از ماست که برماست
علی فتحعلی مدیرعامل بیمه آرمان بیمه مرکزی باید با درایت بیشتری مسائل داخلی صنعت بیمه را حل و فصل کند نه اینکه با رسانهای کردن مشکلات مالی صنعت بیمه به جامعه هشدار دهد که صنعت بیمه در وضعیت بحرانی قرار دارد. آنچه مرا آزرده کرد و باعث شد در سندیکا فریاد بزنم ارائه آمارهای مالی بود که از سوی بیمه مرکزی منتشر شد و صنعت بیمه را زیر سوال برد. وقتی شرکت بیمهای که ۵۰ درصد بازار را دارد زیان یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی را رسانهای میکند، یعنی به مردم هشدار میدهد که دنبال خرید بیمه نباشید، چون صنعت بیمه زیانده است.
![از ماست که برماست](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/ZDYwNWRmMGZh/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RaYaZ6vGAtDsvkt7TZyzEhnm/.jpg)
علی فتحعلی مدیرعامل بیمه آرمان بیمه مرکزی باید با درایت بیشتری مسائل داخلی صنعت بیمه را حل و فصل کند نه اینکه با رسانهای کردن مشکلات مالی صنعت بیمه به جامعه هشدار دهد که صنعت بیمه در وضعیت بحرانی قرار دارد. آنچه مرا آزرده کرد و باعث شد در سندیکا فریاد بزنم ارائه آمارهای مالی بود که از سوی بیمه مرکزی منتشر شد و صنعت بیمه را زیر سوال برد. وقتی شرکت بیمهای که ۵۰ درصد بازار را دارد زیان یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی را رسانهای میکند، یعنی به مردم هشدار میدهد که دنبال خرید بیمه نباشید، چون صنعت بیمه زیانده است. درحالی که وضعیت تمام شرکتهای بیمه اینگونه نیست و ما دربازار بیمه کشورمان شرکتهای بیمهای داریم که با انضباط مالی و مدیریت درست جزو شرکتهای سود ده کشورهستند.
برای هماهنگی با نهادهای ناظر و قانونگذار لازم نیست از طریق رسانهها عمل شود، بلکه این هنر مدیریت صنعت بیمه است که بتواند با ایجاد ارتباط با مجلس و دولت و قوه قضائیه مشکلات صنعت بیمه را عنوان و نظر موافق آنها را در حل مشکلات این صنعت به دست آورد. به جای توجه به حاشیهها بهتراست وظایف بیمه گری را یک بار دیگر مرور کنیم.
ارسال نظر