ایجاد سازوکار مشاوره اتاق به دولت

ایلنا - «دولت کار سخت و طاقت‌فرسایی پیش رو دارد و بخش خصوصی هم در این شرایط خطیر قرار دارد، لذا اتاق باید مدیریت بحران انجام دهد، تا همانطور که دولت در ۱۰۰ روز اول، گزارشی از وضع عمومی کشور تهیه می‌کند،‌ به صورت فشرده توصیه‌های لازم و مهم خود را ظرف ۱۰۰ روز آینده به دولت جدید بدهد و در این خصوص، یک سازوکار جامع تهیه کند.» پدرام سلطانی، نایب رییس اتاق ایران با بیان مطلب فوق اظهار کرد: در طول ۸ سال گذشته، کشور ما در بخش مدیریت کلان خسارات فراوانی دید، اما یکی از برکات این ۸ سال، آشنایی و نزدیک تر شدن مدیران دولتی که امروز در مصدر امور قرار گرفته‌اند، با بخش خصوصی بوده است.

وی افزود: وزرای اقتصادی کابینه در ۸ سال گذشته، عموما به جهت نبودن در پست‌های دولتی، بیشتر فرصت یافت ه‌اند تا با بخش خصوصی فعال کشور آشنا شوند و از توان و نظرات ایشان آگاهی یابند.

وی گفت: بنابراین امروز که در این جایگاه‌های مهم قرار گرفته‌اند، با سرمایه اجتماعی که حاصل از مراوده نزدیک با بخش خصوصی بوده است، همگی در حل مشکلات محیط کسب و کار آگاه و مصمم هستند.

به گفته عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، یکی از آفات کار کمیسیون‌ها در دوران قبل، تداخل‌های کاری با یکدیگر بود و رفع این مشکل حاصل نمی‌شود جز با تعریف مشخص کار کمیسیون‌ها.

سلطانی با تاکید بر ضرورت بالا بردن توان مشورت‌دهی‌بخش خصوصی به دولت گفت: قطعا نسبت به دوره‌های گذشته، تقاضای مشورت‌گیری از اتاق بالاتر خواهد رفت و لذا بخش خصوصی باید طراحی مناسبی برای ایجاد سازوکار این مشورت‌دهی فراهم کند.

به گفته نایب رییس اتاق ایران، شنیدن صدای واحد از بخش خصوصی به صورت دستوری و بدون برنامه اتفاق نمی افتد؛ لذا اتاق وظیفه دارد تشکل‌ها را جذب خود کند تا از «تعارض آنها با اتاق» جلوگیری شود.