فناوری اطلاعات در پسابرجام
امروز در دنیا حدود ۵/ ١٣میلیارد وسیله برای اتصال به اینترنت از طریق موبایل، تبلت، لپتاپ و کامپیوتر وجود دارد. پیشبینی میشود تا چهار سال دیگر این تعداد به ۵٠ میلیارد وسیله افزایش یابد. شواهد و قرائن نشان میدهند که در دورهای از تاریخ قرار داریم که صنعت فناوری اطلاعات یکی از پربازدهترین صنایع موجود در جهان است و شرکتها و افراد زیادی از فعالان این حوزه به ثروتهای انبوهی میرسند. زمانی تنها ثروتمند دنیای فناوری که در لیست ثروتمندان جهان قرار میگرفت بیلگیتس بود. اما حال با ورق زدن لیست افراد ثروتمند جهان، آمارها حاکی از چیز دیگری است.
امروز در دنیا حدود ۵/ ١٣میلیارد وسیله برای اتصال به اینترنت از طریق موبایل، تبلت، لپتاپ و کامپیوتر وجود دارد. پیشبینی میشود تا چهار سال دیگر این تعداد به ۵٠ میلیارد وسیله افزایش یابد. شواهد و قرائن نشان میدهند که در دورهای از تاریخ قرار داریم که صنعت فناوری اطلاعات یکی از پربازدهترین صنایع موجود در جهان است و شرکتها و افراد زیادی از فعالان این حوزه به ثروتهای انبوهی میرسند. زمانی تنها ثروتمند دنیای فناوری که در لیست ثروتمندان جهان قرار میگرفت بیلگیتس بود. اما حال با ورق زدن لیست افراد ثروتمند جهان، آمارها حاکی از چیز دیگری است. فناوری اطلاعات، زندگی، تعامل، فکرکردن و اتصال را در جهان تغییر میدهد.
پنهانکردن مسائل برای حکومتها، خیلی دشوار شده است. در دنیای مجازی، میلیونها نفر با هم در تعامل هستند و تبادلفکری میکنند. در دوران پسابرجام و با رفع موانع ورود تکنولوژی و سرمایه به کشور بهنظر میرسد این صنعت میتواند در کشور از جایگاه ویژهای برخوردار باشد. چنانچه در بسیاری از کشورها حوزه فناوری اطلاعات از سودآورترین حوزههاست. تجربه سرمایهگذاری برخی کشورها در صنعت فناوری اطلاعات برای این کشورها ثروتهای هنگفتی ایجاد کرده است که بهترین نمونه آنها هند بوده است. اقتصاد نوآوری در دهههای اخیر با کمترین منابع ثروت بسیاری خلق کرده است و ایرانیان مقیم خارج از ایران میتوانند در این نوآوری نقش فعالی داشته باشند. در پرونده امروز باشگاه اقتصاددانان به موضوع سرمایهگذاری در حوزه فناوری اطلاعات در پسابرجام و الزامات آن از دیدگاه فعالان این حوزه پرداخته شده است.
ارسال نظر