کاهش دامنه نوسانات دلار
بازار ارز فنی شد
گروه بازار پول: روز سهشنبه، هیجانات معاملهگران ارزی فروکش کرد تا دامنه نوسانات دلار کاهش یابد. در چهارمین روز هفته، دلار با تنها ۳ تومان افزایش به قیمت ۳ هزار و ۴۷۳ تومان رسید. به گفته فعالان، روز گذشته بهدلیل کاهش نوسانات و هیجانات بازار، توجه معاملهگران ارزی بیشتر به بازیگران فنی و تحلیلهای آنها معطوف شده بود.
در این میان، بیشتر بازیگران فنی بازار از یکسو اعتقاد داشتند که کف قیمت دلار بالا آمده است و از سوی دیگر معتقد بودند اگر این ارز در انتهای روز بالای محدوده ۳ هزار و ۴۸۰ تومان به کار خود پایان دهد، به سمت مرز ۳ هزار و ۵۰۰ تومان حرکت خواهد کرد.
گروه بازار پول: روز سهشنبه، هیجانات معاملهگران ارزی فروکش کرد تا دامنه نوسانات دلار کاهش یابد. در چهارمین روز هفته، دلار با تنها ۳ تومان افزایش به قیمت ۳ هزار و ۴۷۳ تومان رسید. به گفته فعالان، روز گذشته بهدلیل کاهش نوسانات و هیجانات بازار، توجه معاملهگران ارزی بیشتر به بازیگران فنی و تحلیلهای آنها معطوف شده بود.
در این میان، بیشتر بازیگران فنی بازار از یکسو اعتقاد داشتند که کف قیمت دلار بالا آمده است و از سوی دیگر معتقد بودند اگر این ارز در انتهای روز بالای محدوده ۳ هزار و ۴۸۰ تومان به کار خود پایان دهد، به سمت مرز ۳ هزار و ۵۰۰ تومان حرکت خواهد کرد. با این حال، دلار تا ساعت ۳ بعدازظهر از محدوده یاد شده عبور نکرد تا انتظارات افزایشی فنی بازار کاهش پیدا کند. روز گذشته، همسو با افزایش قیمت دلار، سکه تمام بهار آزادی نیز در مسیر رشد قرار گرفت و با هزار تومان افزایش به بهای یک میلیون و یک هزار تومان رسید. البته بازگشت اونس به محدوده هزار و ۲۱۰ دلار نیز تا حدی انتظارات معاملهگران سکه را بهبود بخشیده بود و در افزایش قیمت تاثیر داشت. سکه روز سهشنبه بیشتر در کانال میلیونی نوسان کرد، هر چند که در مقطع کوتاهی وارد کانال پایینتر نیز شد.
نوسان در محدوده 3470 تومان
روز سهشنبه، دلار روز کمنوسانی را پشتسر گذاشت. در چهارمین روز هفته، شاخص ارزی معاملات خود را با قیمت ۳ هزار و ۴۷۳ تومان آغاز کرد که افزایشی ۳ تومانی نسبت به قیمت بسته شده روز دوشنبه داشت. در ادامه روز سهشنبه، این ارز تا نزدیکی محدوده ۳ هزار و ۴۸۰ تومان نیز بالا رفت، ولی توان عبور از این محدوده را از خود نشان نداد. این در حالی بود که بهای دلار در معاملات آتی در مقطع کوتاهی از روز تا نقطه ۳ هزار و ۴۸۱ تومان بالا رفته بود. این در شرایطی بود که معاملهگران نقدی با بازیگران آتی همسو نشدند و نهایتا دلار با قیمت ۳ هزار و ۴۷۳ تومان به کار خود پایان داد. این رقم ۳ تومان بالاتر از روز دوشنبه بود و موجب شد اولین افزایش دلار پس از دو کاهش متوالی ثبت شود.
ناکامی انتظارات افزایشی
روز گذشته، بیشتر معاملهگران بازار به تحلیلهای بازیگران فنی توجه میکردند. به گفته فعالان، زمانی که فضای هیجانی در بازار وجود ندارد، توجه معاملهگران بیشتر به تحلیلهای فنی معطوف میشود. روز سهشنبه، بازیگران فنی اعتقاد داشتند اگر دلار وارد محدوده ۳ هزار و ۴۸۰ تومان شود و در آن باقی بماند، به سوی مرز ۳ هزار و ۵۰۰ تومان حرکت خواهد کرد. از سوی دیگر، به گفته بازیگران فنی، بازگشت دلار از محدوده ۳ هزار و ۴۶۰ تومان در روز دوشنبه موجب شده بود که کف قیمتی دلار در روز سهشنبه بالاتر بیاید.بازیگران فنی اعتقاد داشتند که روز سهشنبه در صورتی که دلار از محدوده ۳ هزار و ۴۷۰ تومان پایین بیاید، کاهش بیشتری را تجربه خواهد کرد. با این حال، در چهارمین روز هفته، قیمت دلار نه از محدوده ۳ هزار و ۴۸۰ تومان عبور کرد و نه از محدوده ۳ هزار و ۴۷۰ تومان.
در چهارمین روز هفته، معاملهگران بازار در کنار نظرات بازیگران فنی به نوسانات نرخ حواله درهم نیز توجه داشتند. روز سهشنبه، نرخ حواله درهم به بالای ۹۵۰ تومان رسید تا انتظارات کاهشی معاملهگران کمرنگ شود. عامل آخری که کمی در روند معاملات روز سهشنبه اثرگذار بود، تحرکات معاملهگران آتی در بازار بود.
ارسال نظر