تحلیل دو عضو هیاتمدیره بانک صادرات از شرایط نظام بانکی
گروه بنگاهها: اعضای هیاتمدیره بانک صادرات ایران در همایش مدیران صف و ستاد این بانک تحلیلی از شرایط بانکی و اقتصادی کشور ارائه دادند. به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، وکیلی عضو هیاتمدیره این بانک با اشاره به مشکلات و معضلات امروز نظام بانکی گفت: از جمله مشکلاتی که امروز بسیاری از بانکهای کشور به آن دچار شدهاند، کاهش بهرهوری نیروی انسانی است. وی افزود: یکی از پایههای اصلی افزایش تولید ناخالص ملی، بهرهوری است که از طریق آموزش و پژوهش تا اندازه زیادی بهبودپذیر است.
گروه بنگاهها: اعضای هیاتمدیره بانک صادرات ایران در همایش مدیران صف و ستاد این بانک تحلیلی از شرایط بانکی و اقتصادی کشور ارائه دادند. به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، وکیلی عضو هیاتمدیره این بانک با اشاره به مشکلات و معضلات امروز نظام بانکی گفت: از جمله مشکلاتی که امروز بسیاری از بانکهای کشور به آن دچار شدهاند، کاهش بهرهوری نیروی انسانی است. وی افزود: یکی از پایههای اصلی افزایش تولید ناخالص ملی، بهرهوری است که از طریق آموزش و پژوهش تا اندازه زیادی بهبودپذیر است. عضو هیاتمدیره بانک صادرات ایران با اشاره به اینکه هزینههای سربار نظام بانکی زیاد است، تصریح کرد: توسعه و گسترش بانکداری نوین در کنار افزایش بهرهوری نیروی انسانی بهعنوان دو عامل اساسی میتوانند کاهش هزینههای نظام بانکی را بهدنبال داشته باشند که بانک صادرات ایران برای کاهش قیمت تمامشده محصولات و خدمات خود بهبود و ارتقای آنها را هدفگذاری کرده است. این مقام مسوول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیتهای بانکداری الکترونیک بانک صادرات تاکید کرد: این بانک در زمینه ایجاد زیرساختها و بسترهای بانکداری نوین گامهای بلندی برداشته است که توسعه و گسترش خدمات قابل ارائه از طریق ابزارهای پرداخت میتواند منشأ سود برای بانک باشد.
عرفانی، دیگر عضو هیاتمدیره این بانک نیز در سخنانی با اشاره به شرایط کنونی این بانک گفت: بانک صادرات ایران در طول حیات خود دچار بحرانها و چالشهای متعددی بوده و همواره بهدلیل داشتن بنیانهای قوی و توانمندی نیروی انسانی توانسته است سربلند از بحرانها خارج شود که مصداقهای آن به روشنی در تاریخ این بانک نمود داشته و همه این بحرانها با همدلی و همکاری و تلاش و کوشش کارکنان پشت سرگذاشته شدهاند. وی با بیان اینکه وجود سرمایههای انسانی بهعنوان یک فرصت ارزشمند برای بانک است، اظهار کرد: توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای بهرهوری این منابع از اولویتهای بانک است که به تدریج برنامههای مرتبط با آن در بانک به مرحله اجرا در خواهد آمد. عرفانی افزود: امروزه بانکها بهویژه بانکهای بزرگ بهدلیل شرایط خاص اقتصادی و رکود با دو معضل افزایش املاک راکد و مطالبات معوق که به همدیگر نیز وابستهاند، روبهرو شدهاند و رویکرد تاکید نهادهای ناظر نیز بر کاهش املاک راکد است که این بانک نیز به منظور خروج این داراییها از انجماد و تبدیل آنها به منابع موثرتر، واگذاری این املاک را مدنظر قرار داده است.
ارسال نظر