وی افزود: یکی از پایه‌‌‌‌‌‌های اصلی ارتقای روابط تجاری بین کشورها، موضوع حمل‌ونقل است و در سایه همسایگی ۲ کشور ایران و کویت این خط دریایی ضمن اینکه پیامدهای مثبتی اقتصادی به‌همراه دارد، سبب ارتقای روابط تجاری دو کشور نیز می‌شود.

سفیر جمهوری‌اسلامی ایران در کویت با اشاره به خطوط هوایی بین ایران و کویت، عنوان کرد: پروازها به‌صورت مستقیم از شهرهای مختلف با چهار شرکت هواپیمایی ایرانی و کویتی در حال انجام است. توتونچی ادامه‌داد: مسافران برای حمل‌ونقل زمینی از طریق شلمچه، صفوان و عبدلی به سمت کویت و بالعکس سفر می‌کنند که ظرفیت جدیدی است. وی با اشاره به پیامدهای مثبت اقتصادی و گردشگری، توضیح داد: راه‌اندازی خط دریایی اروندکنار-کویت به‌عنوان تسهیل‌کننده حمل‌ونقل مسافر و کالا می‌تواند جایگاه خود را ارتقا ببخشد.سفیر جمهوری‌اسلامی ایران در کویت تاکید کرد: به‌طور حتم خط اروندکنار-کویت به‌عنوان یکی از پایه‌‌‌‌‌‌های تحکیم روابط تجاری ایران و کویت قرار‌می‌گیرد.

بندر اروندکنار در ۴۵‌کیلومتری شهر آبادان قرار دارد و نزدیک‌ترین بندر تجاری ایران به کشور کویت است. اخیرا «سیدمحمد مولوی»، نماینده مردم آبادان در مجلس شورای‌اسلامی راه‌اندازی خط دریایی اروندکنار به کویت را پیگیری کرد.