وزیر بازرگانی:
فعالیتهای بازرگانی باید به مردم واگذار شود
سود بازرگانی واردات گوشت قرمز برای محمولههایی که تا پایان سالجاری به کشور وارد شوند کماکان صفر خواهد بود.به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، سیدعباس حسینی، مدیرعامل دفتر صادرات و واردات با بیان اینکه این تصمیم به منظور تنظیم بازار گوشت قرمز و تعدیل قیمت آن اتخاذ شده است، افزود: با مصوبه وزرای عضو کمیسیون ماده یک آییننامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سود بازرگانی گوشت قرمز برای محمولههایی که تا تاریخ ۲۹ اسفندماه سالجاری وارد یکی از گمرکات کشور شوند، کماکان صفر خواهد بود. این مصوبه، در تاریخ ۲۶ آذرماه جاری به تایید دکتر احمدینژاد رییسجمهور رسیده و در همان تاریخ نیز ابلاغ شده است.همچنین براساس تصویب وزیران عضو کمیسیون ماده یک آییننامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات، نرخ سود بازرگانی کنجاله سویا از ۲۱درصد به صفردرصد کاهش یافت. این نرخ مصوب تا پایان فروردین ۱۳۸۶ قابل اجرا است.
سود بازرگانی واردات گوشت قرمز و کنجاله به صفر رسید
سود بازرگانی واردات گوشت قرمز برای محمولههایی که تا پایان سالجاری به کشور وارد شوند کماکان صفر خواهد بود.به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، سیدعباس حسینی، مدیرعامل دفتر صادرات و واردات با بیان اینکه این تصمیم به منظور تنظیم بازار گوشت قرمز و تعدیل قیمت آن اتخاذ شده است، افزود: با مصوبه وزرای عضو کمیسیون ماده یک آییننامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سود بازرگانی گوشت قرمز برای محمولههایی که تا تاریخ ۲۹ اسفندماه سالجاری وارد یکی از گمرکات کشور شوند، کماکان صفر خواهد بود. این مصوبه، در تاریخ ۲۶ آذرماه جاری به تایید دکتر احمدینژاد رییسجمهور رسیده و در همان تاریخ نیز ابلاغ شده است.همچنین براساس تصویب وزیران عضو کمیسیون ماده یک آییننامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات، نرخ سود بازرگانی کنجاله سویا از ۲۱درصد به صفردرصد کاهش یافت. این نرخ مصوب تا پایان فروردین ۱۳۸۶ قابل اجرا است. گروه بازرگانی- سازمانهای بازرگانی استانها باید قدرت تفکر و نوآوری داشته باشند و با بهکارگیری توان مجموعه فکری کشور زمینه توسعه اندیشمندانه صادرات را فراهم آورند.وزیر بازرگانی در جمع مدیران و تجار استان بوشهر با بیان این مطلب، افزود: امروز ۲۵ تا ۳۰ درصد تولید داخلی، مازاد بر نیاز داخل است. توجه به صادرات در مقایسه با تولید در اولویت کاری مجموعه بازرگانی کشور قرار دارد که با ایجاد شرایط حضور بخشخصوصی در احداث پایانههای صادراتی، مجموعههای حمل و نقل و دیگر زیرساختهای مورد نیاز توسعه صادرات میتوان برای تحقق این هدف برنامه ریزی کرد.
به گزارش روابطعمومی وزارت بازرگانی، میرکاظمی، تاکید کرد: با ایجاد شرایط لازم در استانها برای فعالیت صادراتی، سازمانهای بازرگانی با کمک سازمان توسعه تجارت، برنامه راهبردی استانها را تهیه و با حمایت و ساماندهی تشکلها، خوشهها و پایانههای صادراتی و شرکتهای حمل و نقل را در راستای برنامه راهبردی توسعه صادرات کل کشور ایجاد نمایند.وزیر بازرگانی، با تاکید بر این که فعالیتهای بازرگانی که تاکنون در اختیار دولت بوده است باید به مردم واگذار شود، خاطر نشان کرد: توانمند شدن مجموعه بازرگانی کشور میتواند رشد و توسعه کشاورزی و تولید را به دنبال داشته باشد.
میرکاظمی ادامه داد: فعالیت صادراتی استانها نباید تنها در مراکز استان متمرکز شود، بلکه باید اجازه داد با تقسیم فعالیتهای تجاری میان شهرستانهای یک استان با جذب سرمایهگذار داخلی و خارجی موجبات توسعه یکسان شهرهای استانهای مختلف را فراهم کرد.وی، با بیان این که مشکلات پیش آمده در حوزه بازرگانی داخلی را باید برای مردم تشریح کرد تا در جریان تغییرات پیش آمده قرار گیرند، افزود: مردم ایران، دارای شعور بالای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی هستند و توضیح در مورد مسائل پیش آمده نگرانیهای آنها را مرتفع میسازد.
وزیر بازرگانی، با توضیح در این مورد که باید سطح دانش نیروهای فعال در بخش بازرگانی کشور را افزایش داد، تصریح کرد: باید تحولات، رویکردها و پیشرفتهای جهانی را به داخل کشور آورده و با بومیسازی، آن را جایگزین روشهای سنتی کرد.
وی به مسوولان بازرگانی کشور اعلام کرد: اگر حوزه بازرگانی امروز با کمی دانش روبهرو است با افزایش مهارت فعالان میتوان این ضعف را از میان برداشت.وزیر بازرگانی گفت: اگر پایانه صادراتی در استان بوشهر شکل گیرد این استان میتواند کریدور خروجی بسیار مناسبی برای صادرات انواع و اقسام کالاهای کشور باشد. وزیر بازرگانی در سفر یک روزه خود به استان بوشهر با استاندار این استان دیدار و در مورد مشکلات تجارت و کسب و کار در استان بوشهر گفتوگو کرد.
پرداخت ۱۰۰میلیارد ریال جوایز صادراتی از هفته آینده
مشاور وزیر بازرگانی و معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت سازمان توسعه تجارت گفت: مرحله جدید پرداخت جوایز صادراتی از هفته آینده به میزان ۱۰۰میلیارد ریال از طریق سازمانهای بازرگانی استانها پرداخت میشود.بابک افقهی در گفتوگو با «خبرگزاری فارس» با اشاره به اتخاذ سیاستهای توسعه صادرات غیرنفتی گفت: سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان متولی امر توسعه صادرات غیرنفتی از سال ۸۰ تاکنون به موازات سایر اقدامات و حمایتهایی که از صادرات صورت داده، نسبت به پرداخت جوایز و مشوقهای صادراتی براساس اعتبارات پیشبینی شده و تکالیف وارده بر وزارت بازرگانی در برنامه سوم و چهارم اقدام کرده است.
وی افزود: یکی از مهمترین بخشهای مربوط به جوایز و مشوقهای صادراتی کمک به تقویت توانمندیهای صادراتی استانها است. معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت سازمان توسعه تجارت با اشاره به عملکرد بودجه جوایز صادراتی گفت: اعتباری بالغ بر ۸۰هزار میلیون ریال طی سالهای ۸۱ تا ۸۴ در هشت بخش به طرحهای استانی پرداخت شده است. وی افزود: طرح احداث و تجهیز نمایشگاهها با دریافت اعتباری بالغ بر ۴۲میلیارد ریال ۴/۵۳درصد از کل اعتبارات را به خود اختصاص داده و در رتبه نخست قرار دارد. افقهی در ادامه گفت: طرح تجهیز بازارچههای مرزی اعتباری ۷میلیارد ریالی (حدود ۸/۸درصد از کل اعتبارات) را به خود اختصاص داده است. افقهی گفت: اگر نگاهی به مجموع اعتبارات پرداخت شده از سال ۸۱ تا ۸۴ داشته باشیم، استان کرمانشاه با دریافت اعتباری به مبلغ ۷هزار و ۶۶میلیون ریال با سهم ۵/۱۳درصد و استان قزوین با دریافت اعتبار ۱۰۸میلیون ریال با سهم ۱۴/۰درصد از کل اعتبارات پرداخت شده طی دوره مذکور به ترتیب در بالاترین و پایینترین رتبه قرار دارند.به گفته افقهی در سال ۸۴ بیش از ۳۱هزار
میلیون ریال به طرحهای ۲۷ استان کشور پرداخت شده که در مقایسه با دوره سال قبل ۵/۲۱درصد رشد داشته است.
ارسال نظر