جوایز صادراتی کردستانیها دیگر نقدی پرداخت نمیشود
جوایز صادراتی بازرگانان این استان از این پس به صورت نقدی پرداخت نمیشود و به جای آن سیاستهای نوین حمایتی اعمال میگردد. معاون توسعه تجارت خارجی سازمان بازرگانی کردستان با بیان این مطلب، گفت: این تصمیم بر اساس مصوبه اخیر شورایعالی توسعه صادرات غیرنفتی ریاست جمهوری بوده و مجموع صادرات انجام شده در سالجاری را شامل میشود. محمد پورنگ اظهار داشت: صادرات سال گذشته مشمول این تصمیم جدید نبوده و جوایز صادرکنندگان تا ابتدای سالجاری به صورت نقدی پرداخت میشود.وی افزود: در دو ماه اخیر ۲میلیارد و ۵۹۰میلیون ریال از جوایز سال گذشته صادرکنندگان استان پرداخت شد. وی پیشبینی کرد مجموع جوایز صادراتی سال گذشته بازرگانان کردستان به ۱۶میلیارد ریال بالغ شود. استان کردستان دارای بیش از ۷۰۰ بازرگان است که در مبادلات مرزی و صادرات و واردات کالا فعال هستند.
وزیر اقتصاد امارات متحدهعربی گفت: این کشور روند الحاق کامل به سازمان تجارت جهانی را بدون آنکه آسیبی به منافع ملی برسد، طی کرده است.به گزارش «گلف نیوز»، جمعه الکیت افزود: امارات متحدهعربی، تعرفه کالاها را براساس مقررات و توافقات WTO کاهش داده است. سال ۲۰۰۶ به عنوان سال پایانی کاهش تعرفهها و تطبیق تجارت خارجی امارات متحدهعربی با موازین WTO در نظر گرفته شده است.
جوزت استیگلیتز، برنده نوبل اقتصاد در سال ۲۰۰۱ نسبت به توفیق در مذاکرات دور دوحه اظهار بدبینی کرده است.به گزارش خبرگزاری «نیو دهلی» استیگلیتز گفت: در روند مذاکرات دور دوحه افق روشنی نمیبینم و این مذاکرات نمیتواند ادامه داشته باشد.
این برنده نوبل اقتصاد و منتقد جدی اقتصاد آزاد، تاکید آمریکا و کشورهای توسعه یافته بر مواضع قبلی خود و روند استمراری یارانهها را از جمله چالشهای گریزناپذیر دور دوحه دانسته است.
ارسال نظر