شماره روزنامه ۶۱۰۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۷۳ دنیای اقتصاد

اخبار بازار پول و ارز - روزنامه شماره ۶۰۷۳

  • آیا سقوط بازار ادامه دارد؟

    دنیای اقتصاد: قیمت هر اونس طلا پس از کاهشی که در بازارهای جهانی رخ داد، روز گذشته زیر مرز۲ هزار و ۴۰۰ دلار تثبیت شد. سوگیری صعودی این فلز دست نخورده باقی ماند. زیرا با توجه به ریسک‌گریزتر شدن بازارها، به جذابیت طلا برای سرمایه‌گذاران به عنوان پناهگاه امن افزوده می‌شود. قیمت بیت‌کوین نیز پس از افت شدید در روز دوشنبه، افزایش یافت و در حدود ۵۵ هزار دلار ثابت ماند.
  • عیارسنجی مدیریت بدهی

    دنیای اقتصاد: مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیریت بدهی دولت را بررسی کرد. در این گزارش برای ارزیابی صحیح از عملکرد مسائل مرتبط با مدیریت بدهی شاخص‌هایی برای ارزیابی عملکرد مدیریت بدهی معرفی شده است. با توجه به این شاخص‌ها می‌توان وضعیت فعلی مدیریت بدهی در کشور را با حالت بهینه مقایسه و نقاط قوت و ضعف را شناسایی کرد.
  • به کدام نرخ ارز استناد کنیم؟

    دنیای اقتصاد-ميکائيل زين‌الدين: شرایط سیاسی روزهای اخیر سبب شده تا بازار ارز غیر‌رسمی در فضای چندنرخی قرار گیرد. در مواردی اختلاف نرخ‌های موجود برای فروش هر ارز مشخص از هزار تومان نیز تجاوز می‌کند. از جمله سوالاتی که برای عموم افراد جامعه پیش آمده این است که اولا دلیل به وجود آمدن این فضای چندنرخی چیست و مورد دوم اینکه در چنین شرایطی به کدام نرخ باید استناد کرد؟
  • رفع نگرانی طلافروشان با عرضه شمش در مرکز مبادله

    ایبنا: حراج سکه و شمش طلا در مرکز مبادله ایران توانست التهاب بازار را تا حد قابل توجهی کاهش دهد و قیمت‌ها را متعادل کند. نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درخصوص عملکرد مرکز مبادله و حراج سکه و شمش طلا از طریق این مرکز گفت: پیش از اینکه مرکز مبادله چنین برنامه‌ای را تدوین و اجرایی کند، اصلا مشخص نبود شمش‌های طلا چگونه وارد بازار می‌شوند و به کجا می‌روند و حتی برخی از آنها قاچاق هم می‌شد. از طرف دیگر فعالان صنعت طلا نیز برای تولید به‌شدت به مواد اولیه نیاز داشتند. بنابراین شاهد برگزاری حراج در مرکز مبادله بودیم که فعالان این صنعت و همچنین واحد‌های تولیدی توانستند بسیاری از نیاز‌های تولید خود را تهیه کنند.
  • رکورد تاریخی نزول تورم منطقه سازمان همکاری اقتصادی و توسعه

    بازار: تورم منطقه سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در پایین‌ترین سطح از اکتبر۲۰۲۱ قرار گرفت. میانگین تورم سالانه در منطقه سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) در ماه ژوئن به ۵.۶درصد رسید که نسبت به ۵.۹درصد در ماه مه کاهش یافته است. این سازمان اعلام کرد: رقم منتشرشده، پایین‌ترین سطح از اکتبر۲۰۲۱ بوده، اگرچه نرخ مشابهی از ابتدای سال۲۰۲۴ چندین بار به ۵.۷ درصد رسیده است. در ماه ژوئن، تورم سالانه در ۲۴کشور از ۳۸کشور منطقه سازمان همکاری اقتصادی و توسعه کاهش یافت و در ۹کشور به زیر ۲درصد رسید. تورم انرژی در این منطقه از ۲.۵درصد در ماه مه به ۲.۳درصد در ژوئن کاهش یافت و در ۲۴کشور افت کرد. در گروه ۷، تورم سالانه در ژوئن ۲.۷درصد بود که از ۲.۹درصد در ماه مه کاهش یافت و از ۲.۶ درصد به ۲.۵درصد در منطقه یورو نزول کرد. بیزنس گزارش کرد، در گروه۲۰، تورم سالانه از ۷.۳درصد در ماه مه به ۷.۰درصد در ژوئن کاهش یافت.
  • بانک اماراتی به جرم پول‌شویی جریمه شد

    تسنیم: بانک مرکزی امارات متحده عربی، یک بانک فعال در این کشور را به‌دلیل نقض قوانین ضد پول‌شویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم (AML/CFT) این کشور، به پرداخت جریمه‌ای به مبلغ ۵.۸میلیون درهم (۱.۶میلیون دلار) محکوم کرد. به گزارش نشنال‌نیوز، این جریمه پس از بررسی‌های انجام‌شده توسط این نهاد نظارتی بانکی صورت گرفت که نشان داد این وام‌دهنده در سیاست‌ها و رویه‌های خود برای مطابقت با قانون AML/CFT دارای کمبودهایی است. این نهاد نظارتی روز پنج‌شنبه اعلام کرد: این اقدام مطابق با ماده۱۴ قانون فدرالی شماره (۲۰) سال۲۰۱۸ درباره ضد پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم و تامین مالی سازمان‌های غیرقانونی صورت می‌گیرد. بانک مرکزی امارات نام موسسه مالی مورد نظر را ذکر نکرد. امارات متحده عربی، دومین اقتصاد بزرگ جهان عرب، در ماه‌های اخیر تعدادی از طرح‌های ابتکاری را برای تنظیم بخش مالی این کشور معرفی کرده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر