اعلام آمادگی سرمایهگذاران خارجی برای خرید سهام شرکت «به پرداخت ملت»
گروه بنگاهها: مراسم معارفه قبل از عرضه سهام شرکت «به پرداخت ملت» با حضور مدیران ارشد بانک ملت و جمعی از سرمایهگذاران، کارگزاران، فعالان و سهامداران بورس برگزار شد. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل بانک ملت در این مراسم با اعلام این نکته که در فاز نخست قرار است ۱۰ درصد سهام شرکت به پرداخت در بازار سرمایه عرضه شود، گفت: این شرکت از شرکتهای وزین پرداخت در کشور است که جایگاه نخست را در کشور و خاورمیانه به خود اختصاص داده است. اخلاقی تاکید کرد: مجموعههای برون مرزی نیز به محض آگاهی از تصمیم بانک ملت برای عرضه سهام شرکت به پرداخت، برای خرید این سهام، اعلام آمادگی کردهاند.
گروه بنگاهها: مراسم معارفه قبل از عرضه سهام شرکت «به پرداخت ملت» با حضور مدیران ارشد بانک ملت و جمعی از سرمایهگذاران، کارگزاران، فعالان و سهامداران بورس برگزار شد. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل بانک ملت در این مراسم با اعلام این نکته که در فاز نخست قرار است ۱۰ درصد سهام شرکت به پرداخت در بازار سرمایه عرضه شود، گفت: این شرکت از شرکتهای وزین پرداخت در کشور است که جایگاه نخست را در کشور و خاورمیانه به خود اختصاص داده است. اخلاقی تاکید کرد: مجموعههای برون مرزی نیز به محض آگاهی از تصمیم بانک ملت برای عرضه سهام شرکت به پرداخت، برای خرید این سهام، اعلام آمادگی کردهاند. وی با اشاره به تاریخچه ورود فناوری به نظام بانکداری کشور اظهار کرد: شروع بحث بانکداری الکترونیک در کشور به ۴۵ سال قبل بر میگردد که این روند بعد از انقلاب هم در اوایل دهه ۷۰ با توسعه استفاده از تکنولوژیهای جدید در این حوزه ادامه پیدا کرد.
اخلاقی، توسعه ابزارهای نوین پرداخت بهویژه پایانههای فروشگاهی را مربوط به اوایل دهه ۸۰ خواند و افزود: با توجه به همت جمعی نظام بانکی در یک دوره ۱۰ ساله، بانکها توانستند بهصورت گسترده استفاده از ابزارهای نوین بانکداری الکترونیک را در داخل کشور ترویج دهند که این موضوع مورد استقبال مردم نیز قرار گرفت و بخش زیادی از هزینههای مالی تبادلات کاهش یافت. مدیرعامل بانک ملت با اشاره به این نکته که امروز انجام فعالیتهای بانکی بدون ابزارهای نوین بانکداری، قابل تصور نیست، یادآور شد: بانک ملت هم همزمان با این تغییرات، همواره در تلاش بوده است تا بهعنوان یک بانک تاثیرگذار و پیشرو، خود را مطرح کند و از آخرین دستاوردهای عرصه بانکداری برای ارائه خدمات به مردم، به نحو بهینه استفاده کند.
وی به تاسیس شرکت به پرداخت ملت در سال ۸۴ اشاره کرد و گفت: این شرکت از بدو تاسیس تاکنون امکانات قابلتوجهی را در اختیار بانک ملت و صاحبان کسبوکار قرار داده است که از جمله آنها نصب و راهاندازی بیش از ۸۴۰ هزار کارتخوان فروشگاهی و اختصاص بیش از ۲۳ درصد تعداد تراکنشها و ۳۲ درصد مبالغ تراکنشهای انجام شده در نظام بانکی از طریق این دستگاهها است. دکتر اخلاقی با بیان این نکته که بانک ملت با توجه به الزامات قانونی مبنی بر واگذاری بخشی از سهام شرکتهای پرداخت، عرضه بخشی از سهام شرکت به پرداخت ملت را در دستور کار قرار داده است، اظهار امیدواری کرد که این بانک در تداوم این مسیر، سهام دیگر مجموعههای تحت مالکیت خود را نیز عرضه کند تا از این طریق امکانات آنها در اختیار سایر سرمایهگذاران نیز قرار بگیرد. وی ادامه داد: این عرضهها این امکان را برای بانک ملت فراهم میکند که با کسب سرمایه بیشتر، ظرفیتهای بالقوه این مجموعهها را به فعلیت درآورد و فعالیتهای آنها را توسعه دهد. به گفته وی، بانک ملت با واگذاری بخشی از سهام شرکت بهپرداخت، هم به توسعه این حوزه کسبوکار کمک خواهد کرد و هم برای بانک نیز ظرفیتی ایجاد و دلمشغولیهای آن را برای مدیریت این شرکت کاهش خواهد داد.
ارسال نظر