نمایه - رییس اتحادیه بنکداران پارچه:
ادب حکم میکرد تفاهمنامه را امضا کنم
گروه بازرگانی - رییس اتحادیه بنکداران پارچه با بیان اینکه «سه سال است که مالیات بر ارزش افزوده در صنف ما مشکلساز شده است»، گفت: در سالهای ۸۸ و ۸۹ نیز بازاریان در اعتراض به این موضوع بازار را تعطیل کردند. مشایخ در گفتوگو با «اتاق نیوز» در پاسخ به این سوال که چرا بعد از عقد تفاهم نامه با سازمان امور مالیاتی ، بازاریان همچنان به اعتصاب خود ادامه میدهند و هنوز بازار باز نشده است؛ اظهار کرد: بازاریها وقتی تفاهم نامه را خواندند و مشاهده کردند؛ تفاوت چندانی با تفاهم نامه قبلی ندارد؛ از پذیرش آن خودداری کرده و به اعتصاب خود ادامه دادند.
رییس اتحادیه بنکداران افزود: محمد حسن ابوترابی از من دعوت کردند که در مجلس حاضر شوم، اما تفاهم نامه از قبل نوشته شده بود و تفاوت آن با تفاهم نامه قبلی یک معافیت زمانی کوتاه بود و در پرداخت مالیات بر ارزش افزوده تغییری دیده نمیشد.ایشان از من خواست که تفاهمنامه را امضا کنم و ادب حکم میکرد روی ایشان را زمین نگذارم. مشایخ تصریح کرد: ابوترابی قول مساعد داد که جهت رفع این مشکل تلاش خواهد کرد. الان هم ایشان پیگیر موضوع است و مکررا با من در تماسند و قرار است مجددا جلسهای برگزار کنند. وی قول داد برای بهبود اوضاع صنعت نساجی تلاش کند.
مشایخ، واحدهای صنفی بازار پارچهفروشان را سلولهای اقتصادی بخش نساجی کشور خواند و گفت: باید کاری کنیم تا پارچه فروشان به خرید پارچههای داخلی و فروش آن به مصرفکننده تشویق شوند. وقتی فروشندگان ۴۰ روز مغازههای خود را بستهاند معنایش این است که از باز بودن مغازهها سودی نمیبرند. بسته بودن تعداد زیادی واحد صنفی نشان از وجود مشکل در این صنف دارد، مشکلی که باید برای حل آن کار کارشناسی انجام شود.
وی با بیان اینکه مسوولان نباید نسبت به این اعتراض پارچه فروشان بیتفاوت بمانند یا با تهدید کار خود را پیش ببرند، گفت: از همکارانم میخواهم ضمن اینکه مشکلات شان را مطرح میکنند؛ به سر کارشان بازگردند. البته باید کسی باشد که حرف آنها را بشنود.
ارسال نظر