پرداخت ۱۸۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک مهر اقتصاد
گروه بنگاهها: مدیرعامل بانک مهر اقتصاد گفت: این بانک در سال گذشته ۱۸۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات به اقشار مختلف کشور پرداخت کرده است.
به گزارش روابط عمومی بانک مهر اقتصاد، سیدضیاء ایمانی با بیان مطلب فوق اظهار کرد: ارزشآفرینی روزافزون برای سازمان از طریق افزایش سودآوری در کنار ایفای مسوولیتهای اجتماعی یکی از اصلیترین اهداف بنگاههای اقتصادی چون بانکها و موسسات مالی و اعتباری است. ایمانی خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن تمامی عوامل محیطی و در راستای تحقق هرچه بهتر ماموریت اصلی بانک و حفظ منابع و منافع سپردهگذاران، این بانک با تمام توان تلاش کرده تا سود پیشبینیشده را با رعایت موازین شرعی و در چارچوب ضوابط و بخشنامههای بانک مرکزی، محقق کند تا برای سهامداران، سپردهگذاران و سایر ذینفعان ارزش افزوده بیشتری حاصل شود.
گروه بنگاهها: مدیرعامل بانک مهر اقتصاد گفت: این بانک در سال گذشته ۱۸۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات به اقشار مختلف کشور پرداخت کرده است.
به گزارش روابط عمومی بانک مهر اقتصاد، سیدضیاء ایمانی با بیان مطلب فوق اظهار کرد: ارزشآفرینی روزافزون برای سازمان از طریق افزایش سودآوری در کنار ایفای مسوولیتهای اجتماعی یکی از اصلیترین اهداف بنگاههای اقتصادی چون بانکها و موسسات مالی و اعتباری است. ایمانی خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن تمامی عوامل محیطی و در راستای تحقق هرچه بهتر ماموریت اصلی بانک و حفظ منابع و منافع سپردهگذاران، این بانک با تمام توان تلاش کرده تا سود پیشبینیشده را با رعایت موازین شرعی و در چارچوب ضوابط و بخشنامههای بانک مرکزی، محقق کند تا برای سهامداران، سپردهگذاران و سایر ذینفعان ارزش افزوده بیشتری حاصل شود. مدیرعامل بانک تصریح کرد: بانک مهر اقتصاد در سال گذشته و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص اقتصاد مقاومتی، با تمامی امکانات و استفاده از کارکنان جوان، متعهد و متخصص خود در بیش از ۷۳۰ شعبه سراسر کشور با ارائه تسهیلات در سه سطح خرد، متوسط و کلان نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار و رفع نیازهای ضروری مشتریان، داشته است. وی ادامه داد: در تمامی بخشهای فوق، مبلغ ۱۸۸ هزار میلیارد ریال به تعداد ۵۶۳ هزار و ۱۱۳ فقره وام و تسهیلات پرداخت شده که از مبلغ مورد اشاره ۵ هزار و ۵۰ میلیارد ریال به تعداد ۳۲ هزار و ۹۵۴ فقره تسهیلات در راستای حمایت از طرحهای اقتصاد مقاومتی با شرایط ویژه و حمایتی در عرصههای بومی اقتصاد مقاومتی مانند پرورش ماهی، تولید قارچ خوراکی، پرورش بوقلمون، شتر مرغ، اصلاح و احیای باغات، کاشت گیاهان دارویی و صنایع تبدیلی ارائه شده است.
ارسال نظر