وزارت بازرگانی علاقه‌مند است که اتاق‌های بازرگانی در اعزام هیات‌های تجاری راسا عمل کند و سازمان‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت درگیر این موارد نشوند البته نتایج باید مطلوب باشد.

وزیر بازرگانی، در گفت‌وگو با «ایسنا» با بیان این مطلب، نخستین گام در جهت دستیابی به رشد، توسعه و نقش آفرینی اتاق بازرگانی را ایجاد فضای تعامل و هم فکری برشمرد و افزود: باید تلاش شود به جای انتقاد از همدیگر و پوشاندن ضعف‌های خود و طرح ضعف‌های طرف مقابل، فضای تعامل و مشارکت را گسترش دهیم. سید مسعود میرکاظمی با اشاره به تلاش وی و همکارانش در وزارت بازرگانی برای ایجاد فضای تعامل و اعتماد‌سازی در بین فعالان بخش‌خصوصی یکی از عوامل تاثیرگذار در موفقیت تجاری و رشد صادرات در سال ۸۵ را اعتماد‌سازی وزارت بازرگانی در بین فعالان اقتصادی برشمرد. وی گفت: فضایی که فراهم آمد موجب شده است تا مسائل، مشکلات و موانع از سوی فعالان بخش‌خصوصی راحت‌تر بیان شود و از سویی بخش‌های خصوصی نیز راحت‌تر با مسائل کنار می‌آیند. وزیر بازرگانی درباره نحوه ادامه تعامل وزارت بازرگانی با اتاق‌های بازرگانی گفت: احساس می‌کنم دوستان هیات رییسه جدید علاقه بیشتری برای رشد تعامل دارند که بیان می‌کند عملکرد وزارت بازرگانی در چند ماه گذشته سیاسی نبوده بلکه علاقه‌مند به هم سویی، همفکری، مشارکت، تعامل با بخش‌خصوصی و تلاش مضاعف برای رفع نقایص تجارت کشور بوده و هستیم.

میرکاظمی‌ در پاسخ به این سوال که آیا وزارت بازرگانی با درخواست افزایش اختیارات اتاق بازرگانی در امور بین‌الملل موافقت می‌کند؟ گفت: قطعا اگر اتاق بازرگانی برنامه جامعی را در این زمینه ارائه دهند حتما این کار را خواهیم کرد. وی تاکید کرد: وزارت بازرگانی از مشارکت فعالان بخش‌خصوصی اعم از اصناف یا اتاق‌های بازرگانی در خصوص ارائه برنامه مشخص و بر عهده گرفتن مسوولیت‌ها استقبال می‌کند. وزیر بازرگانی در ادامه تاکید شورای عالی نظارت بر لزوم ارائه برنامه مشخص از سوی اتاق بازرگانی را یادآور شد و گفت: در آن زمان برنامه‌ای از اتاق بازرگانی خواسته شد که ارائه نشد و همچنان در انتظار ارائه برنامه‌ها هستیم البته در حال حاضر تعامل دولت با اتاق‌ها مطلوب است و در بسیاری موارد اعزام هیات‌های تجاری از سوی استان‌ها معمولا در تعامل با اتاق‌های بازرگانی انجام می‌شود.