۴ ویژگی تیم اقتصادی رییسجمهور آینده از نگاه فعالان بخش خصوصی
روابط عمومی اتاق ایران برگزاری این نشستها را نیازمند «وقت و زمان بیشتری» دانسته که با توجه به زمان اندک باقیمانده تا انتخابات ریاستجمهوری مقدور نیست.
گروه بازرگانی- با منتفی شدن حضور نامزدهای ریاستجمهموری در اتاق بازرگانی، نمایندگان بخش خصوصی کشور ۲۲ پرسش خود درباره برنامههای اقتصادی نامزدها را به ستادهای انتخاباتی آنها ارسال خواهد کرد.
روابط عمومی اتاق ایران برگزاری این نشستها را نیازمند «وقت و زمان بیشتری» دانسته که با توجه به زمان اندک باقیمانده تا انتخابات ریاستجمهوری مقدور نیست. قرار است ۲۲ پرسش نمایندگان بخش خصوصی که در برگیرنده دغدغههای این بخش در مورد مسائل مهم اقتصاد کشور است با امضای یحیی آل اسحاق، رییس اتاق بازرگانی تهران برای نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ارسال شود.
آلاسحاق در این باره میگوید: اولین اولویت در این سوالها حوزه اقتصاد است و رییسجمهور باید اقتصاد و اندیشه اقتصادی را خوب بشناسد و برای اقتصاد برنامههای عملیاتی و راهحلهای عملیاتی داشته باشد.
وی ادامه داد: همچنین در این پرسشها مطرح شده است که تیم اقتصادی رییسجمهور آینده برای اداره اقتصاد کشور باید دارای چهار ویژگی باشد.
به گفته آلاسحاق، باید افرادی در این تیم اقتصادی حضور داشته باشند که مشهور به توانایی و کارآیی باشند و علاوه بر این تیم اقتصادی دولت تیم اقتصادی منسجمی باشد و همچنین افراد حرفهای در بخش اقتصادی مربوط به خود مشغول به فعالیت بشوند.
رییس اتاق بازرگانی تهران چهارمین ویژگی برای تیم اقتصادی رییسجمهور آینده را این گونه عنوان کرد که افراد آن تیم آدمهای معتدلی باشند.
وی همچنین یادآور شد که نامزدهای ریاستجمهوری برنامه محور باشند و فقط انتقاد نکنند.
به گفته رییس اتاق تهران، نامزدهای ریاستجمهوری به صورت مکتوب به این ۲۲ پرسش پاسخ میدهند.
مسوول پیگیری شعارها مشخص شود
از سوی دیگر، یک عضو کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی پیشنهاد کرد که کاندیداهای ریاست جمهوری تمامی شعارهای تبلیغاتی خود را در قالب سند تدوین کرده و در اختیار اتاق بازرگانی ایران قرار دهند.
محمد حسین روشنک، در گفتوگو با «موج» تاکید کرد: اگر شعارهای تبلیغاتی و برنامههای کاندیداهای ریاست جمهوری به یک سند تبدیل شود، بخش خصوصی میتواند روند اجرایی شدن اهداف و برنامه کاندیداها را پس از نشستن بر صندلی ریاست جمهوری پیگیری کند.
وی افزود: در حال حاضر، شرایط به گونهای است که کاندیداها پس از به دست آوردن صندلی ریاست جمهوری به کلی اهداف و برنامههایشان را تغییر میدهند و هیچ کدام از شعارهای تبلیغاتیشان را اجرایی نمیکنند.
به اعتقاد این فعال اقتصادی، رییس جمهور آینده باید در راستای قوانین حرکت کند و نباید خواستههای شخصی خود را به قوانین و مقررات ترجیح دهد.
وی با بیان این مطلب که رییس جمهور دولت آینده نباید سرمایههای ملی را به عنوان پول ترجیحی در میان مردم توزیع کند، گفت: ضرورت دارد از سرمایههای ملی در راستای احداث و تکمیل زیرساختها استفاده شود.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی مشهد با تاکید بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از سوی رییس جمهور آینده، خاطرنشان ساخت: اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی جزو مطالبات آحاد ملت محسوب میشود و اگر کاندیدایی به این اصل اعتقاد ندارد، بهتر است از عرصه رقابتها خارج شود.
ارسال نظر