پرسش امروز
بازتاب جهانی انتخابات ایران
روز شنبه گذشته نام حسن روحانی بهعنوان رئیسجمهور آینده ایران اعلام شد این موضوع در تیتر روزنامههای بینالمللی بارویکردهای مختلف حاکم بر آنان انعکاس یافت.
مهمترین سوژه بحث بین کاندیداها، پیرامون مباحث اقتصادی شکل گرفته بود و جسته و گریخته به توافقنامه برجام نیز اشارههایی شد. برجامی که اگر هرکدام از کاندیداها بهغیر از روحانی به قدرت میرسید، سرنوشت متفاوتی انتظارش را میکشید. زمانی که نام حسن روحانی بهعنوان تیتر اول در صفحه نخست روزنامهها نقش بست، مردم ایران و ناظران خارجی، همه میدانستند که مسیر ۴ ساله کشور به کدام سمت خواهد رفت و مطمئن بودند که قرار نیست شگفتزده شوند.
روز شنبه گذشته نام حسن روحانی بهعنوان رئیسجمهور آینده ایران اعلام شد این موضوع در تیتر روزنامههای بینالمللی بارویکردهای مختلف حاکم بر آنان انعکاس یافت.
مهمترین سوژه بحث بین کاندیداها، پیرامون مباحث اقتصادی شکل گرفته بود و جسته و گریخته به توافقنامه برجام نیز اشارههایی شد. برجامی که اگر هرکدام از کاندیداها بهغیر از روحانی به قدرت میرسید، سرنوشت متفاوتی انتظارش را میکشید. زمانی که نام حسن روحانی بهعنوان تیتر اول در صفحه نخست روزنامهها نقش بست، مردم ایران و ناظران خارجی، همه میدانستند که مسیر ۴ ساله کشور به کدام سمت خواهد رفت و مطمئن بودند که قرار نیست شگفتزده شوند. اکثر رسانههای جهان، گسترش بیشتر ارتباطات ایران با قدرتهای جهانی را پیشبینی میکنند. محور برخی گزارشهای تحلیلگران خارجی، گفتوگو با جوانان و فعالان اقتصادی است که امیدواری را در صحبتهایشان پنهان نمیکنند و خواستار انتقال این پیغام به جهانند که آماده روابط بیشتر هستند. همچنین تحولات اخیر خصوصا سفر ترامپ به عربستان که همزمان با انتخابات ایران انجام شده است، مورد توجه برخی از تحلیلگران قرار گرفته است. به نحوی که چه بسا انتخاب حسن روحانی برای آنها بهترین گزینه ممکن نبوده است. در پرونده امروز باشگاه اقتصاددانان، نگاهی اجمالی به آنچه این روزها درخصوص ایران در رسانههای خارج از کشور منتشر میشود، خواهیم داشت.
ارسال نظر