بازار - امروز ابلاغ میشود
دستورالعمل پرداخت وام ۳۰ و ۵۰ میلیون تومانی به اصناف
حسن رادمرد در خصوص تسهیلات ۳۰ و ۵۰ میلیون تومانی که برای اصناف در نظر گرفته شده است، گفت: هنوز رقم دقیق این تسهیلات به تصویب نرسیده، اما اعتباری که در نظر گرفته شده ۲۵۰ میلیارد تومان است که با توجه به تعداد اصنافی که مشمول این تسهیلات میشوند میزان دقیق آن مشخص میشود.
گروه بازرگانی - رییس مرکز اصناف و بازرگانان از ابلاغ دستورالعمل پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات صنفی از امروز خبر داد.
حسن رادمرد در خصوص تسهیلات ۳۰ و ۵۰ میلیون تومانی که برای اصناف در نظر گرفته شده است، گفت: هنوز رقم دقیق این تسهیلات به تصویب نرسیده، اما اعتباری که در نظر گرفته شده ۲۵۰ میلیارد تومان است که با توجه به تعداد اصنافی که مشمول این تسهیلات میشوند میزان دقیق آن مشخص میشود. او با بیان اینکه در سالجاری فقط ۱۰ درصد از اصناف انرژیبر پروانهدار از این تسهیلات استفاده میکنند که تعداد آنها از ۲۲ رسته صنوف تولیدی مشخص میشود، گفت: تسهیلات اعلام شده فقط مربوط به صنوف تولیدی است که در سال جاری داده میشود و تسهیلاتی که مربوط به همه اصناف است در سال ۹۰ مشخص خواهد شد.
رییس مرکز اصناف و بازرگانان کشور با بیان اینکه طبق دستورالعمل مذکور از یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب، ۱۸۰ هزار واحد صنفی از نظر میزان انرژی بر بودن و اشتغالزایی و برخی دیگر از مولفهها حائز شرایط دریافت این تسهیلات در سه ماه پایانی سال شناخته شدند، عنوان کرد: این دستورالعمل در جلسهای با حضور وزیر بازرگانی و معاون توسعه بازرگانی وزارت بازرگانی نهایی شد و از امروز ابلاغ شده است.
رادمرد خاطرنشان کرد: در دستورالعمل تصویب شده، استانهای کشور در دو گروه درجه یک و درجه دو تقسیم شدهاند و آندسته از واحدهای صنفی مشمول که در استانهای درجه یک قرار داشته باشند تا سقف ۵۰ میلیون تومان و آن دسته از واحدهای صنفی مشمول که در استانهای درجه دو قرار داشته باشند تا سقف ۳۰ میلیون تومان میتوانند تسهیلات با نرخ سود پایین دریافت کنند.
به گزارش «دنیایاقتصاد»، در این دستورالعمل ۱۸۰ هزار واحد صنفی در ۲۲ رسته صنفی تولیدی که از نظر میزان انرژی بر بودن و اشتغالزایی و برخی دیگر از مولفهها، حد نصاب لازم را دارند مشمول دریافت این تسهیلات برای سه ماهه پایانی امسال شناخته شدند.
این ۲۲ رسته شامل این موارد میشود: دارندگان سردخانههای کوچک، چاپ و انتشار، آهنکاران، قالیشویان، ریختهگران، سازندگان در وپنجره آلومینیومی، صحافان، سنگبرها، تولیدکنندگان مصنوعات فلزی، سازندگان و فروشندگان گلگیر و رادیاتور، ذوب فلزات، تولید پوشاک، سازندگان و فروشندگان باتری، رستوران و تالارهای پذیرایی، تعمیرکاران صنایع برودتی و تهویه مطبوع و لباسشویی و قطعات یدکی، تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترومکانیکی، سازندگان کلیشه، لیتوگراف و مهر و پلاک، خشکشویی، قنادان، تولیدکنندگان نانهای حجیم و نیمه حجیم و تولیدکنندگان کشباف.
ارسال نظر