برگزاری سومین همایش تخصصی برند برتر، کیفیت برتر
گروه بنگاهها- سومین همایش تخصصی برند برتر- کیفیت برتر در حوزه صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان غذا و دارو و سازمان بهزیستی و با حضور فعالان اقتصادی بخش خصوصی و نمایندگان مجلس و مدیران دولتی در سالن همایشهای کتابخانه ملی ایران برگزار شد. دبیر همایش تخصصی بینالمللی برند برتر- کیفیت برتر گفت: اگربتوانیم توجه مسوولان را به اهمیت برندسازی در اقتصاد و تولیدات ملی جلب کنیم، مطمئنا با بهدست آوردن بازار بزرگ جهانی زمینه صادرات هر چه بیشتر کالاهای ایرانی را فراهم میکنیم.
گروه بنگاهها- سومین همایش تخصصی برند برتر- کیفیت برتر در حوزه صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان غذا و دارو و سازمان بهزیستی و با حضور فعالان اقتصادی بخش خصوصی و نمایندگان مجلس و مدیران دولتی در سالن همایشهای کتابخانه ملی ایران برگزار شد. دبیر همایش تخصصی بینالمللی برند برتر- کیفیت برتر گفت: اگربتوانیم توجه مسوولان را به اهمیت برندسازی در اقتصاد و تولیدات ملی جلب کنیم، مطمئنا با بهدست آوردن بازار بزرگ جهانی زمینه صادرات هر چه بیشتر کالاهای ایرانی را فراهم میکنیم. امید احمدی افزود: با توجه به آنکه مشکلات و اثرات ناشی از تحریمها بر اقتصاد ملی کم نبود، ولی با حمایت دولت، فعالان بخش خصوصی و کارآفرینان، تولید ملی را سر پا نگه داشتهایم و با قوت در مسیر تعالی و پیشرفت قدم برمیداریم.
وی با تاکید بر اینکه یکی از اهداف مهم برپایی این همایش معرفی دقیق و بهروز محصولات سلامتمحور، آشنایی مردم در خصوص برندهای برتر محصولات غذایی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی است، گفت: یکی دیگر از اهداف سومین همایش تخصصی برند برتر فراهم آوردن فضای گفتوگو بین دولت و مسوولان بخش خصوصی است.
در ادامه این مراسم، همایون هاشمی، رئیس سازمان بهزیستی کشور با ابراز خرسندی از برپایی همایش برند برتر- کیفیت برتر، گفت: پیرو سیاست حرکت به سمت یک زندگی سلامتمحورتر سازمان بهزیستی کشور، اقدام به راهاندازی یک واحد مستقل به نام معاونت پیشگیری کرد که این معاونت پس از راهاندازی صاحب بودجه مجزا از سازمان بهزیستی نیز شد. فخاری، نماینده انجمن جهانی حلال نیز در این همایش با اشاره به صنعت برند حلال در کشور گفت: از برند حلال در سالهای قبل از انقلاب غافل بودیم پس از آن متوجه شدیم که برخی از تولیدکنندگان در صادرات به دلیل عدم داشتن برند حلال با مشکل مواجه هستند.
وی افزود: همین دلیلی شد تا در سال ۱۳۸۶ با همکاری اتاق بازرگانی برند حلال در کشور راهاندازی شود و اکنون در کشور در حدود ۸۰۰ برند حلال موجود است. وی با اشاره به حجم ۲ هزار میلیارد دلاری تجارت محصول حلال در دنیا عنوان کرد: کشوری مانند ایران که دارای شرایط و مزیت برای تولید برند حلال است باید از این ویژگی و مزیت اقتصادی استفاده کند.
ارسال نظر