تاکید بر تشکیل اتاق مشترک ایران و یونان
وی در ادامه به برخی اقلام تجاری ایران و یونان اشاره کرد و گفت: یکی از کالاهای عمده صادراتی ایران به یونان نفت بوده و بیشترین اقلامی که ایران از این کشور خریداری کرده، در حوزه دارو و تجهیزات بوده است. حال آنکه به دلیل فروش نفت، موازنه تجاری ایران و یونان در اغلب مواقع به نفع ایران رقم خورده است.
مجید موافق قدیری، دبیرکل شورای مشترک ایران و یونان نیز با اشاره به روند شکلگیری این شورا، خطاب به سفیر جدید یونان «تبدیل شورای مشترک به اتاق مشترک ایران و یونان» و نیز «تسهیل صدور روادید برای بازرگانان ایرانی برای ورود به یونان» را درخواست کرد. وی از اعزام هیات تجاری ۷۰ نفره به یونان ظرف ۴۵ روز آینده خبر داد و گفت: این هیات تجاری در زمینه داروی انسانی فعالیت میکنند و اعضای این هیات قرار است برای بررسی زمینههای همکاری به این کشور سفر کنند. قدیری همچنین از اعزام هیاتی متشکل از فعالان حوزه کشتیرانی به یونان نیز خبر داد.
مجید مطلبی شبستری، سفیر جدید ایران در یونان هم با بیان اینکه بخش عمده فعالیت سفارت ایران در این کشور بر همکاری با بخش خصوصی دو کشور متمرکز خواهد شد، گفت: من نماینده بخش خصوصی ایران در یونان هستم و کار عمده در این سفارتخانه، تسهیل امور تجاری خواهد بود. او افزود: ارتباط مستمر اتاق بازرگانی با سفارت ایران در یونان نیز به تسهیل فرآیندهای تجاری کمک شایانی خواهد کرد. شبستری در مورد تسهیل صدور روادید برای ورود بازرگانان یونانی به ایران قول مساعد داد و گفت: بازرگانان ایرانی که قصد ورود به یونان را دارند، چنانچه پیش از هر اقدامی من یا رایزن بازرگانی این سفارتخانه را در جریان بگذارند، صدور روادید برای این افراد نیز با سهولت انجام میگیرد. وی از تبدیل شورای مشترک به اتاق مشترک نیز استقبال کرد و گفت که این تغییر میتواند به ارتقای جایگاه بازرگانان ایرانی در یونان کمک کند. سفیر جدید ایران در یونان در ادامه خطاب به هیات رئیسه اتاق تهران گفت که درهای سفارت ایران در یونان به روی فعالان اقتصادی باز است و چنانچه توسعه مناسبات تجاری ایران و یونان به نحوی باشد که منافع دو طرف را تامین کند، میتوان انتظار داشت که سطح تجارت ایران و یونان به نقطه قابل قبولی برسد.
ارسال نظر