در کنگره ICC معرفی شدند
بهترین اتاقهای بازرگانی در سال ۲۰۰۷
سخنران نخست مراسم گشایش کنگره رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه بود.
گروه بازرگانی- کنگره پنجم اتاق بازرگانی بینالمللی (ICC) که چندی پیش در استانبول برگزار شد، هم فال بود هم تماشا. مارکوس والنبرگ، رییس ICC در مراسم گشایش این کنگره گفت: خاطره استانبول تا سالهای سال با ما خواهد بود.
سخنران نخست مراسم گشایش کنگره رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه بود. در این کنگره روسای بازرگانی کشورهای عضو از جمله محمد نهاوندیان (رییس اتاق ایران) و بهکیش (رییس کمیته ایرانی ICC) نیز حضور داشتند.
والنبرگ به این نکته اشاره کرد که روابط اعضای ICC پیوسته باید نزدیکتر شود و در جهت تسهیل تجارت میان ملتهای مختلف باشد.
او همچنین تاکید کرد که اعضای اتاق بازرگانی بینالمللی باید ناظر فعال مذاکرات دور دوحه باشند و تلاش برای توفیق آن را سرلوحه کار خود قرار دهند.
سخنرانی محمد یونوس، برنده جایزه نوبل در سال ۲۰۰۶ نیز از دیگر برنامههای افتتاحیه این کنگره بود.
یونوس درباره اعتبارات خرد (MICROCREDIT) و تاثیر آن بر کاهش فقر در جهان سخن گفت و این موضوعی است که در تخصص او جای دارد و بدان شناخته میشود.
در حاشیه کنگره ۲۳ کارگاه (WORK SHOP) پیرامون موضوعات مرتبط با فعالیت ICC تشکیل شد که از آن جمله میتوان به نحوه خدمات گمرکی، راهبری در برابر مدیریت، مالکیت معنوی، تجارت الکترونیکی و ... اشاره کرد و اما جذابترین بخش کنگره پنجم ICC معرفی اتاقهای بازرگانی برتر در سال ۲۰۰۷ بود که در قالب رقابت اقتصادی - تجاری و بشردوستانه این اتاقها صورت گرفت.
این مسابقه هر ساله برگزار میشود و تاکنون در هیچ یک از بخشهای آن نام اتاق ایران دیده نشده است.
در روز پایانی این کنگره atijitmazundar رییس افتخاری فدراسیون بینالمللی اتاقهای بازرگانی و نیز رییس هیات داوران، برندگان امسال را معرفی کرد.
- جایزه بهترین پروژه از نظر خلاقیت و غیر متعارف بودن به فدراسیون اتاقهای بازرگانی و صنایع سریلانکا تعلق گرفت. این فدراسیون ۱۰میز منطقهای به منظور بازسازی تجارت پس از واقعه تسونامی راهاندازی کرده و توانسته است تا امروز ۱۱هزار و ۱۱۹فرصت تجاری را بازآفرینی کند.
- جایزه بهترین همکاری بینالمللی میان اتاقهای بازرگانی به اتحادیه کسب و کار و تجارت برزیل و اتاق صنایع دستی و هنری ESSEN آلمان اعطا شد.
این دو موفق شدهاند در منطقه شمال شرقی برزیل پروژهای را اجرا کنند که تلقی رایج از فعالیت اتاقهای بازرگانی را تغییر داده است.
- برنده جایزه «بهترین برنامه عمل برای توسعه» اتاق بازرگانی و صنعت داکا (بنگلادش) بود. این اتاق با راهاندازی مرکز آموزش خلاق توسعه منابع انسانی، به استقبال چالشهای جهانی سازی رفته است.
- جایزه بهترین پروژه در زمینه استخدام اعضای جدید و زمینه سازی برای آن به اداره تجارت ونکور تعلق گرفت.
طرح این اداره برای افزایش قابلیتهای خود که از طریق برنامه سازی شبکهای در منطقه صورت گرفته به افزایش ۳۰درصدی اعضای آن منجر شده است.
- و اما جایزه «بهترین پروژه اتاقهای کشورهای در حال توسعه» به اتاق بازرگانی ANGUILLA و اتاق صنعت و اقتصاد سارایوو (بوسنی و هرزگوین) تعلق گرفت.
در مسابقه امسال ICCن۵۵، اتاق و اتحادیه، از ۳۸کشور جهان شرکت کرده بودند. این نکته را هم ناگفته نگذاریم که بیش از ۲۰۰خبرنگار و روزنامه نگار از سراسر جهان به این کنگره آمده بودند اما نشانی از خبرنگاران ایران دیده نشد!
ارسال نظر