازاد آن را به اعضای دیگر کنسرسیوم واگذار میکند.
به گفته او گواهی کیفیت برای هر واحد مسکونی بهطور جداگانه صادر خواهد شد.
گوهرجو، عضو هیاتمدیره بیمه توسعه نیز با اشاره به سال نوآوری و شکوفایی گفت: صنعت بیمه میتواند نقش ارزندهای با ارائه طرحهای نو ایفا کند.
او افزود: شبکه فروش اعم از نمایندگان و کارگزاران و بازاریابان آنان که تحت کد نمایندگی شرکتهای بیمه فعالیت دارند، نشانگر سهم بیمهگران در تولید اشتغالزایی و جلوگیری از رشد نرخ بیکاری هستند.
ارسال نظر