رییس اتاق ایران و استرالیا خبر داد:
کاهش ۷۵درصدی مبادلات تجاری ایران و استرالیا
مجمع عمومی اتاق مشترک ایران و استرالیا با هدف انتخاب اعضای جدید هیات مدیره این اتاق برگزار شد و پس از شمارش آرا اسدالله عسگراولادی، حمیدرضا مناقبی، شاهرخ ظهیری، سیدحسین سلیمی، محمدحسن دیدهور، منوچهر هامون و جلالالدین مقصودی به عنوان اعضای اصلی و محمدرضا کتابی و جواد معتمدنیا به عنوان اعضای علیالبدل هیات مدیره اتاق ایران و استرالیا انتخاب شدند.
رییس اتاق ایران و استرالیا از کاهش ۷۵درصدی مبادلات تجاری دو کشور خبر داد.
مجمع عمومی اتاق مشترک ایران و استرالیا با هدف انتخاب اعضای جدید هیات مدیره این اتاق برگزار شد و پس از شمارش آرا اسدالله عسگراولادی، حمیدرضا مناقبی، شاهرخ ظهیری، سیدحسین سلیمی، محمدحسن دیدهور، منوچهر هامون و جلالالدین مقصودی به عنوان اعضای اصلی و محمدرضا کتابی و جواد معتمدنیا به عنوان اعضای علیالبدل هیات مدیره اتاق ایران و استرالیا انتخاب شدند. همچنین یعقوب استیلاف به عنوان بازرس و سولماز بیت الله پور به عنوان بازرس علیالبدل این اتاق انتخاب شدند.
صادرات ایران به استرالیا
۳۳میلیون دلار
جواد مصدقی، دبیرکل اتاق ایران در این مجمع با تاکید بر توانمندیهای دو کشور برای توسعه اقتصادی گفت: صادرات ایران به استرالیا ۳۳میلیون دلار و همچنین واردات ایران از استرالیا نیز ۲۵۲میلیون دلار است که این ارقام در حد قابلیتهای دو کشور نیست. وی افزود: سوابق تجاری ایران و استرالیا بسیار طولانی است و میوه، خشکبار، مواد شیمیایی و انواع کفپوش از جمله صادرات ایران به استرالیا است و باید تلاش کنیم که محصولات صنعتی نیز در این میان جایگاه خود را پیدا کنند.
سیر نزولی
در ادامه این جلسه اسدالله عسگراولادی، رییس اتاق ایران و استرالیا با اشاره به فراز و نشیب های روابط ایران و استرالیا گفت: طی ۳ سال اخیر شاهد سیر نزولی حجم مبادلات اقتصادی ایران و استرالیا بودهایم و این به خاطر مشکلاتی است که از سوی دیگر کشورها تحمیل شده است. وی افزود: سطح مبادلات ایران و استرالیا از مرز یک میلیارد و ۲۰۰میلیون دلار به ۳۰۰میلیون دلار کاهش پیدا کرده است، باید با همکاری یکدیگر، شرکت در نمایشگاههای کالا و خدمات و اعزام هیاتهای تجاری این فاصله را از میان برداریم. مارک اینس براون، سفیر استرالیا در ایران نیز با اشاره به نقش مهم ایران در منطقه گفت: روابط دوجانبه ایران و استرالیا بسیار مهم است و مشکلاتی نیز برای گسترش این روابط وجود دارد که معتقدم که این مشکلات باید با مذاکره حل شود. وی افزود: ایران و استرالیا مدت زیادی است که روابط بازرگانی دارند و نگاه ما معطوف بر این است که بازرگانان دو کشور به صورت فردی با هم ارتباط برقرار کنند.
ارسال نظر