پرونده ۸ محکوم دانه درشت رو شد
در اعلامیه این ستاد آمده است که با توجه به درخواستهای مکرر امت حزب ا...، اسامی تعدادی از محکومان مفاسد اقتصادی برای آگاهی مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی اعلام میشود:
ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخی از محکومان دانه درشت مفاسد اقتصادی را معرفی کرد.
در اعلامیه این ستاد آمده است که با توجه به درخواستهای مکرر امت حزب ا...، اسامی تعدادی از محکومان مفاسد اقتصادی برای آگاهی مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی اعلام میشود: ۱. قاسم ممتاز
شغل: آزاد
محکوم به: پرداخت ۲۴۸میلیارد ریال جریمه نقدی و ۷۴ضربه شلاق تعزیری و ۲۰سال محرومیت از ورود هرگونه کالای ترانزیتی از بنادر کشور . سوابق: - در مورخ ۱۲/۸/۷۸ توسط دادگاه انقلاب اسلامی سرخس به اتهام حمل کالای قاچاق به پرداخت سیصدمیلیون ریال جزای نقدی و تحمل دو سال حبس تعلیقی محکوم گردید.
- در مورخ ۲۵/۱۱/۸۳ توسط دادگاه انقلاب اسلامی تهران به اتهام قاچاق کالا به پرداخت چهاردهمیلیارد ریال و تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم گردید. - در مورخ ۳۰/۵/۸۵ توسط دادگاه انقلاب اسلامی مستقر در مجتمع قضایی امور اقتصادی به اتهام قاچاق کالا تحت پوشش ترانزیت به پرداخت ۲۴۸میلیارد ریال جریمه نقدی و ۷۴ضربه شلاق تعزیری و ۲۰سال محرومیت از ورود هرگونه کالای ترانزیتی از بنادر کشور محکوم گردید.
۲. علی مشهدی اسماعیل
شغل: آزاد
محکوم به: پرداخت ۱۴۴میلیارد ریال جریمه نقد و تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری
سوابق: متهم به پرداخت رشوه انواع کالاهای ممنوعه از جمله تجهیزات دریافت ماهواره، کفش ، لوازم آرایش و موتور خودروهای سنگین را تحت پوشش ترانزیت وارد کشور نموده و در مسیر راه منحرف و در داخل کشور تخلیه و وارد بازار میکرد و به جای آن کالاهای بیارزش و یا بعضا کالاهای یارانهدار را بارگیری و به خارج از کشور قاچاق میکرد.
۳. پیمان محبی
شغل: آزاد
محکوم به : پرداخت ۱۳۱میلیارد ریال و تحمل ۴۰ ضربه شلاق تعزیری
سوابق: این متهم به پرداخت رشوه، انواع کالاهای ممنوعه از جمله تجهیزات دریافت ماهواره، کفش، لوازم آرایش و مکملهای ورزشی را تحت پوشش ترانزیت وارد کشور نموده و در مسیر راه منحرف و در داخل کشور تخلیه و وارد بازار میکرد و به جای آن کالاهای دیگر و بعضا کالاهای یارانهای را بارگیری و به خارج از کشور قاچاق مینمودن.
۴. احمدی زمردی
شغل: آزاد
محکوم به: پرداخت ۱۱۵میلیارد و ۴۹۴میلیون ریال
سوابق: متهم با اغفال و تطمیع تعدادی از کارمندان بانک و پرداخت رشوه به آنان اقدام به قاچاق ارز میکرد پرونده شبکه قاچاق مذکور با اعلام جریمه از سوی بانک مرکزی به میزان ۱۱۵میلیارد و ۴۹۴میلیون ریال به شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب اسلامی مستقر در فرودگاه مهرآباد جهت رسیدگی ارسال گردید.
۵. عباس تقی زاده
شغل: آزاد
محکوم به: پرداخت جمعا ۴۶۰میلیارد ریال
سوابق: - دوبار دستگیری محکوم در سال۱۳۶۸ توسط کمیته انقلاب اسلامی به اتهام حمل و فروش داروهای کمیاب
-دستگیری محکوم در سال ۱۳۷۷ به اتهام قاچاق کالا
- محکومیت متهم در سال ۱۳۷۸ به پرداخت ۲۵۷میلیون ریال توسط دادگاه انقلاب اسلامی کرج در اتهامات ردیف ۱ و ۲
- دستگیری محکوم علیه در سال ۸۳ به اتهام قاچاق کالا، تحصیل مال به صورت نامشروع و پرداخت رشوه و محکومیت در قاچاق کالا به پرداخت بیش از ۱۰۲میلیارد ریال و ضبط تمامی کامیونها و اتومبیلهایی که حمل یا جاسازی کالاهای قاچاق مینمود و نیز محکومیت در جعل، تحصیل مال به صورت نامشروع و پرداخت رشوه به پرداخت بیش از ۳۶۰میلیارد ریال
- مفتوح بودن پرونده متهم در خصوص مطالبه ۱۰۰درصد جریمه ناشی از کم اظهاری قیمتها و تعداد کالاها با شکایت گمرک ایران به میزان ۱۲۰میلیارد ریال.
۶. قاسم خاکی
شغل: فرش فروش
محکوم به: پرداخت یکصدو پانزدهمیلیارد و چهارصد و نود و چهارمیلیون ریال
سوابق: در سال ۷۸ اعضای یک شبکه ۱۶نفره قاچاق ارز و جعل اظهارنامههای ارزی به رهبری آقایان قاسم خاکی که دارای سوابق متعدد قاچاق ارز و طلا بود و اسماعیل احمد زمردی توسط وزارت اطلاعات شناسایی و دستگیر شدند. قاچاقچیان مذکور با اغفال تعدادی از کارمندان بانک و پرداخت رشوه به آنان اقدام به قاچاق ارز میکردند.
پرونده شبکه قاچاق مذکور با اعلام جریمه از سوی بانک مرکزی به میزان یکصد و پانزدهمیلیارد و چهارصد و نود و چهارمیلیون تومان به شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب اسلامی مستقر در فرودگاه مهرآباد جهت رسیدگی ارسال گردید.
۷ . محمدرضا حکمی:
شغل: مدیر کل وقت گمرک جنوب تهران و مشاور عالی رییس گمرک ایران
محکوم به پرداخت ۲۲۰میلیون ریال جریمه نقدی در حق صندوق دولت، ۶ماه حبس تعزیری،۲سال انفصال موقت از خدمات دولتی و پرداخت ۱۰میلیون ریال جزای نقدی بدل از شلاق
سوابق: پس از دستگیری باند قاچاق کالا معروف به باند قاچاق فرودگاه پیام به رهبری قاچاقچی عباس تقیزاده، در سال ۸۳ رشوهخوار محمدرضا حکمی فرزند سلطان حسین، مدیر کل وقت گمرک جنوب تهران و مشاور عالی رییس گمرک ایران نیز به اتهام اخذ رشوه به میزان ۲۲۰میلیون ریال و تبانی و همکاری با باند مذکور دستگیر گردید.
۸. مهرداد قطان
شغل: آزاد
محکوم به: پرداخت یکصد و دهمیلیارد و هفتصد و شصت و یکمیلیون و ششصد و هفتاد و هشت هزار و پانصد و بیست و پنج ریال جریمه نقدی
سوابق: متهم مذکور نیز با پرداخت رشوه، انواع کالاهای ممنوعه از جمله تجهیزات دریافت ماهواره، کفش، لوازم آرایشی و ... را تحت پوشش ترانزیت وارد کشور نموده و در مسیر راه منحرف و در داخل کشور تخلیه و وارد بازار میکرد و به جای آن کالاهای دیگر و بعضا کالاهای یارانهای را بارگیری و به خارج از کشور قاچاق مینمود.
از سوی دیگر ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارزی دستورالعمل ۵بندی به منظور جلوگیری از فرار متهمان پروندههای قاچاق و کاهش حجم پروندههای بلاصاحب و همچنین امکان صدور قرار تامین مناسب و حفظ دسترسی به متهمان پروندههای قاچاق را به تصویب رساند.بر اساس این مصوبه سازمان کاشف موظف است بلافاصله پس از کشف کالا و تنظیم صورتجلسه اولیه کشف، پرونده تنظیمی را همراه کالا و متهمان تحویل گمرک دهد و متهمان را اختیار این نهاد بگذارد.
ارسال نظر