شماره روزنامه ۶۰۹۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۵۲ دنیای اقتصاد

اخبار بازرگانی - روزنامه شماره ۶۰۵۲

  • ضعف زیرساختی گمرک

    دنیای اقتصاد: هفدهمین نشست هیات‌نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، صبح سه‏‏‏‌شنبه ۱۹ تیر ماه برگزار شد. در این نشست که با حضور نمایندگان بخش‌خصوصی و دولتی همراه بود، اصلی‌ترین مسائل اقتصاد کلان کشور موردبحث و بررسی قرارگرفت و بیانیه‏‏‏‌ای خطاب به رئیس‏‏‏‌جمهور منتخب با هدف اعلام آمادگی بخش‌خصوصی برای همراهی و همکاری با دولت چهاردهم قرائت‌شد. در این نشست رئیس اتاق تهران به مشکل نقدینگی بخش صنعت پرداخت و آمارهایی را در این حوزه ارائه کرد. همچنین در نشست هفدهم هیات‌نمایندگان، رئیس گمرک ایران مهمان بخش‌خصوصی بود؛ این مقام مسوول به مشکلات گمرک در حوزه توسعه نظام استاندارد آزمایشگاه‏‏‏‌های گمرک اشاره و تصریح کرد که برای تسریع ترخیص‌کالاها از گمرک، لازم است آزمایشگاه‌های موردتایید گمرک افزایش یابد و سایر دستگاه‌های مسوول در این حوزه، همکاری بیشتری با گمرک داشته باشند.
  • تجارت خروس‌ها در سرزمین چکمه

    دنیای اقتصاد: اتاق بازرگانی و صنایع فرانسه و ایتالیا (CCIFI) یک نهاد غیرانتفاعی و خصوصی است که در سال‌۱۸۸۵ در شهر میلان تاسیس شد و هدف اصلی تاسیس آن تسهیل و گسترش روابط تجاری، اقتصادی و فرهنگی بین فرانسه و ایتالیا ‌است. CCIFI خدمات متنوعی از جمله مشاوره‏‏‏‏‌های تجاری و حقوقی، بر‌‌گزاری نمایشگاه‌ها و رویدادهای تجاری، ارائه آموزش‌های تخصصی، کمک در یافتن شرکای تجاری و سرمایه‌گذاران و تسهیل ورود شرکت‌ها به بازار کشور مقصد را به شرکت‌های فرانسوی و ایتالیایی ارائه می‌دهد.
  • بازار عراق از دست خواهد رفت؟

    دنیای‌اقتصاد: رئیس اتاق ایران گفت: به دلیل نبود امکان استفاده از سیستم بانکی، قیمت محصولات صادراتی ما حدود ۲۰ تا ۲۵‌درصد گران‌‌‌‌‌تر است و با تداوم مشکلات انتقال پول، در عرض چند ماه آینده قادر به ادامه حضور در بازار عراق نخواهیم بود.
  • نهضت افزایش سلامت محصولات کشاورزی راه‌اندازی شود

    دنیای‌اقتصاد: سیدمهدی طبیب‌زاده با اشاره به سهم موثر کشاورزی در تولید ناخالص داخلی استان کرمان، راه‌اندازی نهضت افزایش سلامت محصولات کشاورزی را برای بهبود شرایط این بخش و کمک به سلامت مردم پیشنهاد کرد.
  • استفاده از ظرفیت تجاری روسیه نیازمند برنامه‌‌‌‌‌‌‌ریزی است

    دنیای‌اقتصاد: محمدصادق حمیدیان، رئیس اتاق شیراز با اشاره به فرصت‌های موجود برای توسعه مناسبات تجاری ایران و روسیه، استفاده از ظرفیت‌های تجاری این کشور را نیازمند یک برنامه‌‌‌‌‌‌‌ریزی منسجم و منظم دانست. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز، گفت: بازار کشورهای اوراسیا و به‌ویژه کشور روسیه یک ظرفیت تجاری بالقوه برای کالاهای تولیدی استان فارس است که تجار و بازرگانان ما باید برای حضور قوی و منسجم در این بازار به برنامه‌‌‌‌‌‌‌ریزی مستمر نیاز دارند. محمدصادق حمیدیان در همایش تخصصی آشنایی با نحوه تعاملات ارزی با روسیه که با حضور نمایندگان بانک‌های سپه ایران و «ازبر» روسیه برگزار شد، افزود: روسیه در سال‌۱۴۰۲ با وارداتی بالغ‌‌‌‌‌‌‌بر ۲میلیون و ۱۸۳‌هزار‌ تن و به ارزش ۹۴۶‌میلیون دلار نهمین مقصد صادراتی ایران بود و بیشترین میزان صادرات به این کشور مربوط به گروه کالایی میوه و تره‌‌‌‌‌‌‌بار (۳۱‌درصد) و سپس مواد اولیه پلیمری (۱۵‌درصد) بوده‌است. حمیدیان اظهار کرد: ارزش صادرات کشور به روسیه در دوره ۱۴۰۲- ۱۳۹۳ روندی تقریبا افزایشی بوده‌است اما در تمام دوران واردات به‌صورت نوسانی تغییر کرده‌است.
  • تصمیمات جدید اقتصادی با درنظر گرفتن فرصت‌های تولید اتخاذ شود

    دنیای‌اقتصاد: رئیس اتاق زنجان با اشاره به اینکه در سال‌گذشته، واحدهای تولیدی با مسائل و مشکلات بسیاری مواجه بودند، توصیه کرد: تصمیمات جدید اقتصادی، با درنظرگرفتن فرصت برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان اتخاذ شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر