شماره روزنامه ۶۰۴۲
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۲۱ دنیای اقتصاد

اخبار بازرگانی - روزنامه شماره ۶۰۲۱

  • مزایای بالقوه کریدورها برای ایران

    دنیای اقتصاد: مسیرهای تجارت‌جهانی‌‌‌‌ و کریدورهای اقتصادی که‌‌‌‌ میان اروپا، آسیا و آفریقا واقع‌‌‌‌ شده‌اند، برخی‌‌‌‌ از مهم‌ترین‌‌‌‌ و پویاترین‌‌‌‌ بازارهای جهان را به‌‌‌‌ هم‌‌‌‌ متصل‌‌‌‌ می‌کنند. کشورهای حوزه خلیج‌فارس، طی‌‌‌‌ دهه‌های اخیر مزیت‌های ژئوپلیتیک‌‌‌‌ خود را برای تبدیل‌‌‌‌‌شدن به‌‌‌‌ قطب‌‌‌‌های منطقه‌ای در حوزه تجارت و سرمایه‌گذاری به‌کار گرفته و توانسته‌‌‌‌اند به‌‌‌‌ واسطه‌‌‌‌ دیپلماسی‌‌‌‌ اقتصادی و جذب سرمایه‌‌‌‌ در حوزه زیرساخت‌های حمل‌ونقل‌‌‌‌، شبکه‌ای از کریدورهای تجاری چندوجهی‌‌‌‌ شامل‌‌‌‌ بنادر و راه‌آهن را‌‌‌‌ ایجاد کنند. این شبکه جریان کالا و سرمایه‌‌‌‌ را در سراسر جهان تسهیل‌‌‌‌ و این‌‌‌‌ منطقه‌‌‌‌ را به‌‌‌‌ یک‌‌‌‌ حلقه‌‌‌‌ ضروری در زنجیره ارزش جهانی‌‌‌‌ و شبکه‌‌‌‌های تامین تبدیل‌‌‌‌ کرده‌است.
  • حمایت اتاق‌های سه‌‌‌‌‌‌‌گانه از مصوبه مجلس برای تعطیلی روز شنبه

    دنیای‌اقتصاد: روسای اتاق‌های تعاون، اصناف و بازرگانی ایران در بیانیه‌ای مشترک، از مصوبه مجلس شورای‌اسلامی مبنی‌بر تعطیلی روز شنبه در راستای افزایش تعاملات اقتصادی حمایت کردند. در این بیانیه روسای سه اتاق تاکید کردند تعیین روز دوم تعطیلات پایان هفته، موجبات نگرانی فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی را فراهم کرده‌است.
  • تجارت ۵‌میلیارد دلاری ایران و چین در ۴ ماه

    دنیای‌اقتصاد: گمرک چین از مبادلات ۵‌میلیارد و ۵۷‌میلیون دلاری این کشور با ایران در ۴ماهه نخست سال‌جاری میلادی خبر داد.
  • خودکفایی در تولید بذرهای کشاورزی

    دنیای‌اقتصاد: معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی گفت: هم‌اکنون بالغ بر ۹۸‌درصد بذر مورد‌نیاز بخش کشاورزی در داخل تولید و کمتر از ۲‌درصد به دلایل حفظ مراودات علمی وارد می‌شود. به گزارش خبر‌‌گزاری مهر، علیرضا مهاجر، معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی در مراسم روز مزرعه و در جمع محققان مراکز اصلاح بذر سراسر کشور با بیان اینکه هم‌اکنون بالغ بر ۹۸‌درصد بذر مورد‌نیاز بخش کشاورزی در داخل کشور تولید و کمتر از ۲‌درصد به دلایل حفظ مراودات علمی وارد می‌شود، گفت: با استفاده از نتایج تحقیقات، امسال خودکفایی در تولید گندم محقق می‌شود و هیچ دلیل و توجیهی برای واردات وجود ندارد. وی تاکید کرد: اگر امروز مدعی هستیم به خودکفایی در تولید گندم می‌رسیم، به دلیل افزایش امیدواری کشاورزان نسبت به پرداخت به‌موقع بهای گندم خریداری‌شده در سال‌های گذشته است که ضروری است بهای گندم خریداری‌شده سال‌جاری هم زودتر پرداخت شود. معاون وزیر جهادکشاورزی افزود: نتیجه امیدواری کشاورزان در خودکفایی تولید گندم و جو و تداوم خودکفایی، صرفه‌جویی ‌میلیاردها دلار ارز سالانه و تامین امنیت غذایی است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر