گردهمایی نمایندگان اتاقهای بازرگانی جهان برای عبور از بحران اقتصادی
دیدار در کوالالامپور
این کنگره دو سالانه توسط فدراسیون اتاقهای بازرگانی جهان (WCF) و با حضور بیش از یکهزار و ششصد نماینده از بیش از ۱۴۰۰۰ اتاق بازرگانی، نمایندگان بخش خصوصی، همچنین برخی از سران سیاسی، اقتصادی و صنعتی جهان برگزار خواهد شد.
گروه بازرگانی- ششمین کنگره اتاقهای بازرگانی جهان با هدف عبور از بحران اقتصادی از ۱۴ تا ۱۶ خرداد ماه امسال در کوالالامپور مالزی برگزار میشود.
این کنگره دو سالانه توسط فدراسیون اتاقهای بازرگانی جهان (WCF) و با حضور بیش از یکهزار و ششصد نماینده از بیش از ۱۴۰۰۰ اتاق بازرگانی، نمایندگان بخش خصوصی، همچنین برخی از سران سیاسی، اقتصادی و صنعتی جهان برگزار خواهد شد. میزبان کنگره امسال، فدراسیون تولیدکنندگان مالزی (Federation of Malaysian Manufacturers) است.
به گزارش «فارس»، رونا ییرکالی (Rona Yircali)، رییس فدراسیون اتاقهای بازرگانی جهان (WCF)، با تاکید بر نقش این کنگره در تقویت مشارکت و همکاریهای بینالمللی اتاقهای بازرگانی اظهار داشت: «بحران اقتصادی و وضعیت آشفته بازارهای سرمایه جهان، اهمیت کنگره اتاقهای بازرگانی را بیشتر میکند. همچنین فرصت ارزشمند تبادل تجربیات و عقاید را برای شرکتکنندگان فراهم میسازد تا در دوره رکود اقتصاد جهانی، با تعامل و همکاری مشترک، به اتخاذ تدابیر لازم در رفع مشکلات و موانع کسب و کار جهانی بپردازیم.»
رییس فدراسیون اتاقهای بازرگانی جهان (WCF) اضافه کرد: «کنگره مالزی نمایانگر نقش کارساز اتاقهای بازرگانی در جوامع گوناگون است. اکنون اتاقهای بازرگانی با حمایت از روند توسعه اقتصادی جوامع خود، پیشرفت تجارت و مبادلات جهانی را تسهیل میکنند.»
طبق اعلام فدراسیون اتاقهای بازرگانی جهان، محور مهمترین مسائل مورد بررسی در کنگره مالزی، بررسی تاثیرات اقتصادی تغییرهای آب و هوایی جهان در مناطق جغرافیایی مختلف، پدیده مهاجرت و صنعتی شدن، چگونگی رویارویی با بحران غذا، آب و منابع انرژی در قالب برگزاری ۱۶ سمینار، میزگرد و جلسههای عمومی است. سمینارها در سه بخش کلی با موضوع کسب و کار، توسعه اقتصادی و مسائل فراروی اتاقهای بازرگانی برگزار میشوند و به بررسی مشکلات فعالان کسب و کار، از روند تاثیر جهانی شدن بر بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط (SMEs) گرفته تا مسائلی نظیر راهبری شرکتی (Corporate Governance) و حمایت از فعالیت جوانان و زنان کارآفرین در عرصه اقتصاد جهانی میپردازند.
اریک پترسون (Erik R. Peterson)، نایب رییس ارشد مرکز مطالعات بینالمللی و استراتژیک واشنگتن در این خصوص گفت: «کمبودهای در شرف وقوع در منابع آب، تغییرهای آب و هوایی و ضرورت توسعه منابع انرژی و دستیابی گسترده به این ذخایر در سراسر نقاط جهان، مسائلی نیستند که یک کشور یا حتی گروهی از کشورها، قادر به رفع آن باشند. اتخاذ راهکارهای مناسب در این زمینه، نیازمند عزم بینالمللی، همکاری و مشارکت جهانی است.» برگزاری رقابت اتاقهای بازرگانی جهان یکی از مهمترین اقدامات فدراسیون اتاقهای بازرگانی جهان در حاشیه برگزاری ششمین کنگره اتاقهای فرصت برابری را در معرفی ابداعات و ابتکارات در اختیار اتاقهای سراسر جهان قرار داده و به این طریق راهکاری در جهت تقویت تشکیلات اقتصادی به شمار میآید.
در این دوره رقابتها، اتاقهای بازرگانی در ۴ سطح به معرفی آثار خود و رقابت با دیگران میپردازند. این سطوح عبارتند از بهترین طرح نامتعارف، بهترین طرح کسب و کارهای کوچک، بهترین طرح بینالمللی و بهترین طرح شبکه ارتباطی. امسال، ۴۴ اتاق بازرگانی از ۳۳ کشور جهان به رقابت خواهند پرداخت.
اسامی فینالیستهای امسال بخشهای مختلف رقابتها بهترتیب زیر است:
بهترین طرح نامتعارف (Best Unconventional project)
اتاق بازرگانی و صنایع و معادن کایینکو، بولیوی
اتاق بازرگانی ورملند، سوئد
اتاق بازرگانی ازمیر، ترکیه
اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ترینیداد جنوبی
بهترین طرح کسب و کارهای کوچک
(Best Small Business Project)
اتاق بازرگانی هامبورگ، آلمان
اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مغولستان
اتاق بازرگانی سریلانکا
کمیته بالتی مور، ایالات متحده
بهترین طرح بینالمللی (Best International Project)
اتاق بازرگانی و صنایع و معادن پاریس، فرانسه
اتاق بازرگانی تورینو، ایتالیا
اتاق بازرگانی مالاگا، اسپانیا
اتاق بازرگانی استانبول، ترکیه
اتاق بازرگانی و صنایع و معادن شفلد، انگلستان
بهترین طرح شبکه ارتباطی (Best Networking Project)
اتاق بازرگانی شهر کنیا از ترکیه
اتاق بازرگانی صربستان
اتاق بازرگانی و صنایع و معادن دبی (DCCI)
اتاق بازرگانی منچستر
همچنین، مانند سالهای قبل جایزه ای با عنوان «شناخت ویژه» به بهترین پروژه یکی از اتاقهای بازرگانی کشورهای توسعه یافته تعلق خواهد گرفت. آشکار است که نام و نشان هیچ یک از اتاقهای بازرگانی کشورمان در این فهرست دیده نمیشود که به معنای ظرفیت پایین بخش خصوصی کشور در مقایسه با رقبای خارجی خود است.
ارسال نظر