این نظرسنجی که با مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی فعال در پروژه‌های تحت نظر گروه مشاورین EY تهیه شده است نشان می‌دهد ۴۰ درصد آنها انگلیس را مقصد مطلوب‌تری برای ارائه خدمات مالی پس از کرونا می‌دانند؛ در‌حالی‌که این رقم برای نزدیک‌ترین رقیب این کشور در اروپا تنها هشت درصد است.

پس از نتایج انتخابات پارلمانی سال گذشته و پیروزی قاطع محافظه‌کاران در آن، روند خارج شدن بانک‌های بزرگ خارجی از انگلیس نیز با کاهش محسوسی مواجه شده است تا جایی که در سپتامبر سال قبل هزار نفر از کارکنان بانک‌های خارجی از این کشور به دیگر کشورهای اروپایی نقل مکان کردند که این رقم بسیار کمتر از ۷ هزار نفر پیش‌بینی شده قبلی بوده است. اکنون حدود نیمی از کل دارایی‌های بانکی در انگلیس متعلق به بانک‌های خارجی است که در این بین بانک‌های آمریکایی بیشترین سهم را از فعالیت‌های بانکی خارجی در این کشور دارند. عمر علی، مدیر بخش خدمات مالی در موسسه EY گفت: مذاکرات برگزیت یک نقطه تاریخی برای دولت، سازمان‌های تنظیم بازار و صنعت مالی و بانکی انگلیس است. هر چند هنوز مشخص نیست در آینده تکلیف پروژه‌ها چه خواهد بود، اما با توجه به زیرساخت‌های قوی، بخش مالی و بانکی انگلیس توانایی سازگاری بالایی با شرایط بحران دارد و از موضع مستحکمی در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر برخوردار خواهد بود.

سال قبل لندن برترین مقصد سرمایه‌گذاری خارجی در اروپا با جذب منابع مالی اجرای ۶۷ پروژه بود. پاریس با ۲۹ پروژه و مادرید با ۲۴ پروژه در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.