گروه بازرگانی- طرح کدینگ کالا برای جلوگیری از فروش کالاهای قاچاق و نامرغوب و نیز برای افزایش رقابت میان کارگاه‌های تولیدی داخلی، از تیرماه سال‌جاری در سراسر کشور اجرا می‌شود. این خبر را نایب‌رییس مجمع امور صنفی توزیعی و خدماتی روز گذشته به خبرنگاران اعلام کرد.

ابراهیمی گفت: اگر گمرک ایران این طرح را در مبادی ورودی کالا به کشور اجرا کند، دیگر بیش از این شاهد واردات بی‌رویه کالاهای نامرغوب و فروش آنها در کشور نخواهیم بود.به گفته ابراهیمی در صورت اجرای این طرح قیمت کالاها نیز کاهش خواهد یافت. او در ادامه سخنانش به توافقنامه امضا شده بین اصناف و سازمان امور مالیاتی در کشور اشاره کرده و توضیح داد: این توافقنامه در دو بخش جداگانه روش خوداظهاری و روش توافقی به امضای طرفین رسیده و از تاریخ ۱۸ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری لازم‌الاجرا شده است.

او در خصوص مفاد این توافقنامه، اظهار کرد: در اجرای ماده ۱۵۸ قانون مالیات‌های مستقیم و به منظور برقراری تعامل و جلب مشارکت و همکاری‌ مجامع امور صنفی به منظور اجرای مطلو‌ب‌تر عدالت مالیاتی برای تعیین مالیات سال ۱۳۸۵ صاحبان مشاغل موضوع بندهای الف و ب ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم جلسه‌‌ای با حضور نمایندگان مجامع امور صنفی تهران و سازمان امور مالیاتی کشور در اردیبهشت‌ماه امسال در محل سازمان امور مالیاتی کشور برگزار و تصمیمات نهایی اتخاذ شد.

نایب‌رییس مجمع امور صنفی همچنین به میزان مالیات واحدهای صنفی در سال ۸۴ اشاره کرد و افزود: درصد رشد مالیات برای واحدهای صنفی براساس کف و سقف درآمد واحدهای صنفی در نظر گرفته شده است.به طوری که ضریب مالیاتی واحدهای صنفی با درآمدهای یک‌میلیون ریال ۱۲درصد و برای درآمدهای ۲میلیون ریال، ۱۴درصد، ۴میلیون ریال، ۱۶درصد و ۸میلیون ریال، ۱۸درصد و همچنین ۱۵میلیون ریال، ۲۰میلیون ریال و ۲۰میلیون ریال به بالا به ترتیب ۲۰درصد، ۲۱درصد و ۲۲درصد خواهد بود.

وی در پایان تصریح کرد: این ضرایب مالیاتی در سراسر کشور اجرا خواهد شد و این در حالی است که این میزان مالیات در شهرستان‌ها براساس درآمد واحدهای صنفی متغیر است.