ارتقای جایگاه بخش خصوصی با محوریت تشکلگرایی
گروه بازرگانی: نخستین نشست هیات رئیسه هشتم اتاق ایران با توجه به محوریت توسعه تشکلها در رویکرد و برنامههای جدید برگزار شد. این نشست درحالی با حضور روسا، اعضای هیات مدیره تشکلها و هیات رئیسه اتاق ایران ادامه یافت که محسن جلالپور، رئیس اتاق ایران، حضور پررنگ تشکلها را در انتخابات دوره هشتم بیانگر تقویت جایگاه آنها دانست. وی با تاکید و تعامل بین تشکلها و اتاق ایران، اصلیترین برنامه و هدف در دوره هشتم هیات نمایندگان اتاق ایران را ارتقای جایگاه بخش خصوصی در کشور برشمرد و گفت: اگر در طول این سالها نتوانستیم اتاق و بخش خصوصی را تا آنجا که باید برسانیم، تنها به این دلیل است که از حضور و قابلیت تشکلها غافل بودیم بنابراین باید زمینهها برای نقشآفرینی تشکلها فراهم شود.
گروه بازرگانی: نخستین نشست هیات رئیسه هشتم اتاق ایران با توجه به محوریت توسعه تشکلها در رویکرد و برنامههای جدید برگزار شد. این نشست درحالی با حضور روسا، اعضای هیات مدیره تشکلها و هیات رئیسه اتاق ایران ادامه یافت که محسن جلالپور، رئیس اتاق ایران، حضور پررنگ تشکلها را در انتخابات دوره هشتم بیانگر تقویت جایگاه آنها دانست. وی با تاکید و تعامل بین تشکلها و اتاق ایران، اصلیترین برنامه و هدف در دوره هشتم هیات نمایندگان اتاق ایران را ارتقای جایگاه بخش خصوصی در کشور برشمرد و گفت: اگر در طول این سالها نتوانستیم اتاق و بخش خصوصی را تا آنجا که باید برسانیم، تنها به این دلیل است که از حضور و قابلیت تشکلها غافل بودیم بنابراین باید زمینهها برای نقشآفرینی تشکلها فراهم شود. در حال حاضر اصلیترین برنامه دوره هشتم اتاق ایران را به موضوع تقویت تشکلها اختصاص دادهایم. وی با تاکید بر ضرورت باز شدن مسیر برای حرکت تشکلها و واگذاری امور ملی به آنها و در مقابل بالا بردن حس پاسخگویی تشکلها متناسب با وظایف محوله عنوان کرد: بهطور حتم بخشی از کارهای تحقیقاتی و بینالمللی که باید از سوی اتاق انجام شود به تشکلها واگذار خواهد شد. البته در قدم نخست باید ظرفیت موجود در هر کدام از تشکلها را شناسایی کنیم. باید تشکلها را در امور اجرایی دخیل کرده و حس پاسخگویی را در آنها تقویت کنیم. مسعود خوانساری، نایبرئیس اتاق ایران نیز بر ضرورت حمایت بیشتر و بهتر از تشکلها و تقویت جایگاه آنها تاکید کرد و گفت: با به کارگیری تشکلها در تصمیمگیری، بهطور قطع میتوانیم از تداوم چالشها و معضلات موجود در اقتصاد کشور جلوگیری کنیم و جایگاه بخش خصوصی را ارتقا دهیم. پدرام سلطانی، نایبرئیس اتاق ایران با بیان این نکته که نام دوره هشتم باید «دوره تشکلها» در نظر گرفته شود، عنوان کرد: در دوره گذشته افزایش تعداد تشکلها مورد توجه بود که خوشبختانه اقدامات جدی در همین راستا صورت گرفت.
اعتماد به نقش تشکلها، سرمایهای استثنایی است که با جدی گرفتن آن و تقسیم کار بین اتاق و تشکلها به حل مشکلات بخش خصوصی میانجامد. کیوان کاشفی، عضو هیات رئیسه اتاق ایران با تاکید بر این مطلب که اعتماد کافی به کار تشکلی در اتاق ایران وجود دارد، تصریح کرد: هیات رئیسه جدید اتاق ایران برنامه خود را به ارتقای جایگاه بخش خصوصی با محوریت تشکلها اختصاص دادهاند. محمدرضا بهرامن، نایبرئیس خانه معدن ایران با تاکید بر این نکته که اتاق باید مطالبهگری تشکلها را جدی بگیرد، گفت: ظرفیت اتاق، مشاوره است و تشکلها در این رابطه توان بالایی دارند، بنابراین اتاق باید برای بهبود جایگاه خود توجه بیشتری نسبت به تشکلها داشته باشد. محمدمهدی رئیسزاده، دبیرکل انجمن صنایع نساجی ایران با اشاره به قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و وظایفی که براساس آن بر عهده اتاق گذاشته شد، تشریح کرد: اتاق موظف شد که بازنگری در تشکلها داشته باشد و در راستای ایجاد تشکلهایی که جای آنها خالی است، اقدام کند. کاوه زرگران، دبیرکل انجمنهای صنایع غذایی ایران، هیات رئیسه دوره هشتم را برآمده از تشکلها دانست و اظهار امیدواری کرد که این هیات رئیسه بتوانند در عمل خواستههای بخش خصوصی را برآورده کنند.
ارسال نظر