واردات ۱۰۰ میلیون دلاری چادرمشکی
ایسنا: وعدههای وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره حمایت ویژه از تولیدکنندگان داخلی پارچه چادر مشکی در حالی همچنان ادامه دارد که طبق برخی آمارها در حال حاضر سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار از این محصول به صورت رسمی وارد کشور و آمار واردات غیررسمی و قاچاق نیز زیاد برآورد میشود. در این میان مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر اخیر خود به لرستان اعلام کرد: مطابق برآورد نیازهای صورت گرفته باید چهار یا پنج واحد تولید پارچه چادر مشکی در کشور ایجاد شود. به گفته گلناز نصراللهی، وزارت صنعت، معدن و تجارت از تولیدکنندگان پارچه چادر مشکی حمایت ویژه میکند.
ایسنا: وعدههای وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره حمایت ویژه از تولیدکنندگان داخلی پارچه چادر مشکی در حالی همچنان ادامه دارد که طبق برخی آمارها در حال حاضر سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار از این محصول به صورت رسمی وارد کشور و آمار واردات غیررسمی و قاچاق نیز زیاد برآورد میشود. در این میان مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر اخیر خود به لرستان اعلام کرد: مطابق برآورد نیازهای صورت گرفته باید چهار یا پنج واحد تولید پارچه چادر مشکی در کشور ایجاد شود. به گفته گلناز نصراللهی، وزارت صنعت، معدن و تجارت از تولیدکنندگان پارچه چادر مشکی حمایت ویژه میکند. نصراللهی اینرا نیز گفته که «چهار یا پنج کارخانه تولید چادر مشکی با مساحتی بالغ بر ۱۵ میلیارد متر مربع در کشور باید ایجاد شود که لرستان ظرفیت استقرار یکی از این کارخانهها را در خود دارد.» در همین حال
محمدمروج حسینی، رئیس هیات مدیره انجمن صنایع نساجی ایران نیز با اشاره به اینکه هماکنون سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار پارچه چادر مشکی به صورت رسمی وارد کشور میشود، گفت: میزان قاچاق این محصول بسیار بالا است. از سوی دیگر در حال حاضر کارخانه حجاب شهرکرد متعلق به بنیاد مستضعفان بزرگترین تولیدکننده پارچه چادر مشکی در کشور محسوب میشود. براساس تازهترین آمار گمرک ایران در چهار ماهه نخست سال جاری نیز حدود ۲۶ میلیون دلار پارچه چادر مشکی از کشورهای امارات، چین، ژاپن، کرهجنوبی و ترکیه وارد کشور شد. اما مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در حالی وعده حمایت ویژه از تولیدکنندگان پارچه چادر مشکی را داده که در حال حاضر صنعت نساجی کشور با مشکلات زیادی مواجه بوده و به نظر میرسد حمایتها از این صنعت اشتغالزای کشور چندان کافی نبوده است. در مقطعی حتی اعلام شد لایحهای به منظور حمایت ویژه از تولید داخلی پارچه چادرمشکی توسط وزارت صنعت تدوین شده که سرنوشت این لایحه نیز مبهم باقی مانده است. این در حالی است که هماکنون عمده بازار پارچه چادر مشکی ایران از طریق واردات محصولات تولیدی شرق آسیا و بخش عمدهای از پوشش زنان چادری کشور از طریق محصولات وارداتی تامین میشود.
ارسال نظر