بازی برد – باخت
مصطفی کیایی
مدیرعامل بیمه اتکایی امین
صنعت بیمه کشور طی سالهای گذشته با تحریم بارور شد و به این سادگیها به گذشته باز نخواهد گشت. صنعت بیمه ایران در دوران تحریم از کالای ایرانی استفاده و به آن عادت کرد و نتیجه خوبی هم دید، بنابراین رفع تحریمها و اقتصاد بدون تحریم تاثیر فوری بر صنعت بیمه نمیگذارد. اما باید مراقب توزیع ریسک جهانی بود و در این حوزه مطالعه بیشتری کرد. آمارهای عملکرد صنعت بیمه کشور طی سالهای گذشته بهخوبی نشان میدهد که خارجیها در بخش واگذاری اتکایی و قبولی اتکایی از صنعت بیمه ایران همواره برنده بودهاند و ایران در واگذاری و قبولی اتکایی بازنده بازی بود.
مصطفی کیایی
مدیرعامل بیمه اتکایی امین
صنعت بیمه کشور طی سالهای گذشته با تحریم بارور شد و به این سادگیها به گذشته باز نخواهد گشت. صنعت بیمه ایران در دوران تحریم از کالای ایرانی استفاده و به آن عادت کرد و نتیجه خوبی هم دید، بنابراین رفع تحریمها و اقتصاد بدون تحریم تاثیر فوری بر صنعت بیمه نمیگذارد.اما باید مراقب توزیع ریسک جهانی بود و در این حوزه مطالعه بیشتری کرد. آمارهای عملکرد صنعت بیمه کشور طی سالهای گذشته بهخوبی نشان میدهد که خارجیها در بخش واگذاری اتکایی و قبولی اتکایی از صنعت بیمه ایران همواره برنده بودهاند و ایران در واگذاری و قبولی اتکایی بازنده بازی بود.
یکی از ریسکهای بزرگ ایران که باید به صورت اتکایی واگذار میشد بخش انرژی است که دارای ضریب خسارت ۱۰ درصد است و خارجیها با کمال میل این ریسکها را میپذیرفتند و حق بیمههای قابل توجهی را دریافت میکردند. زمانی هم که میخواستند ریسکی را به بازار ایران واگذار کنند، پرخطرترین و بدترین ریسکها را که تقریبا هیچ بازاری نمیپذیرفت به بازار ایران میدادند که در این بخش هم با گرفتن خسارات از بیمههای ایرانی سود میبردند.بنابراین باز کردن درها بدون برنامه به سوی خارجیها برای صنعت بیمه کشور آفت بزرگی خواهد بود.شرکتهای بیمه ایرانی با آموزش و تجهیز به نیروهای متخصص و افزایش سرمایه و بنیه قوی مالی و از همه مهمتر گرفتن رتبه اعتبار از سازمانهای معتبر رتبهبندی جهان باید خود را آماده همکاری با بیمههای خارجی کنند.
ارسال نظر